modieuze-jurken.reismee.nl

Trouwschoenen: tips, tips en het kiezen van het perfecte paar

De juiste schoen kan een geweldige outfit zijn en hoewel trouwschoenen een van de laatste dingen zijn die je organiseert, kunnen ze een zeer belangrijke factor zijn in je bruidslook. Daarom moet je iets kiezen dat niet alleen fantastisch is, maar ook voldoet aan je behoeften en vereisten.

De keuze van trouwschoenen is afhankelijk van de stijl van de jurk, de lengte van de rok, de hoogte en de constructie en of u zich de hele dag comfortabel voelt. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een bruiloft schoen.


Als je je schoenen ziet ...

Als je voeten zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bruidsjurk, moet je schoenen vinden die goed bij je outfit passen. Allereerst moet je eerst de stijl van je trouwjurk bepalen en bepalen welke schoenstijl bij je kleding en constructie past. Als uw jurk bijvoorbeeld een lengte heeft voor thee, passen een paar punten of hakken goed op uw tenen.

Als je je schoenen perfect wilt aanpassen aan de jurk, is het aan te raden om een trouwjurk of een voorbeeld van een trouwjurk mee te nemen als je trouwschoenen wilt kopen. Als u de kleuren niet exact kunt aanpassen, past u de jurk of sieraden aan uw schoenen aan. Als het moeilijk is, kun je altijd schoenen laten maken en zelfs een ontwerper van de bruidsjurk vragen om extra stof te geven om je schoenen te bedekken.


Als je je schoenen niet kunt zien ...

Als niemand je voeten kan zien, is het waarschijnlijk dat ze er niet om geven of hun schoenen perfect overeenkomen met de kleur van de bovenkant van de jurk of niet. Dit betekent dat u een schoen kunt kiezen die praktischer en comfortabeler is dan dat u iets draagt dat perfect past, maar lange tijd oncomfortabel is.

Als je het zegt, is een veilige weddenschap het kiezen van een schoen die niet ongepast lijkt als je je voet keert. Kleuren als: Nude, Brown, Ivory, White en zelfs pasteltinten in roze, lavendel en babyblauw zijn een veilige gok. Als je echter geen grote fan bent van dansen en de kans dat iemand je voeten ziet vrij laag is, kun je altijd een paar comfortabele hakken, espadrilles of flats kiezen in welke kleur dan ook.


Bruidsschoenen vio veaul


Als je de kleur wilt plaatsen

Als u een vleugje kleur wilt toevoegen om uw bruiloftslook mooier te maken, is dit een geweldige manier om een nieuwe kleur aan uw schoenen toe te voegen! Veel bruiden gebruiken hun trouwschoenen als een manier om 'blauw' te zijn, maar er zijn zoveel andere kleuren om uit te kiezen.

U kunt een kleur kiezen die overeenkomt met uw bruidsjurken of bruidsmeisjes, en zelfs een kleur die past bij uw trouwkleur. Metalen kleuren zoals goud, zilver, roségoud en koper kunnen, in tegenstelling tot wit, een uitstekend visueel effect hebben en ook een zeer elegant en effectief element van je outfit zijn.


Debat tegen huurwoningen

Hakken of flats?


Dat hangt van jou af en hangt van veel factoren af. Voel je je als eerste op je hielen? Heeft u een zeer formele en traditionele bruiloft of trouwt u op het strand? Probeer je groter te lijken of extra hoogte toe te voegen? Uiteindelijk kunnen beide soorten schoenen werken, en terwijl een paar hakken op de zolen kunnen schitteren met een sexy sirene-vormige jurk, kan een paar sandalen met edelstenen in combinatie met de Grieks geïnspireerde schede net zo goed lijken als de jurk in empirestijl.


Als je je benen wilt verlengen

Bruiden met kortere benen moeten schoenen met een enkelriem vermijden, vooral als de riem vrij dik is. Door deze schoenstijl zien je benen er kort uit. Een hoge hak van 2 - 3 inch zorgt altijd voor extra hoogte.

Onthouden; Hoewel het verleidelijk kan zijn om hoge hakken te kiezen om de gewenste extra hoogtes te bereiken, als u niet gewend bent aan zeer hoge hakken, kan uw speciale dag alleen worden beïnvloed door pijnlijke voeten.

Als u groot bent en niet geïnteresseerd bent in het vergroten van uw lengte, zijn prachtig ingerichte appartementen een geweldige optie. Als je echter geen schoenen wilt dragen, kijk dan naar een kleine hak, z. Neem de hak van een kitten, als een hak, zonder al te veel hoogte te hebben.


Bruidsschoenen vio veaul


Bruidsmeisje factor

Als je bruidsmeisjes hebt gekozen in plaats van iets te dragen dat je al hebt, moet je misschien bedenken hoe comfortabel de schoenen zijn die je hebt gekozen. Als je denkt dat de schoenen die je kiest tijdens de avondgesprekken met de bruidsmeisjes ongemakkelijk worden en zien hoe ze zich voelen.

Eenvoudige oplossing? Breng bruidsmeisjes comfortabele hakken of formele flats zodat ze schoenen kunnen verwisselen na het voltooien van het papierwerk en foto's.


Tips en trucs

Draag schoenen voor de trouwdag! Draag ze niet voor de eerste keer op je grote dag, het is een recept voor blaren. In plaats daarvan oefen je meerdere keren voordat je naar je grote dag gaat.

Neem een reservepaar en bewaar het onder de bruiloftstafel

Pak de overlevingsset voor schoenen in; Dingen zoals verbanden en gelpads kunnen helpen bij de vorming van blaren veroorzaakt door dansen.

Breng je trouwjurk mee als je op zoek bent naar trouwschoenen. Als dit niet mogelijk is, controleer dan of u een staal kunt nemen. Dit is vooral handig voor bruiden die kleuren willen matchen.

Als je de schoen die je zoekt niet kunt vinden, of het nu de juiste kleur is of de juiste stijl, moet je het overwegen.

Koop wat schoenen om op de bodem van je schoenen te zetten als ze een beetje glad zijn. Anders zou een oude truc om de onderkant van schoenen op beton te schuren het werk moeten doen!

Als je een trouwjurk draagt, moet je misschien eerder schoenen kopen dan je had verwacht. De kledingontwerper moet de jurk naaien op basis van de maat en hoogte.

Aan het eind van de dag zijn trouwschoenen een kwestie van persoonlijke voorkeur. Vergeet echter niet om comfort in de vergelijking op te nemen en zorg ervoor dat u het type schoen kiest dat u wilt dragen voordat u naar deze outfit gaat. ,


zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken 

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!