modieuze-jurken.reismee.nl

Bruidsmeisjekleding die ECHT opnieuw kan worden gedragen

Elke bruid spreekt met elk bruidsmeisje wanneer ze een jurk besluit: "Je kunt het weer helemaal dragen!" En ondanks het feit dat 100% van de bruiden dit zullen zeggen, suggereert het onderzoek (slechts een grapje - geen onderzoek, maar een vrij goed gevoel!) Dat bijna alle bruiden nooit meer kleding zullen dragen.

Als bruid heb je waarschijnlijk genoeg om over na te denken, zonder je zorgen te hoeven maken om bruidsmeisjesjurken te kopen die nooit meer het daglicht zullen zien. Als je alles zoekt, hoef je je daar geen zorgen over te maken, maar als je een team vraagt om te betalen voor hun eigen kleding, is het een heel cool idee om iets universeler voor ze te maken.


Het zou geweldig zijn als je huwelijksreis een tweede of derde voordeel uit hun schorten kon halen. Hier zijn enkele geweldige tips over trends en stijlen die u kunnen helpen dit te bereiken.


Voordat u twee basisregels start:


Praat met de bruidsmeisjes en betrek hen bij het besluitvormingsproces
Kies stijlen die uw individuele vorm en lengte flatteren en u weer een goed gevoel geven (vooral belangrijk als u voor hun kleding betaalt!)

Blijf uit de buurt van lange jurken
Bruiloften zijn meestal een formele aangelegenheid, en bruidsmeisjesjurken zijn vaak jurken met een vloerlengte die perfect zijn voor een feest met zwarte banden. Als je bruidsmeisjes na de bruiloft nooit formeel gaan, is hun jurk waarschijnlijk niet erg veelzijdig in de toekomst.

Neem beslissingen die je kunt aantrekken of die je kunt waarderen voor anderen. Knielengte of lange jurken voor thee zijn ook charmant, vooral geschikt en flare of lijn A. Een drager kan zijn outfit combineren met mooie riemen en een spijkerjasje en verschillende dragen.

Het is onwaarschijnlijk dat dikkere kleurenthema's opnieuw worden gebruikt
Misschien heb je een kleurthema voor je trouwdag, dat helemaal van jou is, maar als je er eerlijk over nadenkt, is het niet geschikt om opnieuw te dragen. Fuchsia-jurken zijn niet voor iedereen een kopje thee. Noch koralen noch dieprood kunnen te zeker zijn dat uw vrienden ze opnieuw kunnen dragen. Wintertaling kan niet langer worden gedragen. Alles wat heel moedig is, en dat de mijl onderscheidt, ziet er geweldig uit op je trouwfoto's, maar kan voor altijd in de kast van het bruidsmeisje blijven.

De veiliger opties omvatten een marine, een grijze duif, fijnere rozen, geel of groen, natuurlijke tinten zoals bruin, olijf en zelfs zwart. Prints zijn ook goed als het goed wordt gedaan.

Bruidsmeisjes Jurken vio veaul


Te veel pieken of vonken komen niet overeen met het verleden
Te veel detail in de jurk schreeuwt de bruiloft. Zeer weinig vrouwen onder de zestig dragen een jurk die kant of kralenwerk of borduurwerk draagt. Deze accenten kunnen heel goed worden gedaan, maar vaker zijn ze perfect om te wandelen na de dood, maar niet voor een date.

Houd het soepeler, gemakkelijker en minder kieskeurig. Als u details selecteert, maak het dan elegant, in ieder geval eenvoudig te verwijderen.

Slim gebruik van kleur en patroon
Patronen en contrasterende kleuren zullen veel vaker worden hergebruikt. Zoek naar mooie zwart-witte of mooie jurken in bloemige of tropische patronen. Als je meiden bij elkaar zijn, zien ze er prachtig uit, maar als je elke jurk afzonderlijk neemt, heeft de gebruiker later veel meer opties.

Kies kleding die niet te dicht op elkaar is afgestemd of die later moeilijk te evenaren is
Als je bruidsmeisjes nog jong zijn en nog geen kinderen hebben, hebben ze mogelijk een aantal knock-outfiguren en ben je welkom om ze te laten zien. Als u echter wilt dat uw kleding universeel is, moet u niet te goed zijn of zo ingewikkeld of verfijnd dat u ze later niet kunt veranderen. Uw bruidsmeisjes zullen bijna zeker hun vorm veranderen als ze beter worden met de leeftijd. Geef ze dus meer vrijheid. Kom niet te strak in het been, rond de borstkas, of houd de riemen vast die niet goed passen.

Kies een eenvoudig, vintage of klassiek
Kies geen jurk die zo trendy is dat je hem volgend jaar niet meer kunt dragen. Maak je keuzes klassiek en eenvoudig, met goed gecoördineerde lijnen, welgevormde silhouetten, subtiele stoffen en, zoals gezegd, niet te veel details.

Zelden zal precies dezelfde kledingstijl zijn voor alle bruidsmeisjes; Laat diversiteit en persoonlijkheid schijnen

Hoewel het paren van alle meisjes vaak een punt van bruidsmeisjekleding is, is het beter om jurken te kiezen die passen bij de vorm, stijl en persoonlijkheid van je meisjes.

U kunt nog steeds over bijpassende functies beschikken, zoals de kleurkiezer, het stoffenpatroon of de lengte, maar laat de meisjes u meer vertellen over de individuele stijl van de jurk. Met deze veelzijdigheid komen er steeds meer kledingontwerpers aan boord die een breed scala aan vormen en maten aanbieden in een kleur- of patroonontwerp. Of je kunt iets denkbeeldigs krijgen.
Als je echt zo'n kleine bruid wilt zijn die zegt: "Je kunt het helemaal dragen" en laat je bruidsmeisjes me enthousiast maken, volg ik deze eenvoudige regels. Praat met de meiden, vooral over wat ze willen, want het is echt de beste aanwijzing als je het wilt als je je jurk voor de tweede keer draagt.


zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken 

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!