modieuze-jurken.reismee.nl

Schat, boot, schep? De halslijnen van de trouwjurk worden uitgelegd

Een deel van het geheim bij het vinden van de meest flatterende bruidsjurk is om te bepalen welke hals het beste past bij de lichaamsvorm - maar welke is dat? Houder of schop? Lieverd van de boot? En hoewel je een heel bord met bruiloft inspiratie op Pinterest kunt hebben, is het belangrijk om te weten dat je droom trouwjurk misschien niet overeenkomt met je lichaamsvorm. Naast het aanbieden van kleding op de bouwplaats, kunnen bruiden ook hun eigen jurken ontwerpen met de hulp van het Veaul-team.

Hier biedt Veaul enkele van de populairste decollete voor bruiden, die het meest flatterend zijn voor vrouwen in alle soorten en maten.


geliefde

Romantisch en klassiek, veruit de populairste verloving met verloofde. Werkt het beste voor vrouwen in het midden en goed gedoneerd. Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid splitsing laat zien: niet te veel, niet te weinig.

Trouwjurken Geliefde vio veaul


Strapless

Een andere populaire optie, deze halslijn is perfect voor het tonen van prachtige kragen en prachtige kettingen. Als u zich bewust bent van uw schouders, maar toch de straplesslijn waardeert, kunt u een bolero of een charmante stola uitkiezen om te verbergen.


Hals van Lodz

De boot biedt extra dekking en is een elegante keuze voor traditionele bruiloften. Het kan worden gecombineerd met korte of lange mouwen. Het is echter het beste om het te vermijden als je goed uitgerust bent, want het zal je naar boven laten kijken. Het wordt ook niet aanbevolen als u een korte nek of een dubbele kin heeft, omdat dit u op dit lichaamsdeel attent maakt.


holster

Het is een geweldige keuze als je je vormen wilt accentueren en ideaal bent voor lange en brede bruiden. Als u zich bewust bent van uw schouders, is dit waarschijnlijk een splitsing waar u afstand van kunt nemen, omdat u het breder kunt laten lijken dan het in werkelijkheid is.


Weg van de schouder

Deze sexy decolleté is perfect voor bruiden die hun huid op de trouwdag willen laten schitteren en de meeste karakters plat maken. Het is echter het beste om vrouwen met brede schouders en volle schouders te vermijden.


Een schouder

Het is een eigentijdse keuze en past goed bij de vorm van een peer of grotere bustes. Het benadrukt ook het sleutelbeen, dus u moet het vermijden als u brede armen of zware armen heeft.


lepel

Over het algemeen kun je niet fout gaan met het splitsen: het laat het sleutelbeen zien en kan de nek verlengen. Het kan ook een mooie vorm van een zandloper creëren, omdat het ook een uitgebalanceerd uiterlijk creëert tussen het boven- en onderlichaam.


V-hals


Trouwjurken V-Hals vio veaul

V-vormige halslijnen variëren van subtiel sexy tot laag en strak, een geweldige optie voor de meeste vrouwen omdat ze een langer, slanker figuur kunnen creëren. Deze optie benadrukt je gezicht en breidt je lichaam uit als het je aandacht trekt. Als je een relatief kleine split wilt, maar je bent je bewust van jezelf, overweeg dan een diepe split met schone veters aan de voorkant.


zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!