modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zich te kleden om er op Skinnier uit te zien?

Veel mensen voelen zich bewust van hun gewicht, en velen van hen kunnen zich onzeker voelen over hoe hard ze denken dat ze er uitzien. Dankzij een paar eenvoudige modetrucs kun je je echter wat slanker laten lijken.


1 Een goede basis bouwen met ondergoed


1 Draag geschikt ondergoed. Dit is vooral belangrijk bij het kiezen van een bh. De juiste bh helpt de figuur vorm te geven, en je borst zit erin. Het dragen van de verkeerde bh-maat kan scherpe lijnen creëren die in de huid breken en ervoor zorgen dat de buste overloopt. Overweeg professioneel de maat van de beha in het damesgedeelte van het warenhuis te meten.

Het dragen van te klein ondergoed kan hobbels en slips creëren die zichtbaar zijn door middel van broeken en andere kleding. Overweeg de aanschaf van een naadloos ondergoed in de juiste maat.


2 Vermijd ondergoed dat geen ondersteuning biedt. Terwijl broeken en leren riemen uit een dunne bikini voorkomen dat slipje zich vormt, dekken ze het minimum en bieden ze geen lift of ondersteuning. Probeer korte broeken, damesslipjes en andere stijlen die helpen bij het aantrekken van je billen, buik en dijen. Deze sneden kunnen helpen om een sterker en gladder uiterlijk te krijgen.


3 Probeer ondergoed af te slanken. Als je extra hulp nodig hebt bij het creëren van een slank figuur en je vorm overgewicht houdt, probeer dan een korte broek te maken. Dit ondergoed kan over de buik, dijen, borst, schouders en rug glijden en overmatige beweging van deze gebieden voorkomen.

Deze optie is misschien iets overdreven in dagelijks gebruik, maar is vooral handig voor speciale gelegenheden.


4 Overweeg nylon kousen te dragen met een "control-top". Inlegzool met beugel werkt uitzonderlijk goed om een platte buik te behouden, vooral bij het dragen van jurken en rokken. Hoogwaardige kousenproducten hebben bovenaan een hoge, dikke laag, die zich op de buik uitstrekt en alles op zijn plaats houdt. Dit zorgt voor een gladdere look die uw jurk of rok er flatterend zal doen uitzien.


2 Het combineren van platte jurken


1 Koop de juiste kleding. Kleren die te klein en te strak zijn, laten alle overtollige delen van je lichaam zien. Aan de andere kant, kleding die te groot en baggy is, zal je breder en zwaarder laten lijken dan je in werkelijkheid bent. Alleen kleding die bij je past, vleit je. Dit betekent kleding in de winkel proberen. Alleen omdat de maataanduiding aangeeft dat het shirt een bepaalde maat heeft, betekent dit niet dat dit shirt op dezelfde manier zal passen als andere shirts met dezelfde maat.

Als uw kleding past, betekent dit dat u de kleding aan uw behoeften zal aanpassen, het zij zo.


2 Kies voor bijpassende kledingstijlen, niet voor een strakke of flodderige stijl. Ga verder dan alleen kleding te dragen die echt bij je past, draag kledingstijlen die je lichaam het meest flatteren. Dit betekent het vermijden van te strakke en nauwsluitende kleding. Sterk materiaal hecht zich aan je lichaam en laat elke vouw zien die je hebt. Als u er dunner uit wilt zien, moet u proberen uw aandacht af te leiden van de overtollige huid in plaats van deze weer te geven.

Hetzelfde kan andersom worden gezegd: kleren die te los zijn, laten je in de realiteit chagerijniger en groter lijken dan jij - wat niet erg ingewikkeld is. Zoek echter naar een jurk die het frame bedekt en er niet aan hangt. U wilt dat uw kleding op elkaar wordt afgestemd en tegelijkertijd voldoende los komt om uw lichaamscontouren te volgen zonder ze te onderdrukken.



Gelegenheids Jurken vio Veaul


3 Doe wat zwart in je kledingkast. Zwart heeft een afslankend effect en ziet er uitzonderlijk goed uit dankzij broeken, rokken en jurken. Alle zwarte stileringen kunnen flatteren, maar er is een dunne lijn tussen een stijlvolle en sombere look. Als je besluit om een hele zwarte look te dragen, doe dan ergens een pop-kleur (blouse, schoenen, lipkleur, tas, riem, enz.).


4 Voeg een donkere stijl en andere rijke kleuren toe aan uw stijl. Meestal hebben donkere kleuren een afslankend effect, vergelijkbaar met het effect dat ontstaat door het dragen van zwart. Een goede manier om kleuren en interesses in uw garderobe aan te trekken, is om een verscheidenheid aan rijke kleuren toe te voegen, van diepe pruim tot donkere olijf en granaatappel tot chocoladebruin.

Gebruik donkere kleuren strategisch om raadselachtige gebieden en felle kleuren te verliezen om de aandacht te vestigen op meer flatterende gebieden.


5 Overweeg een jas te dragen. Blazer is een gemakkelijke manier om de ongunstige armen te bedekken, maar de verticale lijnen van de flappen zorgen voor een prettige verlenging van het silhouet. Open jas in combinatie met een shirt met een V-hals en een donkere jeans is een eenvoudige set voor snelle verbindingen.


6 Probeer gedurfde kleuren en patronen te introduceren. Zoals eerder vermeld, kunnen gedurfde kleuren uw goede gebieden verbeteren en donkere kleuren kunnen uw problemen verbergen. Overweeg om gedurfde kleuren toe te voegen en patronen in je kledingkast af te drukken om dingen te mixen. Zorg ervoor dat je kleine printpatronen kiest - ongeveer het formaat van je vuist.

Vetgedrukte patronen kunnen je ogen afleiden en de omtrek verhullen, waardoor de toeschouwer het kledingstuk opmerkt in plaats van de maat.

Kies patronen in lichte of diepe kleuren, omdat patronen in heldere kleuren meer aandacht kunnen besteden aan uw onvolkomenheden en u er groter kunnen laten uitzien.


7 Probeer monochrome kleurenschema's. Grote blokken effen kleur tekenen je ogen op en neer, niet van links naar rechts. Hierdoor heeft het oog een grotere hoogte dan de breedte, waardoor u dunner en groter wordt. Probeer jurken in een effen kleur te dragen, bovenste en onderste delen en zelfs gekleurde jurken.

Gebloeide jurken in kleur kunnen de jurk er net zo aantrekkelijk uit laten zien, behalve één kleur, behalve kleurrijke jurken met verschillende gekleurde panelen die een flatterende figuur kunnen creëren of accentueren.


8 Draag verticale halslijnen. Vul de shirts met v-hals, truien, vesten en andere verticale halslijnen om uw ogen op en neer te trekken, de torso langer en smaller te maken. Vermijd horizontale halslijnen, zoals bemanningshalzen en boothals, omdat ze uw armen en buste breder kunnen maken.


9 Selecteer verticale details en vermijd horizontale details. Denk aan ribbels, ruches en verticale ritsen, vermijd horizontale strepen of rijen ornamenten. Verticale details hebben de neiging om op en neer te kijken in plaats van opzij, waardoor de indruk van slankheid ontstaat.


10 Lijn de benen, uitlopende broek uit. Skinny jeans en andere broeken met een taps toelopend been besteden aandacht aan de heupen en het bovenbeen, waardoor ze er zwaar uitzien. Zoek in plaats daarvan naar lichte spleten, schoenen en andere broeken met een lichte overhang. Deze stijlen trekken je ogen naar beneden en naar buiten, waardoor je over het algemeen een slanker uiterlijk krijgt.


11 Kijk naar rokken en knielengte jurken. De A-vormige rok is aangepast aan de heupen en dijen, maar opent naar de knie toe, waardoor een gebalanceerde uitstraling ontstaat die bij je benen past. Kniesokken zijn het meest veelzijdig, maar veel stijlen in het midden van de kuit kunnen ook goed werken, afhankelijk van je lengte.


12 Verberg probleemgebieden. Als je bijvoorbeeld te zwaar bent in de maag, kijk dan naar peplum tops en jurken die naar beneden gaan en je kunt combineren met een rok met hoge taille. Bovendien kunnen overhemden en jurken helpen om de taille strakker te maken en grote gebieden te bedekken. Leun op kleding die probleemgebieden zorgvuldig maskeert zonder teveel materiaal toe te voegen.


13 Vermijd het plaatsen van details op probleemgebieden. Als je te zwaar bent in je dijen, zoek dan naar een bodem met een paar zakken en geen verfraaiingen op de heup. De details letten op, en elk deel van het lichaam bedekt met visuele details zal er merkbaar beter uitzien.


14 Markeer uw positieve eigenschappen. Als je sterke benen hebt en trots op ze bent, markeer ze dan door de onderkant van de rok een paar centimeter op te tillen. Als je een goed gedefinieerde taille hebt, zoek dan naar smalle, hoge tailles en riemen die er echt op letten. Door aandacht te schenken aan de slanke delen van het lichaam, creëer je de illusie van algehele slankheid en zelfvertrouwen.

3 Accessoires voor schoenen



1 Probeer een hoge hak of platform. Hoge hakken maken je been lang en slank, en je slankere been zorgt voor een slanker uiterlijk. Als je brede voeten hebt, zullen gemasseerde sandalen en platte schoenen je voet alleen maar benadrukken. Je hakken hoeven geen stiletto's te zijn, maar een dunner paar centimeter hiel of meer kan helpen om het uiterlijk van je benen te vergroten. Probeer een puntige neus met een lagere vampier (gebied dat je tenen bevat) en vermijd vierkante tenen.



Pumps vio Veaul


2 Vermijd schoenen met enkelriemen. Enkelriemen plaatsen een horizontale lijn bovenaan de voet die het been snijdt en het korter doet lijken. Het kortere been vermindert de illusie van algemene onthuiding.


3 Draag schoenen die passen bij de kleur van uw benen. Schoenen die overeenkomen met de kleur van de poten van je huid creëren de illusie van langere benen. Zwarte laarzen of pumps in combinatie met een zwarte stevige panty is een zoektocht naar koudere wintermaanden. Probeer in de zomermaanden leren schoenen en shuttles te dragen en draag ze op blote voeten.


4 Styling met behulp van aanvullende afslanktechnieken


1 Gebruik make-up om op uw gezicht te letten. Een vleugje oogschaduw of een knetterende lipstick zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op het gezicht en het lichaam. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen goed gebogen en gevormd en bedekt zijn en onder de cirkels van je ogen liggen die je gezicht naar beneden lijken te trekken.

Draag echter niet te veel make-up. Voeg gewoon een kleur toe aan een element tegelijk - meestal ofwel aan je ogen of aan de lippen - en houd het uiterlijk van de rest van je make-up natuurlijk.


2 Stileer je haar. Vraag je stylist naar stijlen die je nek of gezicht kunnen verlengen. Over het algemeen kunnen brede incisies op de schouders een te grote gezichtsbreedte toevoegen, maar veel lange, gelaagde stijlen richten de ogen op en neer in plaats van opzij.

Overweeg ontharing weg van het gezicht. U kunt de kruin van het hoofd irriteren om het volume te geven en het haar in een gladde paardenstaart te binden.


3 Accessoires met sieraden. Denk aan heldere, duidelijke, lange kettingen. Houd sieraden en andere accessoires die een verticale look creëren, en vermijd horizontale accessoires zoals chokers die ervoor zorgen dat uw nek of andere functies dikker lijken.


4 Probeer de riem. Hoewel het een horizontale lijn op het lichaam creëert, kan de modieuze riem rond de natuurlijke taille de strakheid van de taille benadrukken en een flatterende, slanke figuur creëren. Houd je aan smalle riemen, geen bredere banden. Dit zal je aanmoedigen om je taille dichtgeknepen, niet gebonden te laten lijken.

Neem bijvoorbeeld een dunne luipaardstrook met zwarte outfit.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!