modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe een slider te dragen?

Ritsjurken zijn de perfecte keuze voor de zomer. Ze zijn licht, grappig en flirterig, ze kunnen op veel verschillende manieren gestileerd worden. Kies een onderjurk met lengte en kleur. Je kunt het op veel verschillende manieren stylen, zelfs als een top gebruiken of contrasteren met herenkleding. Houd er bij het kiezen van accessoires rekening mee dat deze het uiterlijk van de jurk kunnen veranderen.



1 Kies een jurk met een korte rits om een gratis look te krijgen. Korte jurken kunnen gedragen worden met veel verschillende accessoires, schoenen en andere kledingstukken. De veelzijdigheid van een korte onderjurk maakt hem er elke dag / dag geweldig uit.



2 Ga met lange jurken voor een formele gelegenheid. Jurkjes met lange mouwen hebben een retro / oude Nederlandse uitstraling. Dit maakt ze geweldig om te combineren met mooie hakken en sieraden voor een formele look.



3 Experimenteer met kleur. Slip jurken hebben veel verschillende kleuren - pastels, gedurfde en heldere kleuren, meer ingetogen kleuren, en niet te vergeten prints. Experimenteer met deze opties in verschillende situaties. De pastelkleuren zijn geweldig voor een datum (of datum). Vet en felle kleuren of grappige afdrukken zien er geweldig uit om te werken, en ingetogen kleuren helpen je te werken tijdens meer formele evenementen.

Wees voorzichtig met witte slip-jurken. Omdat het materiaal al dun is, kunnen witte jurken echt transparant zijn. Als je kiest voor wit, zorg er dan voor dat je een slip eronder of een blazer aan de bovenkant draagt.

Zwart is de beste keuze voor een echt elegant evenement.



4 Speel met materialen en stoffen. Ritsjurken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stoffen en elk type is geweldig voor een andere situatie. Fluweel is een universeel materiaal - je kunt het kleden voor een meer formele gelegenheid of om het te kleden voor een meer casual look. Satijn is geweldig voor verklede momenten. En katoen is het hele jaar door geweldig.



5 Overweeg de versieringen voor je jurk. Sommige van de slip-jurken zijn vrij eenvoudig, waardoor ze geweldig zijn als basis in de kast. Maar anderen hebben kanten details - wat geweldig is als je ze op herenkleding doet. Slordige jurken met billen voegen wat interesse toe aan meer formele gelegenheden.



Gelegenheids Jurken vio Veaul



6 Besteed aandacht aan knippen en stijl. Basic jurk met een rits - met slechts twee spaghettibandjes en een eenvoudige V-halslijn - ziet er geweldig uit met veel verschillende looks. Je kunt ook een jurk zoeken met een rits met een laag decolleté of in een rok gesneden voor een sexyere look. Uitsparingen in de taille kunnen de belangstelling vergroten, zelfs op kantoor, als u een jurk met een jas of vest combineert.



7 Verander het in een rok voor een meer conservatieve look. Slipjurken zouden er sexy uit moeten zien. Maar als je een meer conservatieve look wilt behouden, doe het shirt dan op de rits! Het verandert je jurk in een rok en kan je ook een beetje opwarmen.



8 Probeer het shirt rond de taille te binden. Als het weer wat kouder wordt, heb je misschien een hemd nodig voor het geval je het koud hebt. Bind dit shirt om je middel als je het niet gebruikt. Het breekt de lijn van je jurk en voegt wat interesse toe.

Het type shirt dat u gebruikt, hangt van u af. Probeer een flanel met een zwarte jurk met een grunge-look of wit met een pastelroze jurk voor de preppy stemming.



9 Trek een trui aan voor de jurk. Als je op date gaat, probeer dan een zachte, open trui toe te voegen aan je outfit. Het onderdrukt sex-appeal, en kan ook warm zijn in bioscopen of restaurants die zich boven de airconditioning bevinden.

10 Verbind haar met herenkleding. Het spelen van een sexy jurk ver weg van de mannelijkheid van mannen, kan je modegame naar een hoger niveau tillen. Trek een oversized blazer aan (denk dat je het jasje van je vriend hebt gestolen tijdens het avondeten) met de appartementen.

Je kunt ook een shirt met knopen onder de rits doen. Het maakt de look een beetje meer geschikt voor werk, en neemt ook de vrouwelijkheid van de outfit weg van herenkleding.



11 Trek de jurk aan voor een broek. Niemand zegt dat je een onderjurkje niet kunt omdraaien - vooral als het een beetje korter is -. Combineer het met de bijpassende broek met een grappige print voor een sophisticated uiterlijk. Je kunt een losse jurk dragen of in je broek doen.

Je kunt ook een panty onder de rits dragen. Ondoorzichtige panty in effen kleuren ziet er geweldig uit onder een afgedrukte jurk met een rits. Je kunt ook een panty dragen met een grappige print onder een effen kleurige jurk.



12 Houd één kleur om raffinement toe te voegen. Als je een rits draagt met een getailleerd jasje en hakken voor de avond, houd je je aan een kleur. Het monochrome uiterlijk van de outfit wordt niet alleen verfijnd, maar verbindt ook de hele outfit.



13 Houd de minimale accessoires bij voor een eenvoudige zomerlook. Slipjurken zijn eenvoudige jurken die perfect zijn voor de zomer. Overlaad je jurk niet met veel accessoires. Blijf in plaats daarvan bij naaktgekleurde schoenen en minimale accessoires. Het is een perfecte, eenvoudige zomerlook.

Je kunt kleine kettinkjes, kleine oorbellen of eenvoudige kettingarmbanden met een jurk dragen voor een minimalistische look.



14 Draag massieve platforms of laarzen om een koeler klimaat te krijgen. Het type schoen dat je in je jurk draagt, is van belang. Massieve platforms of laarzen maken de jurk compleet, maar ze zullen je outfit ook uit traditionele grenzen duwen.



15 Draag hoge hakken of sandalen om toe te voegen aan sex-appeal. Sexy, sneakers in combinatie met een sexy, strakke jurk zijn de winnaar van mode. De kleur hangt van jou af, maar naakten en felle kleuren werken goed in de zomer. Zwarte schoenen geven je jurk een verfijnd element.



16 Verbind een eenvoudige jurk met opvallende accessoires om interesses toe te voegen. Als je jurk soepel is, zonder kleuren en patronen te blokkeren, denk dan aan de interesse in de accessoires. Geometrische patronen in je oorbellen of ketting zullen op een geweldige manier contrasteren met je jurk. Het aantrekken van kleding van andere materialen kan ook aanleiding geven tot interesse.

Je kunt een rok dragen met een dappere, geometrische of dierlijke print op de jurk.

Probeer een coole stola of vest aan de jurk te kleden.



Pumps vio Veaul



17 Pas de fijne jurk aan met delicate accessoires. U kunt het fijne uiterlijk van een onderjurk die bij uw accessoires past, optillen. Kleine, dunne kettingen, kleine oorbellen en minimalistische ringen zullen het uiterlijk van een eenvoudige jurk aanvullen.

Probeer bijvoorbeeld een lange, gladde ketting van zilver of goud op de jurk.

Draag stokvormige oorbellen om een delicate look te krijgen.

Als u meer dan één oorpiercing heeft, kunt u oorbellen in alle openingen dragen, houd ze eenvoudig klein en eenvoudig.



18 Behandel je antislip-jurk als een vest. Veel jurken met kousen hebben prachtige kanten details aan de bovenkant die je niet in andere kledingstukken zult vinden. Draag een witte voering voor de jurk en een elegante rok en transformeer je jurk in een prachtig vest!

Je kunt ook een trui met ritssluiting en een rok aan de bovenkant dragen. Het bovenste deel van de jurk ziet eruit als een camizola onder een trui.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken  

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!