modieuze-jurken.reismee.nl

Alles wat u moet weten over de ringverwarmingsceremonie

Een ringverwarmingsceremonie houden is een geweldige manier om gasten op te nemen en hen in staat te stellen actief deel te nemen op de dag van de bruiloft. Voeg meer betekenis toe aan de ringen die u en uw echtgenoot elke dag zullen dragen. Dit is waar dit allemaal over gaat:

Wat is de ringverwarmingsceremonie?


Ring warming ceremony geeft bruiloftsgasten de mogelijkheid om zich te houden aan trouwringen en wensen voor succes in het huwelijk. Elke gast zal uw ringen kort voor of tijdens de ceremonie vasthouden en een ogenblik de tijd nemen om hen een zegen te geven.

Dit is een belangrijke manier om alle gasten bij de ceremonie te betrekken en maakt je trouwringen veel betekenisvoller, wetende dat je ieders zegeningen op je vinger draagt!

Hoe werken ze?

Ringverwarmende rituelen werken op twee manieren. In het begin worden de ringen van gasten naar gasten doorgegeven tijdens de ceremonie, terwijl ze onderweg wensen en zegeningen ontvangen. Ze worden vervolgens teruggegeven aan de bruid en bruidegom die ze uitwisselen als een symbool van hun liefde.

Als alternatief kunt u een tafel plaatsen bij de ingang van de ceremoniesite, zodat gasten de ringen kunnen "verwarmen" wanneer ze binnenkomen. Dit werkt vooral voor grotere bruiloften van meer dan 100 gasten. Dit is altijd een goede plek om een gastenboek op te zetten!

Wie is er betrokken bij de ring-warmingceremonie?

Het hangt helemaal af van de bruid en bruidegom! In sommige gevallen zullen alle gasten eraan deelnemen en in andere gevallen zal het geselecteerde aantal gasten deelnemen. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw beste vrienden en familieleden erbij betrokken zijn, denk dan eens aan de eerste twee zitrijen voor degenen die uw ringen opwarmen en vertel hen om ze te vermijden.

Accessoires vio Veaul


Ken een chaperonnering toe

Het is belangrijk om een chaperonne toe te wijzen om de ringen te volgen. Wanneer de ringen verwarmd zijn, moeten ze natuurlijk veilig de ring van de bruid en bruidegom bereiken! De diamanten chaperonne helpen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de ceremonie, het verhogen als het valt - en ervoor zorgen dat het de bovenkant van de passage in één stuk raakt.

Dingen om te onthouden

Deze ceremonie is niet alleen een gelegenheid voor vrienden om dichter bij je trouwringen te kijken, maar die moeten worden gerespecteerd. Vergeet niet dat veel van uw gasten de ringverwarmingsceremonie niet zullen begrijpen, dus zorg ervoor dat ze op de hoogte zijn! U kunt een stuk papier bij uw huwelijksuitnodiging voegen, het proces uitleggen of het MC vragen om een paar woorden over hoe het werkt.

Tijd is alles als het gaat om de ring warming-ceremonie. Als je een groter huwelijksfeest hebt met meer dan 100 gasten, zal het hebben van je trouwringen natuurlijk wat tijd kosten. Vergeet niet om de ring even te laten opwarmen, zodat wanneer je de ringen vervangt, de beste man ze in handen heeft en het paar niet hoeft te wachten tot het aankomt. Het betekent ook dat iedereen de tijd zal hebben om echt hun liefde en zegen te geven aan hun kostbare trouwringen.

Enig opwarmend geluid

Je MC zou wat toffe woorden moeten zeggen om de ring-warming-upceremonie te betreden. Hier is een voorbeeld:

Nu willen we de bruiloftsgasten uitnodigen om de trouwringen onderling te passeren en ze te verwarmen met hun wensen, gebeden en zegeningen voor de 20e en 20e eeuw. Wanneer dit gebeurt, vraag ik iedereen om stilte en gebed voor dit paar, voor het huwelijk en voor de toekomst samen.

zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!