modieuze-jurken.reismee.nl

Bruids douche om te onthouden

Een huwelijksdouche is een huwelijksritueel waarbij naaste familieleden en vrienden van de bruid samenkomen voor een feest ter ere van haar en traditioneel cadeautjes brengen om haar voor te bereiden op een getrouwd leven. Hier is alles wat je moet weten over het label voor de bruid.

Huwelijksdouches: wat zijn ze?

De traditie van de bruidsdouche dateert uit de 16e eeuw, toen bruiden die geen bruidsschat konden betalen, cadeautjes kregen van familie en vrienden, zodat ze contant geld en huishoudelijke spullen kon krijgen om haar te helpen bij het opzetten van haar huis.

Tegenwoordig kunnen echter veel bruiden samenwonen met hun echtgeno (o) t (e) en alle noodzakelijke huishoudelijke artikelen hebben, dus is de traditie van het organiseren van een bruiloft voor pasgetrouwden meer gericht op het vieren van het aanstaande huwelijk van de bruid.

Wie organiseert deze huwelijksdouche?

Een honeymoondouche is traditioneel een plicht van eer, en een traditioneel label suggereert dat het niet mag worden gerund door een familielid van de bruid. In de huidige maatschappij is alles echter anders en kan iedereen een bruiloft regelen, inclusief de bruid zelf.

Hoewel veel bruiden, zusters of vrienden een bruiloft voor de bruid kunnen houden, wordt het nog steeds als beleefd beschouwd dat de gastheer tijdens het hele planningsproces contact heeft met het bruidsmeisje.

Vervangt de bruidsdouche een jubileumfeest of een theekop?

De bruid kan ervoor kiezen om de huwelijksdouche voor de bruiloft aan te nemen, niet de theekop of het kippenfeest. Als de bruid dat wil, kan ze alle drie krijgen, bijvoorbeeld kunnen familieleden worden uitgenodigd om thee te drinken, kunnen vrienden worden uitgenodigd voor een vrijgezellenfeest en kunnen werkcollega's worden uitgenodigd voor een bruidsdouche.

Het is volkomen acceptabel dat de bruid meerdere bruidsdouches heeft, maar voor zover mogelijk moeten verschillende groepen vrouwen hiertoe worden uitgenodigd. In een moderne context zullen veel bruiden ofwel een keukenthee hebben of een huwelijksdouche en een vrijgezellenavond, maar het is de keuze van de bruid en er is geen goed of slecht.

Trouwjurken vio veaul


Wanneer moet je douchen voor een bruid?

De ideale tijd om een bruids douche te houden is vier tot zes weken voor de bruiloft, wanneer de bruid nog steeds veel tijd heeft en niet te veel bezig is met het plannen van de bruiloft. Echter, als de bruid buiten de stad woont en net thuiskomt voor de bruiloft, kan de douche een week voor de bruiloft worden gegoten.

Welke eten en drinken kan ik dienen voor een bruiloft?

Het huwelijksreisetiket suggereert dat de gastheer gasten voorziet van eten en drinken omdat het de viering van de natuur is. Veel voorkomende soorten voedsel zijn snoepjes zoals muffins, cake, cake, plakjes, scones, fruit en gebak, maar ook pittige snacks zoals sandwiches, taarten, wraps, cakes, quiches en zelfs salades en koude soepen. Omdat de bruiloft een feestdag is, zijn alcoholische dranken acceptabel, en drankjes zoals champagne en cocktails zijn een populaire keuze, net als thee, koffie en sap.

Het hangt echter helemaal alleen af van de bruid en de eigenaar van de douche om te weten welk voedsel ze willen serveren. Veel moderne bruidsdouches hebben voedselgerelateerde onderwerpen, zoals de favoriete kleuren van de bruid, en de gastheren kunnen beslissen of het feest wordt gehaald, of nieuwe items bevatten zoals een lolly of spudbar en zelfs een vrachtwagen met eten huren op deze kans.

Wie moet er worden uitgenodigd voor de huwelijksdouche?

Traditioneel waren huwelijksdouches kleine feestjes, van ongeveer tien tot twintig gasten. Vrouwen uit het huwelijksfeest, zoals bruidsmeisjes, bruidsmeisjes en meisjes, maar ook moeders en zussen van de bruid en bruidegom zullen worden opgenomen. Extra uitnodigingen worden verzonden om goede vrienden en collega's te sluiten.

De huidige trend voor grotere huwelijksdouches is aanwezig en elke uitgenodigde bruiloftsgast ontvangt een uitnodiging. Hoewel het volkomen aanvaardbaar is, is het niet altijd noodzakelijk. Alleen omdat je iemand uitnodigt voor een bruiloft, mogen ze je niet verwachten en uitnodigen om te douchen, maar als je iemand uitnodigt voor een douche, kunnen ze huwelijksuitnodigingen verwachten. De uitzondering is de kantoordouche, omdat het meestal moeilijk is om al uw collega's uit te nodigen voor een bruiloft.

De standaard gasten van een traditionele huwelijksdouche zijn de moeders en zussen van een stel en deze moeten altijd worden uitgenodigd om deel te nemen aan een huwelijksdouche. Misschien kan iemand worden gevraagd om te helpen met catering, terwijl iemand anders wordt gevraagd om de cadeaus bij te houden, en een andere wordt gevraagd om te helpen met de versieringen.

Kunnen games worden opgenomen in de huwelijksdouche?

De spellen zijn een moderne toevoeging aan de huwelijksdouche, omdat het evenement traditioneel werd gereserveerd voor geschenken en discussies over de toekomstige huwelijken van de bruid. Veel moderne bruiden besluiten om in hun bruidsdouche te spelen om "het ijs te breken" en om gesprekken tussen gasten aan te moedigen. De douche of bruidsmeisje zal plannen welke spellen te spelen, tenzij de bruid specifieke verzoeken heeft gedaan.

Wat is een geschenk met een cadeau voor een bruiloft?

In een hedendaagse context zal de bruid een cadeaulijst maken om gasten een lijst met suggesties voor geschenken te geven. Als de bruid echter geen cadeaulijst heeft gemaakt, volgen hier enkele ideeën voor huwelijksgeschenken.

Het label voor trouwbroeders geeft je de mogelijkheid om meer dan één douche te nemen, maar dezelfde gasten moeten niet voor elke douche worden uitgenodigd, en als dat zo is, hoeven ze niet elke keer een cadeau te brengen.

Bovendien veronderstelt het bruidsdouchantieprincipe dat de bruid de geschenken die haar gasten in hun aanwezigheid hebben gekocht kan openen, terwijl de meid of eer de aandacht vestigt op welke gast zijn geschenk heeft gebracht voor de toekomstige referentie van de bruid. Deze traditie kan worden voortgezet door een andere traditie van huwelijksgeschenken, die bestaat in het feit dat de bruid een boeket maakt van linten en strikken die de cadeaus decoreren die ze eerder had uitgepakt.

zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!