modieuze-jurken.reismee.nl

Trouwschoenen met hoge hakken

Trouwschoenen met hoge hakken zijn populair bij bruiden over de hele wereld. Ze voegen elegantie en charme toe aan je outfit, verlengen je benen en zorgen voor groei die handig is als je een vrouw hebt met een lange man. Bruiden dragen vaak geen hoge hakken die iets speciaals willen doen op hun trouwdag en proberen hoge hakken. Dit vereist echter enige oefening en voorbereiding.
Deze zeven tips helpen je je hoge hakken te stylen:

Beperk je hakhoogte
Als je niet gewend bent om hoge hakken te dragen, spring je door het hoppen direct in de kubieke hielen aan het einde van de ceremonie. Wees realistisch over wat je kunt dragen en onthoud dat je de hele dag comfortabel moet zijn. Als je de jurk aanpast aan de hoge hakken, is het te lang om in het appartement in het midden van de receptie te glippen.

Bruidsschoenen vio veaul

Neem de schoenen om te binden
Met de werkelijke schoenen die je op de bruiloft draagt, zorg je ervoor dat de lengte van je trouwjurk werkt met de door jou gekozen trouwschoenen. Als je ze nog niet hebt gekocht, neem dan een paar soortgelijke hakschoenen mee. Dit moet voorkomen dat je een hak in de zoom krijgt en omvalt.

Denk na over wat u van plan bent te doen
Als je buiten trouwt, zit je vast op het gazon met vlijmscherpe pennen. Op dezelfde manier kunt u de hiel van tekens op de houten vloer maken. Kijk voor bredere hakken of wiggen voor een groter oppervlak en meer comfort.

Train je voeten en benen
Het dragen van hoge hakken vereist andere loop- en andere spieren dan platte schoenen. Als u trouwschoenen met hoge hakken koopt, probeer dan een soortgelijk paar te kopen in dezelfde stijl die u op kantoor of voor een paar nachten kunt dragen. Hierdoor kunt u uw voeten en benen trainen om hoge hakken aan te kunnen, en zult u ook zien of u overdag last hebt van pijnlijke vingers of blaren.

Controleer de hoogte van uw verloofde
Dit kan als traditionalistisch en zelfs seksistisch worden beschouwd, maar de meerderheid van de verloofden wil hun nieuwe echtgenoot niet op bruiloften geloven. Het is verrassend hoe hoog deze hakken zijn. Dus als er niet veel verschil is tussen jou en je verloofde, zorg er dan voor dat je hakken je niet hoger maken dan hij. Aan de andere kant, als je klein bent en met een reus trouwt, is er net een hoge hak voor jou gemaakt!

laten we gaan dansen
Als je op hoge hakken danst, voel je je heel anders dan dansen in platte schoenen of blote voeten. Dus, als je een programma plant dat de eerste dans met je nieuwe echtgenoot zal eindigen, zorg er dan voor dat je hem op hoge hakken oefent. Naarmate je schoenen langer worden, zal je grip tijdens de dans iets anders zijn. Daarom is het goed dat je partner je hoge hakken traint.

Hoe draag je schoenen op het platform?
De huidige trend heeft betrekking op trouwschoenen op platforms die veel extra hoogte kunnen bieden met relatief veel comfort. Ze zien er fantastisch uit met moderne, gestileerde jurken en verloofden met middelgrote en hoge lichamen. Wees echter voorzichtig als je een sierlijke vintage jurk hebt of een erg slanke bruid bent, want het ziet er onpraktisch en ongepast uit.

zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken 

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!