modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zich te kleden als een dame?

Verkleden als een dame gaat over het kiezen van de juiste kleding en je goed voelen. Om de meest vrouwelijke outfits te krijgen, kies je kleding in neutrale tinten en match je de kleding die bij je past. Vermijd blootstelling van te veel huid, het kiezen van rokken en jurken van de juiste lengte en het gebruik van accessoires in uw voordeel.


1 Draag geschikt voor de gelegenheid. Je zult je wat anders kleden, naar een werkvergadering gaan dan de nacht met vrienden doorbrengen. Zorg ervoor dat je damesoutfit bij de gelegenheid past en dat je je zelfverzekerd en zelfverzekerd voelt in je keuze.

Draag een rok of een rok voor een vergadering of kantoor.

Draag een korte zomershort met de juiste lengte en een lichte blouse om je boodschappen te kunnen doen.

Draag een zwarte jurk over je knie voor de nacht.



2 Houd bescheiden en elegante kleding.Een van de belangrijkste aspecten van verkleden als een dame is om je huid economisch te redden. Je hoeft niet alleen een broek en shirts met hoge halslijn te dragen, maar probeer niet te veel bloot te leggen aan het decolleté of draag rokken en korte broeken, die erg kort zijn. Het is ook een goed idee om overmatige strakke kleding te vermijden om een klasse te blijven.

Door een deel van je rug, enkels of sleutelbeen te onthullen, houd je je outfit tegelijkertijd elegant en vrouwelijk.

Probeer rokken, korte broeken en jurken 2-3 cm (5,1-7,6 cm) boven je knieën of langer te houden.

V-vormige blouses of overhemden zijn geschikt voor werk, en een blouse met blote schouders is goed 's nachts of op een dagelijkse basis.



3 Kies het neutrale palet van uw kledingkleuren.De kleuren wit, zwart, grijs, marine blauw, beige en pastel creëren outfits die er zeer elegant en elegant uitzien. Neutrale kleuren zullen ook duurder zijn en een breed scala aan koppelingsopties bieden als het gaat om het mixen en matchen van de kledingkast.

Draag overdag een zwarte jurk en voeg 's nachts een beige sjaal toe.

Leg een witte linnen broek en een pastel blouse op een warme zomerdag.

Voeg een pop-kleur toe, zoals een felblauwe sjaal om het pak in een neutrale kleur op te maken.



4 Investeer in tijdloze elementen voor een geweldige garderobe. Er zijn enkele belangrijke kledingstukken die er verfijnd uitzien en nooit uit de mode raken, zoals een trenchcoat of een leren jas. Breng, indien nodig, wat meer uit om kleding te kopen die je vaak zult dragen en brengt je outfit altijd naar een hoger niveau.

Investeer in een wintertrenchcoat met een warme voering of een zomerse trenchcoat van lichtgewicht materiaal.

Zoek naar nietjes die je herhaaldelijk kunt dragen, zoals balletschoenen, een goed gesneden suède jasje of een elegante zwarte handtas.



5 Kies stoffen van hoge kwaliteit die zullen overleven.De materialen en texturen waaruit je kleding is gemaakt, hebben een grote impact als het erom gaat je outfit op die van een vrouw te laten lijken. Kies stoffen die lang meegaan en er mooi uitzien, zoals katoen, zijde, wol, suède en leer.

Vermijd zeer flexibele stoffen, zoals spandex.

Als je een transparant materiaal draagt, zoals een chiffon, zorg er dan voor dat je er iets onder draagt.



6 Vermijd opzichtige outfits en grote logo's.Kleding gemaakt van levendige kleuren of stoffen, zoals neonlichten of glanzende spandexen, kan u afleiden. Probeer kalmere kleuren te houden en blijf uit de buurt van grote logo's of foto's op T-shirts of jurken.

Kleding bedekt met pailletten, woonpatronen of andere effectieve materialen ziet er niet elegant en elegant uit.



7 Schik je kleding.Lagen zijn een eenvoudige manier om je outfit er knap en stijlvol uit te laten zien. Omdat je kleurenpalet meestal uit neutraal bestaat, is het ook een goede manier om verschillende kleuren te combineren met je outfit. Gebruik jassen, truien en shawls om lagen aan de jurk of het shirt toe te voegen.

Draag een sjaal op een zomerjurk of in een koudere laag zet een trui op een blouse (eventueel kunt u zelfs een trenchcoat aantrekken).

Draag een panty onder de jurk of rok tijdens het winterweer.



Foto van: https://www.veaul.com/nl/gelegenheid-jurken-c4



8 Kleed je aan om vertrouwen in jezelf te krijgen. Je zou je zelfverzekerd, comfortabel en in je kleren moeten voelen. In plaats van kleding te kiezen, alleen omdat je denkt dat een vrouw het draagt, moet je ervoor zorgen dat je stukken draagt die je echt leuk en goed voelt.

Bekijk blogs of websites zoals Pinterest om inspirerende styling te maken.



9 Kies langere rokjes en jurken. Zorg ervoor dat de lengte van je rokken en jurken ten minste je knie bereikt, zodat je outfit er altijd elegant uitziet. Rokken en jurken hebben veel lengtes, zoals knielengte, theelengte en maxi, waardoor je opties hebt als het gaat om hoe kort of lang je outfit zal zijn.

U kunt een lange rok of jurk naaien om deze op uw lengte te passen.

Een goede regel is om je armen op je zij te leggen met je vingers gestrekt - als de rok, jurk of korte broek korter is dan de vingertoppen, zijn ze te kort.

10 Zoek een wetsuit of broekpak voor een elegante werkoptie.Een pak met rokken is een goede oplossing als je een vrouwelijker uiterlijk wilt en je broek er altijd professioneel uitziet. Je kunt het pak zelfs aanpassen aan je rondingen, waardoor het er vrouwelijker uitziet.

Draag een kleurrijke blouse met een zwarte gesp en hakken.

Kies een rok in pastelkleuren en een witte blouse eronder.



11 Kies jurken uit een lijn of jurk om een geraffineerde look te krijgen. Dit soort jurken (en rokken) hebben de juiste hoeveelheid pasvorm om te vormen - ze zullen je figuur benadrukken, en de elegante en smaakvolle outfit behouden. Zoek naar jurken met een ronde rok of rokken die zachtjes langs je benen rennen.

Voor een casual outfit, probeer een eenvoudig shirt met een V-hals en een maxi-rok.

Trek een grijze jurk aan om te werken, dingen te doen of te eten.



12 Trek uw rok en broek aan met een hoge hak om uw figuur te laten zien. Ze laten uw benen langer lijken en zien er bijzonder elegant uit wanneer u uw shirt of blouse opzet. Zorg ervoor dat je rok of broek met hoge taille goed voor je is en niet te groot of lang is.

Draag een grijze hoge taillebroek die in een boog gecombineerd, gecombineerd met een witte top en ketting.

Trek een witte kanten rok aan met een hoge taille en marineblauwe blouse.



13 Kies blouses met broeken, korte broeken en rokken. Blouses zijn een elegante optie die kan worden gecombineerd met rokken, korte broeken en broeken. Blouses gemaakt van materialen zoals chiffon of zijde zien er geraffineerd uit en houden goed vast - draag indien nodig een vest eronder.

Trek een witte blouse aan met knopen en een zwarte spijkerbroek met een boord.

Zet een lichtblauwe blouse in een aangesloten witte rok.



14 Pas de kleding aan zodat deze goed past.Kleren met een goede pasvorm en pasvorm zullen uw kledingkast optillen en u professioneel en samen laten lijken. Controleer of je mouwen en broek de juiste lengte hebben en doe geen flodderende kleding om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen.

Stel dat de broek bijvoorbeeld is gezoomd zodat deze zich net onder de enkels bevindt.

Kleding met lange mouwen moet uw hand bereiken, zodat u uw handen vrij kunt bewegen.

Als de blazer te los zit of de rok te groot is, pas hem dan zo aan dat hij bij u past.



15 Besteed aandacht aan uw accessoires.Dingen zoals schoenen en handtassen verbinden je outfit. Kies hakken of wiggen van een redelijke lengte of ballerina's met een klassieke look. Kies een tas gemaakt van duurzaam en elegant materiaal, zoals leer of suede, dat je in veel outfits kunt gebruiken.

Een handtas van zwart leer is een accessoire dat je bijna elke dag kunt gebruiken.

Als je hakken draagt, zorg dan dat de hiel niet te hoog is - je wilt er slim uitzien en je kunt gemakkelijk lopen, dus houd je hiel niet hoger dan 2 inch (5,1 cm).

Geluidsarme of pastelkleuren vormen altijd de juiste tas of schoen.



16 Investeer in ondergoed van hoge kwaliteit. Als de beha-voering zichtbaar is door een hemd of jurk, of een beha lijkt niet goed te passen, zoek er dan een die comfortabeler en meer geschikt is voor de outfit. Het is ook de moeite waard om te investeren in andere producten, zoals slips die onder jurken of transparante kledingstukken kunnen worden gedragen.

Pas de BH aan om te weten dat je de juiste maat hebt.

17 Kies 1 of 2 klassieke sieraden om te dragen. Het dragen van te veel sieraden kan je afleiden van de rest van je outfit. Probeer een paar items te kiezen, zoals een parelketting of diamanten oorbellen, om een vleugje glamour of verfijning aan je outfit toe te voegen.

Andere klassieke sieraden kunnen gouden armbanden, een zilveren armband of een ketting zijn.



18 Laat je haar er geweldig uitzien met je outfit. U wilt aandacht besteden aan haar omdat het net zo belangrijk is als uw kleding. Schik je haar recht om het een glans te geven, of verwijder krullend haar van je gezicht in een hoofdband of stoffen band.

Geef je haar zachte krullen of trek ze in een professionele pony.

Strek het haar om eventuele oneffenheden of onregelmatigheden te verwijderen om een glad uiterlijk te krijgen.



Foto van: https://www.veaul.com/nl/gelegenheid-jurken-c4



19 Kies neutrale make-up voor een stijlvolle look. Hoewel je blusher, eyeliners, mascara en andere soorten make-up kunt dragen, probeer het dan minimaal te houden - je wilt niet dat make-up afgeleid of aanmatigend is. Een kleine hoeveelheid make-up zorgt voor een elegante en vrouwelijke look.

Zet de rode lippenstift op om de blik naar het volgende niveau te brengen, indien nodig.



20 Zorg ervoor dat uw kleding schoon is en kreuk niet. Zelfs als je een perfecte outfit hebt, als het gerimpeld is of veel draden heeft, ziet het er niet erg goed uit. Strijk ijzer of gestage kleding als ze gerimpeld zijn en gebruik een rol met kudden om alle dierenharen of andere stukjes vezels te verwijderen.

Controleer het etiket op de kleding om ervoor te zorgen dat ze kunnen worden gestreken of gestoomd om ze niet te beschadigen.



21 Poets je nagels om je look af te maken. Als je graag je nagels schildert, blijf dan bij neutrale kleuren - deze passen goed bij je kleding en zullen niet storend zijn. Kleuren zoals lichtroze zien er mooi en vrouwelijk uit.

Probeer een Franse manicure om een consistente look te krijgen.

Het is belangrijker dat de nagels worden gekalmeerd dan de nagels aan de voeten - zo nodig kunt u een meer levendige nagelkleur kiezen, bijvoorbeeld rood of lichtblauw.

p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!