modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe krijg je toegang tot de jurk?

Aanpassing kan moeilijk zijn. Het is moeilijk om het perfecte accessoire te vinden dat bijdraagt aan je uiterlijk, maar het overweldigt het niet. Wanneer je sieraden, schoenen en tassen begint toe te voegen aan de vergelijking, zijn er plotseling veel meer factoren voor je outfit. Een accessoire is geen wetenschap, maar er zijn enkele richtlijnen die u kunt onthouden om het gemakkelijker te maken. Allereerst komen de accessoires voor de jurk neer op het vinden van accessoires die uw look aanvullen en aanvullen.



1 Accessoires voor de kleur van je jurk



1 Combineer accessoires met de kleur van de jurk. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om toegang te krijgen. Kleur is een van de belangrijkste aspecten van je outfit, en als je accessoires kiest die vergelijkbaar zijn met je jurk, zal je outfit er uitgebalanceerd en goed uitzien.

Als je een lichtroze jurk draagt, kies dan roze of roze accessoires om een afspraak met haar te maken.

De pasvorm hoeft niet accuraat te zijn. U kunt bijvoorbeeld nog steeds donkerroze schoenen dragen met een lichtroze jurk. Het voegt een beetje fluweel toe aan je pasvorm.



2 Koppel de accessoires aan de details in de jurk. In plaats van de accessoires aan te passen aan de algehele kleur van de jurk, moet je ze matchen met de secundaire kleur in de jurk. Dit werkt vooral goed bij patroonjurken omdat er meer dan één kleur kan worden gecombineerd.

Als je een witte jurk met roze en blauwe bloemen draagt, draag dan roze of blauwe accessoires. Het is een geweldige manier om je jurken op een meer gepolijste manier te passen.



3 Draag neutrale accessoires in een lichte jurk. Als je jurk een extreem lichte kleur heeft, bijvoorbeeld Lichtgeel, gebruik dan neutraal om het evenwicht te bewaren. Als je je accessoires rechtstreeks op je kleurrijke jurk aansluit, lijkt het misschien meer op een excentriek dan op jezelf.

Wit, zwart, lichtbruin en bruin zijn neutraal, die er in bijna elke kleur goed uitzien.

Als je liever iets vervaagt, probeer dan in plaats van gouden of zilveren sieraden.



4 Draag subtiele of uniform gekleurde accessoires met een jurk met een patroon. Jurk met patronen is al erg aan het gaan. Als je accessoires met een patroon of ingewikkeld siert, wordt het uiterlijk te groot. Je schoenen, tas, riem en / of sieraden moeten uniform zijn gekleurd. Deze accessoires helpen je outfit een verklaring af te geven.

Probeer heldere, rode pumps met een blauwe en blauwe polka dot-jurk.

Als je jurk een bloemmotief draagt, ziet een paar eenvoudige oorbellen er heel charmant uit. Combineer het met zwarte of lederen flats om de look af te maken.



5 Draag een gedurfd gekleurd accessoire in een neutrale jurk. Als je jurk een neutrale kleur heeft zoals wit, beige of lichtbruin, geeft het toevoegen van een helder accessoire je een unieke look. Ongeacht of het een ketting, tas of schoenen is, probeer een van de accessoires in een felle kleur te maken.

Als je jurk een effen kleur heeft, draag dan een tas met patronen of schoenen. U kunt bijvoorbeeld een bollentas met een witte jurk dragen.



6 Match je sieraden op de toon van je jurk. Elke kleur heeft een toon. Rood, oranje en geel hebben een warme schaduw. Groen, blauw en paars zijn cool ingetogen. Evenzo heeft goud een warme tint en heeft zilver een koele toon.

Wees niet bang om te experimenteren; goud ziet er misschien heel groen uit.

Wit en zwart worden als neutrale tinten beschouwd, zodat u gouden of zilveren sieraden kunt meenemen.

Een bruine kleur is koel en warm. In dit geval, match de sieraden met de subtekst.



2 Accessoires voor het knippen van je jurk



1 Draag een ketting met een V-vormige of U-vormige hals. De snit van deze jurk is ideaal voor het dragen van een ketting. Probeer een ketting te kiezen die zich boven de halslijn van de jurk bevindt en bij de halslijn past. U kunt kiezen voor een eenvoudige ketting met een hanger of een meer verfijnde stijl.

Als je houdt van het uiterlijk van een ketting, maar het is te lang, verplaats je de ketting gewoon voor een kortere ketting.

Sommige halskettingen hebben verstelbare kettingen aan de achterkant. Dit is geweldig omdat je ze kunt dragen met meer jurken.



2 Vermijd halskettingen met halsters. Halterjurken in de nek hebben al veel in de nek, dus als je een ketting of grote oorbellen draagt, lijkt de jurk te druk. Draag bij het dragen van een halter-outfit een armband of zelfs een laag-armband. Het accentueert je armen en evenwichten op de top van de jurk.

Combineer de stijl van sieraden met de stijl van een halster. Rustieke paar houten oorbellen passen niet goed bij een elegante, fluwelen avondjurk.



3 Draag lange nekhalzen voor de bemanning. Als je een jurk met hoge hals draagt, draag dan een lange ketting om de look interessanter te maken. Omdat eenvoudig vakmanschap een bemanning is, kunt u grotere accessoires dragen die niet overdreven lijken.

De ketting zal op je gezicht letten en zal de outfit samenbinden.

4 Breng het uiterlijk in balans van een schouderjurk met een armband. Een gewaagde statement met één schouderjurk. Om asymmetrie in balans te brengen, draag een armband of manchet aan de andere kant van het lichaam als een kledingriem. Het is een geweldige manier om deze stijl van outfit aan te vullen.

Als uw jurk bijvoorbeeld alleen een riempje op uw schouder heeft, draagt u een armband aan de rechterkant.

Een paar dikke manchetten met dikke strepen en delicate armbanden met dunne strepen. Dit zal helpen om nog meer balans te creëren.



5 Draag oorbellen met strapless jurken. Straplessjurken presenteren armen en schouders. Het dragen van een ketting breekt het gebied en laat de jurk niet schijnen. Probeer in plaats daarvan een strapless jurk te dragen.

Simpele oorbellen geven een klassieke en verfijnde look.

Lange, hangende oorbellen brengen scherpte in je gezicht. Ze werken bijzonder goed met elegante opsteekkapsels.



Gelegenheids Jurken vio Veaul


3 De juiste accessoires kiezen voor de gelegenheid



1 Draag geschikte schoenen. Het klinkt misschien als het soort advies dat je moeder je geeft, maar het is ook van toepassing op mode! Zorg ervoor dat uw schoenen overeenkomen met uw kleding in termen van formaliteiten.

Als je een jurk draagt omdat je naar een officieel feest gaat, draag dan hoge hakken.

Als je een strandjurk draagt, trek dan sandalen aan in plaats van schoenen met dikke vingers.



2 Zorg ervoor dat de kwaliteit van je sieraden goed is. Als je een cocktailjurk en hoge hakken draagt, draag dan geen goedkope rubberen armbanden of sieraden. Evenzo, draag je een diamanten halsketting als je een eenvoudige brunchjurk met je vrienden draagt?

Dit kunnen extreme voorbeelden zijn, maar u wilt er zeker van zijn dat uw accessoires bij de gelegenheid passen.



3 Neem de juiste tas mee. U wilt dat uw handtas in uw jurk past, maar het zou ook geschikt zijn voor wat u doet. Veel vrouwen merken niet de indruk die een tas kan maken!

Als u naar een officiële partij gaat, gebruik dan geen grote of omvangrijke handtas. Gebruik in plaats daarvan een eenvoudige koppeling.

Bewaar zakjes stro of stof op het strand of informele evenementen.

Je kunt nooit fout gaan met de basic zwarte leren handtas. Het is veelzijdig en kan vrijwel elk dress- of formeel niveau hebben.



4 Draag minder dan meer in de officiële jurk. Als u een professionele of elegante jurk draagt, probeer dan niet teveel accessoires te dragen. Accessoires verminderen de elegantie van je jurk en minimaliseren je outfit.

Draag geen gelaagde of dikke sieraden. Draag in plaats daarvan een of twee rechte stukken.

Pas op voor accessoires zoals hoeden of sjaals. Draag ze alleen als ze elegantie toevoegen aan je look.



4 Accessoires bij elkaar zoeken



1 Match je metalen. Als je veel sieraden hebt, probeer dan je metalen bij elkaar te houden. Draag bijvoorbeeld alle zilveren of alle gouden sieraden. Het is mogelijk om mengen te vermijden, maar het is moeilijker om ze te verwijderen. Om deze reden kiezen velen ervoor om gewoon één soort metaal voor de outfit te dragen.

Je kunt metalen combineren met andere soorten sieraden. U kunt bijvoorbeeld een korte zilveren ketting met een lange parelketting maken.



2 Draag slechts een deel van de instructies. U wilt absoluut een verklaring afleggen, maar u wilt er niet als een kerstboom uitzien. Als je een stuk hebt zoals een grote ketting of een tas met motieven, voeg je het toe aan kleinere of eenvoudigere accessoires. Dankzij dit wordt je outfit het middelpunt en maakt het meer samenhangend.

Als je te veel fragmenten draagt, ziet je jurk er plakkerig en niet te scherp uit; er zal geen focus zijn.



3 Kies lichte en neutrale tinten. Als je veel accessoires hebt, zorg er dan voor dat ze niet allemaal in felle kleuren zijn. Als je dat doet, kan je je jurk overbelasten of je jurk rommelig maken. Kies voor alle neutrale of een combinatie van neutrale en heldere accessoires.

Als je bijvoorbeeld op boho wilt lijken, schik dan een ketting gemaakt van grote, kleurrijke glazen kralen met een ketting gemaakt van kleine, bruine, houten kralen.



4 Kies slechts een of twee felle kleuren accessoires. Als u meer dan één helder accessoire wilt dragen, zorg dan dat ze dezelfde kleur hebben. Op deze manier zullen uw accessoires er uitzien alsof ze allemaal bij elkaar horen en hun uiterlijk zal niet overweldigd worden door veel felle kleuren.

Als u bijvoorbeeld een blauwwitte polka dot-jurk draagt, combineer deze dan met een felrode streep en een bijpassend paar felrode pumps.

5 Een uiterlijk creëren met uw accessoires



1 Draag verfijnde accessoires in een modieuze jurk. Als je een elegante zwarte jurk of een professionelere outfit draagt, draag dan elegante sieraden, zoals pareloorbellen of een paar pumps om je look compleet te maken. Je kunt ook proberen een horloge of een zwarte tas te dragen.

Als u op zoek bent naar een elegante look, probeer dan accessoires te kiezen die eenvoudig en van hoge kwaliteit zijn. Voorkom luide patronen en massieve sieraden.



2 Blijf op neutraal als u een bloemrijke of bohemien jurk draagt. Neutral is een groot compliment voor de jurk met patronen en draagt bij aan het creëren van een Boheemse sfeer. Draag leren sandalen en een tas van suède om een bloemrijke jurk samen te stellen. Je kunt accessoires zoals een hoed, sjaal of verenoorringen toevoegen als je nog een stap verder wilt gaan.

Vermijd grote accessoires zoals zware zwarte schoenen of stenen oorbellen als u een gebloemde jurk draagt. Dit soort accessoires zal misplaatst zijn.



3 Draag scherpe accessoires met een scherpe jurk. Als je een jurk met uitsparingen draagt of een jurk die echt een statement maakt, zorg dan dat je accessoires hetzelfde doen. Probeer een puntige ketting of stiletto's te dragen om je rockster-look te benadrukken.

Verschillende zilveren ringen of een choker kunnen deze look ook toevoegen.



4 Regel je look met de basisjurk. Een jurk in één kleur of een kleine zwarte jurk is de perfecte, schone lei om je look te creëren dankzij de accessoires. Uw keuze aan accessoires zal het welzijn van de hele outfit beïnvloeden.

Om een geweldige look te krijgen, draag een of twee dikke of heldere accessoires.

Om girly te kijken, draag gloeiende sieraden en clutch.

Om er uit te zien als een tomboy, draag flats of geregen sneakers met minimale sieraden.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!