modieuze-jurken.reismee.nl

Accessoires voor pasgetrouwden: 10 bestellingen en verboden

Als het gaat om uw grote dag, zijn zelfs de kleinste details belangrijk. Bruidsaccessoires kunnen uw jurk er anders laten uitzien, en als u er goed voor kiest, kan uw bruiloft er compleet nieuw uitzien.

Hier zijn 10 dingen om te doen - of te voorkomen - bij het kiezen van trouwaccessoires.

Behandel je trouwjurk

Je trouwjurk is in feite de ster van je trouwjurk en je jurk zal elke extra beslissing dicteren die je maakt. Elk gekozen accessoire moet overeenkomen met de trouwjurk, in plaats van met haar om aandacht te concurreren.

Bij het kiezen van bruidsaccessoires kunt u het beste wachten tot u zich op de jurk nestelt. Op deze manier kunt u de elementen kiezen die uw mooie jurk het best benadrukken.

Probeer het uiterlijk consistent te maken

Bij het kiezen van bruidsaccessoires, zoals hoofddeksels, sieraden, bloemkronen, riemen, bolero's, koppelingen, sjaals, schoenen en sluiers, onthoud dat ze de algehele look combineren. Hoewel elk van de geselecteerde delen op zijn eigen manier mooi en mooi kan zijn, is het belangrijk dat ze elkaar aanvullen.

Je accessoires moeten niet alleen in de jurk passen, maar ook het algemene thema van je bruiloft en de bruiloftslook. Als u bijvoorbeeld van plan bent een elegante elegante jurk met weinig of geen versiering te dragen, zal een tiara vol met diamanten en kristallen natuurlijk niet overeenkomen met wat u wilt.

Accessoires vio Veaul

Focus op uw functies, niet alleen op trends

Het is het beste om bruidsaccessoires te kiezen die uw functies verbeteren, maar ook uw kleding aanvullen, in plaats van accessoires te dragen die op dit moment in de mode zijn, maar die misschien niet geschikt zijn voor u of uw kapsel en kleding. Bijvoorbeeld, als het gaat om de keuze van sieraden, kan een paar oorbellen de ronde vorm van het gezicht verlengen, en de choker-vormige ketting werkt goed met een hartvormig gezicht.

Het is misschien moeilijk om de charme van een accessoire dat je leuk vindt te weerstaan of om iets te dragen dat erg "heet" is, maar als het niet past bij je outfit of zijn fysieke uiterlijk, is het het beste om het niet te dragen.

Daarnaast richt de trend zich op de nieuwste nummers, terwijl klassieke songs de tand des tijds zullen doorstaan. Overweeg zorgvuldig de look voordat je modieuze accessoires kiest.

Heb een open geest

Je denkt misschien dat je geen gordijn wilt, maar je kunt van gedachten veranderen op het moment dat je het probeert. Of misschien hou je niet zo van schijnen, maar word je verliefd op een sprankelende, versierde riem die je kunt dragen met je jurk.

Het is belangrijk om open te blijven door bruidsaccessoires te kiezen, omdat u aangenaam verrast bent. Op deze manier kun je iets vinden dat je normaal nooit zou denken, het past heel goed bij je outfit.

Probeer alles vóór de grote dag

Zorg ervoor dat je alles voor de trouwdag uitprobeert, want je wilt niet beseffen dat de dure oorbellen die je hebt gekocht niet werken met je trouwjurk en kapsel.

Houd rekening met alle elementen bij het kopen van trouwaccessoires en probeer dan alles, schoenen, sieraden, jurken, sluiers, hoofddeksels, riemen en zelfs ondergoed! Het is belangrijk om onnodige problemen met betrekking tot de trouwdag te voorkomen, wetende dat de geselecteerde accessoires bij u passen en overeenkomen.

Koop geen accessoires te laat

Zonder vooruit te plannen, kun je komkommers vinden in kostbare weken en dagen voor de bruiloft. Perfecte oorbellen zijn mogelijk niet op voorraad en hebben weken nodig om aan te komen; Je kunt de kapper haten en je hebt helaas nog een maand of twee de tijd om hem te laten groeien, of misschien heb je een paar dagen voor de bruiloft schoenen gekocht en je kunt ze niet op tijd kapot maken. De potentiële gevaren van het achterlaten van alles wat te maken heeft met een bruiloft, niet alleen een accessoire, zijn te groot om op een laatste moment in je leven te riskeren.

Vergeet je voeten en nagels niet


Accessoires vio Veaul

Er is altijd een kans dat je fotograaf misschien een foto wil maken van je prachtige ring, dus als je denkt dat de lens je ledematen zal vergroten, onthoud dan om ze zo goed mogelijk te polijsten en op te poetsen!

Houd rekening met de schaduw van de kleur, de kleur van de jurk, de haarkleur, bruidsmeisjesjurken, het boeket en de stijl van make-up bij het kiezen van de nagels. Veel bruiden kiezen voor blusher, french manicure, wit of zacht naakt, maar als de opvallende kleur overeenkomt met je bloemen of lippenstift, ga er dan voor!

Niet mengen

De huidige trends voor honeymooners zorgen ervoor dat veel ontwerpers experimenteren met verschillende stoffen, texturen en verfraaiingen, maar voor sommige bruidjes die op dit pad lopen, is het heel gemakkelijk om de verkeerde kant op te gaan.

Als de gekozen jurk en sluier een mengsel van stoffen en texturen gebruikt, zoals kant, ingewikkelde patronen en veel ornamenten, kunnen kleedjestassen genoeg zijn in plaats van accessoires te dragen omwille van het uiterlijk.

Als de oorbellen die u kiest bovendien zilver zijn, past de ketting van roze goud waarschijnlijk niet. Evenzo, als je trouwjurk een parelmoer verfraaiing heeft, zul je merken dat een eenvoudige armband versierd met parels efficiënter kan werken dan een manchet die is vastgesjord met zirkonen en kristallen.

zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!