modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe te kleden?

Verkleden om er goed uit te zien en er zelfs goed uit te zien in specifieke situaties kan heel ingewikkeld zijn. Laat wikiHow je persoonlijke klant zijn, want we dragen je door kleding die je doet denken aan een supermodel, ongeacht de vorm. Hieronder vindt u advies over het kiezen van goede snitten en kleuren voor uw lichaam, evenals advies over het creëren van een kledingkast die werkt voor alle seizoenen en redenen met een minimaal budget. Begin gewoon met stap 1 hieronder!



1 Kleding kiezen die er goed uitziet



1 Zoek goede pieken. Draag kleding om je nek te kantelen. Als u een korte nek heeft, wilt u geen coltruien of iets dat uw nek snijdt vermijden. Ga in plaats daarvan naar lage tops of tops met objecten die je ogen aantrekken (stropdas of shirt met knopen, voor mannen).



Draag kleding om je schouders te kantelen. Als je smalle armen hebt, kun je items dragen waardoor je schouders breder lijken. T-shirts die licht op de schouder tekenen of een kleine hoeveelheid vulling of een structuur op de schouder bevatten zijn goede voorbeelden. Vermijd dezelfde dingen als je je armen wilt spelen.



Gebruik de balken. Je kunt de banden ook gebruiken om er dunner uit te zien of om je schouders smaller of breder te laten lijken. Bredere riemen zullen je schouders groter laten lijken, en dunnere riemen zullen je smaller doen lijken. Op dezelfde manier zorgen smalle stroken ervoor dat je er langer en dunner uit ziet, terwijl bredere stroken of horizontale strepen je breder en korter laten lijken.



Draag kleding om te pronken met je middel. Over het algemeen wil je kleding dragen die bij je natuurlijke taille past. Door de buik met flodderige kleding te bedekken, zien vrouwen er zwanger uit. Mannen kunnen er een beetje meer mee wegkomen. Gebruik contrasterende strepen om op de kleine taille te letten. Beide geslachten willen ook grote afdrukken vermijden als ze extra ruimte in de buik hebben, omdat het alleen maar het gewicht van de verbeelding verhoogt.



Draag kleding om je heupen te complimenteren. Mannen: als je behoorlijk bootylicious bent, wil je de dubbele jassen en jacks overslaan. Als je wilt dat de smalle heupen meer rond kijken, ga dan naar de stukjes die uit de heup stromen. Degenen die te veel heupen hebben, moeten in plaats daarvan donkerdere kleuren aan de onderkant en felle kleuren met gedurfde prints aan de bovenkant dragen.



2 Zoek goede bodems. De dingen die je op de bodem van je lichaam draagt, of het nu een rok of een broek is, zijn in overeenstemming met bepaalde regels over wat je lichaam er het beste doet uitzien. Zoals bij alle kledingartikelen, is de belangrijkste regel het dragen van iets dat past!



Schik je billen. Regel nummer één is absoluut een broek die past, ongeacht de maat. Als je je look mooier wilt maken en je bent een persoon van Perzische vrouwelijkheid, ga dan voor volledige shirts (kort of lang). Elk van de geslachten kan een spijkerbroek dragen met zeer gestructureerde en dikke zakken om een illusie van vorm te creëren. Voor degenen die een beetje teveel achterlijk hebben, ga je voor een donkere broek. Veel van dezelfde principes zijn van toepassing op vleierij heupen.



Draag kleding die bij je lengte past. Smalle, dunne strepen zorgen ervoor dat je langer lijkt, dus vermijd deze als je al boven je leeftijdsgenoten staat. Bredere strepen of horizontale strepen laten je er kort en dik uitzien. Speel met een riem om een look te krijgen die voor jou werkt.



3 Zoek het kleurenpalet. Kleuren kunnen een enorme impact hebben op hoe we eruitzien. Het dragen van een slechte kleur kan je er gewassen en ziek uit laten zien of op vlekken op je huid letten. Goede kleuren kunnen letten op de beste eigenschappen en zorgen dat je er fris uitziet en wakker wordt. Welke kleuren goed of slecht voor je zijn, hangt echter van veel factoren af, maar de algemene regel is dat een hoog contrast jouw vriend is.

Warme huidtinten (natuurlijk er beter uitzien in goud): draag kleuren zoals rood, geel en olijfgroen.

Koele huidtinten (natuurlijk er beter uitzien in zilver): draag kleuren zoals violet, blauw en turquoise.

Probeer je beste eigenschappen te benadrukken. Als u een lichte oogkleur heeft, bijvoorbeeld Blauw of groen, waarbij de kleuren vergelijkbaar zijn om deze kleur te tekenen.



Gelegenheids Jurken vio Veaul



Probeer de slechte functies te minimaliseren. Als uw huid van nature grijs is, vermijd dan vervaagde kleuren zoals pastelkrijt. Als je een vlek of een rood gezicht hebt, vermijd dan rood en roze, want hierdoor wordt het probleem erger.

2 Een veelzijdige garderobe creëren


1 Kies klassieke stijlen. Je wilt je basic garderobe in principe maken met kleding die niet uit de mode raakt. Je ziet er goed uit (je zal je niet schamen in 20 jaar als je naar foto's met kinderen kijkt). Het helpt u ook om geld te besparen en de hoeveelheid afval te verminderen. Mix modieuze stukken en wissel ze in de loop van de tijd uit voor nieuwe mode, maar houd het grootste deel van je klassieke garderobe.



2 Kies een kleurenpalet. Met het geselecteerde kleurenpalet, gebruikmakend van het advies van het vorige gedeelte, pas je het nu toe bij het maken van je garderobe. Door alle kleuren in een minimalistische kast in dezelfde familie (warm of koud) te houden, kun je ervoor zorgen dat elk element op bijna elk ander element past en vrij kan worden geschakeld om een hele reeks verschillende outfits te creëren.



3 Krijg een paar toppen. Verschillende standaard werkbladen kunnen in elk seizoen en in elke regio worden gemengd en aangepast om te werken. Je kunt ook meer of minder formele gelegenheden mixen en matchen. Dit betekent dat slechts een paar stukjes je bijna elke dag zullen passeren!



Koop wat basist-shirts en -tanks. Koop T-shirts en shirts (of andere warme shirts) die er goed uitzien. Je zult sommigen in neutrale kleuren en sommigen in meer interessante kleuren willen.



Krijg fancy tops. Je wilt dan meer verfijnde shirts krijgen. Dit zijn de soorten shirts die je kunt dragen om een leuke bar of cocktailparty te hebben. Kies die in sensuele of donkere kleuren.


Verkrijg de basisval. Je hebt verschillende paar basic t-shirts nodig met knopen. Afhankelijk van het weer in uw omgeving, kan dit lange of korte mouwen zijn of een combinatie van deze twee. Ze hebben een meerderheid in wit, maar sommige kunnen gekleurd of zwart zijn.


Krijg truien. Nu wil je wat truien. Hoe hoog deze belasting is en hoeveel u krijgt, is afhankelijk van het weer in uw omgeving. Heb minstens één vest (trui met knopen) en één volle trui. Meer dan een van hen is een goed idee dat iedereen een van hen in een neutrale kleur kan hebben en een van hen in een lichtere kleur.



4 Verzamel bodems. Net als tops kunnen verschillende standaardbodems worden gemengd en op elkaar worden afgestemd om overal te werken.



Koop een paar spijkerbroeken. Koop een paar jeans die goed passen. Tenminste 3 is een goed aantal, meer als je elke dag een spijkerbroek draagt. Probeer te wandelen aan de zijkant van een donkerblauwe jeans met vergelijkbare donkere steken. Ze zijn minder geneigd om uit de mode te raken en maken iedereen slanker. Ten minste één van deze paren kan een korte broek nodig hebben, als uw weer warm genoeg is om ooit een korte broek te dragen.



Verzamel een broek. Nu heb je een paar of twee broeken nodig. De beste oplossing is een paar zwarte (nauw gevlochten, als u wilt kijken naar hoger en dunner) broek en een paar grijze of bruine broek (afhankelijk van het geselecteerde kleurenschema).



Koop een paar khaki's. Je hebt ook een paar kaki nodig. Ze zijn handig voor bruiloften en lente- of zomerfeesten (bijv. Paasbijeenkomsten). Ze zijn ook geweldig voor interviews. Khaki zijn gemakkelijk aan of uit te trekken, dus het hebben van één paar zal uw leven gemakkelijker maken.




5 Koop wat jurken. Als je een man bent, koop dan gewoon een pak dat bij je past. Meisjes zullen echter waarschijnlijk een paar jurken nodig hebben voor bepaalde gelegenheden.



Koop een officiële jurk. Een formele jurk, meestal een mooie zwarte jurk, zal nuttig zijn bij semi-formele evenementen. Met de juiste sieraden en de juiste jurk kan zelfs naar meer formele situaties gaan, afhankelijk van de bijzonderheden.



Ontvang een dagelijkse outfit. Download nu de jurk, die is meer casual, maar nog steeds mooi. Dit wordt zowel voor mooie zomerdagen gebruikt, maar ook voor evenementen zoals bruiloften en feesten in de tuin.



Koop een korte jurk. Als je wilt, kun je een korte jurk krijgen. Je kunt het dragen op jeans of een legging om een mooie look te krijgen om naar het winkelcentrum te gaan, of je kunt het alleen dragen om naar een club te gaan.

6 Verkrijg accessoires. Accessoires zijn een geweldig gebied waar je persoonlijkheid kan schijnen. Je kunt zonnebrillen, sjaals, hoeden, tassen, horloges en andere items krijgen die laten zien wie je bent.



Vergeet niet, mijnheer, om sieraden te krijgen. Door fancy sieraden toe te voegen, kan een casual outfit er erg verzorgd uitzien. Gebruik het in uw voordeel!



7 Haal je schoenen. Je hebt een paar schoenen nodig om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor elke situatie die je tegenkomt. Pas op voor kleurrijke schoenen: ze kunnen je vrienden of je vijand zijn. Je moet ze gewoon aanpassen!



Krijg twee paar gewone schoenen. Pak ze in bruin of zwart en wit, afhankelijk van het kleurenpalet dat je kiest. Je kunt ze ook in kleuren krijgen, maar vergeet niet dat ze nu ook kunnen passen.



Krijg twee paar officiële schoenen. Kies een paar in bruin of zwart, afhankelijk van het geselecteerde kleurenpalet. Koop een tweede paar in een interessantere kleur of krijg meer bruin en zwart.




8 Mix en match. Nu kunt u deze elementen combineren om veel verschillende outfits te krijgen voor verschillende situaties. Natuurlijk zul je kleding moeten aanvullen voor oefening of luiheid, maar ze moeten de meeste van je "uitgaande" situaties dekken.



Bijvoorbeeld, in het geval van lente- en semi-formele kledij, kunnen vrouwen dagelijks een jurk dragen, mooie schoenen, een trui indien nodig, en mooie sieraden. Mannen kunnen mooie schoenen dragen, kaki en een T-shirt of tank met vest aan de bovenzijde.



Een ander voorbeeld is de zomer / casual outfit. Mannen kunnen een spijkerbroek en een T-shirt of T-shirt met vrijetijdsschoenen dragen. Vrouwen kunnen een korte jurk dragen met onderbroekjes en gewone schoenen.



Vrouwen kunnen een broek dragen, een mooie top en een trui bovenop. Mannen kunnen gebreide tops en broeken dragen. Ze zullen allebei schoenen en accessoires dragen.


3 Meer tips


1 Hulp bij semi-formele formaliteiten. Half-formele kostuums kunnen verwarrend zijn, omdat dit meestal formeel is. Denk in principe aan volledige formele regels, zoals baljurken en de mooiste smoking (met manchetknopen!). Semi-formeel worden dan jurken en pakken met gekleurde knopen (gelijkspel optioneel).



2 Krijg hulp bij het verkleden van elke dag in het bedrijfsleven. Het is zaken ... maar het is gratis? Het lijkt erop dat het een enorme tegenspraak zou zijn, toch? Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Meestal neem je de helft van je outfit mee en maak je het casualer terwijl je zakelijke outfits aan de andere kant onderhoudt.



Bijvoorbeeld jeans, formele schoenen, een shirt met knopen (zonder das) en een jas.



Een ander voorbeeld is het dragen van officiële broeken en schoenen, maar vriendelijker voor de feestblouse (als het niet onthullend is).



3 Verkleed je voor het feest. Natuurlijk is verkleden voor een feest een beetje ingewikkeld. Het hangt echt af van welke gebeurtenis is! Ontdek van tevoren of het een kostuum is of niet. Houd ook altijd de formele kant op. Verkleed een beetje mooier dan wat iedereen zal dragen. Als je verkleed bent, zeg je gewoon dat je zelden een excuus krijgt om je netjes te kleden, je wilde van de gelegenheid gebruik maken.



Pumps vio Veaul



4 Ontdek hoe je je moet kleden voor de bruiloft. Je kunt waarschijnlijk wel raden dat hij in slechte staat in het zwart gekleed gaat voor een bruiloft, tenzij je een van de jongens bent die een smoking opzet ... maar verder heb je geen idee. Het beste advies is om je te kleden in semi-formele en pastel, vrolijke kleuren. Een vrouw moet helderheid vermijden en mag nooit de meerderheid van de blanken dragen, omdat dit wordt gezien als een poging om de aandacht af te leiden van de bruid.



5 Krijg hulp bij het aankleden voor een interview. Verkleden als een professional voor een interview is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om te landen. Maar hoe kleed je je precies aan? Net als bij het feest, is het goed om je wat aardiger te kleden dan nodig is. Kleed je niet zoals je zou verwachten in deze positie, maar verkleed je zoals je zou verwachten als je de baan van je nieuwe baas had.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!