modieuze-jurken.reismee.nl

Uitgelegde vormen van trouwjurken

Je weet niet wat het verschil is tussen een trompet en een trouwjurk in sirenestijl? Hier zijn de zeven hoofdvormen van trouwjurken en hun definities.


Lijn A

Jurken in de vorm van de lijn A komen uit de heupen en breiden geleidelijk uit naar de rand, waardoor een silhouet ontstaat dat lijkt op de letter A.


Syrenka / fit-and-flare

Een zeemeermin bruidsjurk of een "fit-en-flare" trouwjurk is uniek passend en vervolgens uitlopend op de knieën. Deze vorm wordt vaak overdreven door een dik stromend cascademateriaal uit de knieën en naar buiten toe uit te zetten.


Zeemeermin Bruidsjurken vio VeaulBaljurk

De baljurk met trouwjurk heeft een volledige klokvormige rok en getailleerd korset. Deze vorm van de jurk wordt vaak bereikt met behulp van vele lagen tule en stof om een volledige rok te creëren.


Trompet

De trompetvormige trouwjurk wordt aangebracht vanaf de buste tot de middelhoge dij en de rok opent naar buiten vanaf het midden van de dij.


deksel

De vachtjurk is degene die je natuurlijke lichaamsvorm volgt. Dit betekent dat er geen extra stof is om een volume te maken, maar dat het lichtjes lichtjes naar de rand oplicht.


rijk

Een empire-stijl bruidsjurk is er een met een verhoogde taille die net onder de buste ligt. De stof onder de buste zakt recht op de grond met een zacht volume.

Elegante kerk Trouwjurk Doorstoken Trouwjurken 2018 Empire Hoge hals Lang Handvat Kralen Met Kant Kapel Train Ruche


Schede / Fit Bruidsjurken vio Veaul


Thee lengte

Een trouwjurk met een theelengte is in feite een korte trouwjurk waarvan de rand meestal eindigt net boven de enkels. Een trouwjurk met een lengte voor thee wordt gekenmerkt door een nauwsluitende taille en een verlengde rok in de stijl van de jaren 50 (wat in feite een overdreven figuur van de A-lijn is).


zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!