modieuze-jurken.reismee.nl

Bruiloftsjuwelen

Dus je koos voor een trouwfotograaf, een bruidsjurk, bloemen en een bruidskapsel, maar hoe zit het met je bruidsjuwelen? Er zijn zoveel opties bij het shoppen voor trouwjuwelen, maar er zijn enkele gouden regels die moeten worden toegepast, wat je zal helpen je mogelijkheden te beperken.

Hier zijn enkele tips voor bruiloftaccessoires die je een absoluut prachtige look zullen geven, die na het passeren gaat, om te zeggen dat ik het doe!

Stijl van een trouwjurk

Eerst en vooral - kies eerst de jurk en kies vervolgens de bruidsjuwelen om het te voltooien. Is de jurk traditioneel, modern, eenvoudig en vloeiend, oud of romantisch? Je sieraden moeten je uiterlijk en stijl weerspiegelen. Als je bijvoorbeeld een moderne jurk hebt, probeer dan accessoires te kiezen met een modern uiterlijk, een eenvoudige jurk kan betekenen dat je plezier kunt hebben met je sieraden en een opzichtige ketting en kleinere oorbellen kunt overwegen.

Pas het soort gloed in je jurk aan met een flits in bruidsaccessoires. Gebruik kristallen met kristallen, steentjes met kristallen en parels met parels. Zoek naar een hoofdtelefoon met vergelijkbare details. Parelachtige tinten ivoor of ivoor accenten zijn een goed compliment voor ivoor / crème jurken, terwijl zilveren tinten, strass en witte parels het best geschikt zijn voor witte tinten.

Vergeet niet dat de grote gouden regel bij het kiezen van bruidsjuwelen niet overdreven is. Als je jurk verfijnd is, probeer dan sieraden eenvoudig te maken en kies gewoon een set oorbellen en armbanden.

De halslijn van de jurk

De halslijn van de jurk is een ander ding om te overwegen. Strapless-jurken zijn op dit moment erg populair, maar dat betekent dat er veel huid zichtbaar zal zijn. Een prachtige ketting of een verfijnde ketting met druppels kan heel goed presteren als het gaat om het verfijnen van de look, zonder deze snit te beschadigen en vult meer huid, om niet te naakt te lijken.

Het is ook goed om de halsketting met de hals van de jurk te weerspiegelen. Ik bedoel. "V" of "sweet heart" -vormige nek zou er geweldig uitzien met een V-vormige oorbel of "Y" -vormige ketting die zakt naar een druppel. In het geval van jurken met een hogere halslijn, moet u een effectiever deel van het hoofd of de diadeem overwegen en misschien de oorbellen met een kroonluchter proberen.

Accessoires vio Veaul


sluier

Ongeacht of je een bruidssluier hebt of niet, je zult helpen beslissen welke sieraden en hoofden / tiara je kiest.

Als je een gordijn hebt, moet je beslissen of je het hoog op het hoofd of op de bodem van je hoofd wilt zetten, bijvoorbeeld over een laag knotje. Als je een hoger scherm hebt, wil je hoogstwaarschijnlijk een tiara voor haar plaatsen om de look af te maken. Het lager geplaatste gordijn ziet er geweldig uit dankzij een diamanten gekamde tiara of een florale helm die achter het gordijn zit.

Als je ervoor kiest om niet achter het gordijn te lopen, zijn er fantastische alternatieven, zoals een fascinatie met of zonder een net, een diamanten haarspeld of een tiara zelf.

Kapsel voor pasgetrouwden

Lang haar zal meer kansen bieden dankzij kapsels en tiara's. Onthoud dat als je de juiste stijl hebt, je waarschijnlijk een grotere tiara nodig hebt om je look in evenwicht te brengen.

Als je kort haar hebt, kies dan voor een lichtere, zachtere diadeem die niet veel gepint hoeft te worden om hem op zijn plaats te houden. Bruiden met korter haar zien er het beste uit in hoofdbanden of tiara-stijlen met een kleinere kruin in vorm.

Haarkleur is iets om over na te denken. Haaraccessoires met diamanten / kristallen zijn beter zichtbaar in donker haar, maar je hebt een meer permanent stuk nodig als je lichter haar hebt.

Het belangrijkste is vooral om je op je trouwdag op je gemak te voelen, en dus de elementen te kiezen die op jou lijken en die je opnieuw kunt dragen. Wanhoop niet als je de sieraden die je zoekt niet kunt vinden, want je kunt ook een schets tekenen en alles krijgen wat je wilt, op bestelling gemaakt.

zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!