modieuze-jurken.reismee.nl

9 accessoires die je kunt dragen met je trouwjurk

Hier is een lijst met onze favoriete liedjes waar we momenteel van dromen: je hebt de perfecte man, droomjurk en de meest romantische plek gevonden. Wat nu? Accessoires natuurlijk! Iets kleins - iets dat ervoor zorgt dat je jurk een perfect sprookje wordt.

oorbellen

Oorbellen zijn de snelste manier om je te kleden. Ongeacht of het een elegant paar parelnoppen of een hoepel voor dit vibrerende meisje is, er is een paar voor elke gelegenheid.

Kroon

Bloemenkronen zijn tegenwoordig nog steeds erg populair, maar ze zijn doordrenkt van traditie en betekenis. In het oude Griekenland droegen ze bloemkronen voor speciale gelegenheden om de goden te vieren. Overal ter wereld vormen deze zalen een weergave van liefde, vruchtbaarheid en viering.

Haarspelden

Als de kronen niet jouw ding zijn, geven kapsels met bedrukte opdruk een vleugje gloed aan je haar en zijn ze super meisjesachtig. Veel bruiden kiezen deze optie op de trouwdag omdat ze een geweldige manier zijn om je haar op een subtielere manier aan te kleden, geen kroon of tiara.

kouseband

Als het gaat om huwelijkstradities, is gooien met kousenbanden zo oud als mogelijk! Er zijn veel bijgeloof verbonden aan deze traditie. Een van de bijgelovigheden was dat het hebben van een stuk trouwjurk geluk zou brengen, en dat leidde ertoe dat de gasten de bruid aanvielen, in een poging een stuk van haar jurk te scheuren. Bruiden begonnen een specifiek kledingstuk te dragen dat kon worden verwijderd en als een gelukkig stuk kon worden gegeven: een kousenband. Veel stellen gooien nog steeds kousenbanden en gooien vandaag een boeket, maar de traditie verliest langzaam aan momentum. Nadat de bruid een boeket rolt, voert de bruidegom een kousebandworp uit voor alle ongehuwde vrijgezellen in de menigte. Er wordt gezegd dat iedereen die een kousenband vangt naast de bruiloft zal zijn.


Bruidsschoenen vio veaul 

Schoenen

Je zult je best willen doen op de dag van de bruiloft, van haar tot opvallende make-up, en een van de belangrijkste accessoires zijn je schoenen. Veel vrouwen laten schoenen tot de laatste minuut over voor schoenen en soms veroorzaakt dit een slechte keuze aan schoenen. Je wilt schoenen matchen met je jurk, maar comfort en functionaliteit zijn ook belangrijk. Je zult veel tijd op je voeten doorbrengen en het laatste wat je wilt is pijnlijke blaren. We raden aan om schoenen te dragen (natuurlijk op het tapijt) om ongelukjes te voorkomen en ervoor te zorgen dat je er geweldig uitziet, maar je zwakke vingers vervagen of zwellen niet.

Armband

Als je maanden in de sportschool doorbrengt ter voorbereiding op de grootste dag van je leven en je gestemde schouders wilt laten zien in een mouwloze jurk, waarom zou je dan niet een delicate diamante gebruiken voor een beetje genialiteit.

Ketting

Een ketting is een traditionele keuze voor de meeste toekomstige bruiden, en veel mensen kiezen een bijpassende ketting en een set oorbellen. Houd de halslijn van de jurk in de gaten bij het kiezen van een trouwketting en kijk naar deze opties, omdat sommige niet zullen samenwerken. Op de dag van mijn bruiloft besloot ik bijvoorbeeld geen halsketting te dragen, omdat de hals erg druk is en de halsketting er net zo uit zou zien. Straplessjurken zien er prachtig uit met kettingen, en eenvoudigere, zijdeachtige, verleidelijke jurken zien er geweldig uit met filigraanhuwelijkskettingen met verfijnde kettingen en minimale stenen ....

Sluier

Met veel verschillende soorten gordijnen is er een voor elke bruid. Ongeacht of het een sluier is van een vogelkooi (die helemaal bij deze lengte van de thee past, rockabilly stijl) of een groot kathedraal gordijn met een kanten frame, er zijn zoveel gordijnen om uit te kiezen. Als je op zoek bent naar iets klassiekers, probeer dan eens een met parel bedekt gordijn of een veter of een zomende diamante. Vergeet niet om kleding in verschillende stijlen te proberen om erachter te komen welke stijl het beste bij u past. Het kan blijken dat de tegenovergestelde stijl er beter uitziet met een jurk.

enkelband

Voor een boho of strandbruid is de kubus logisch! Vooral als je geen schoenen draagt en een jurk optilt om te voorkomen dat je hem in het zand trekt, is een mooie armband een geweldige manier om een beetje vonk aan je benen te geven.

zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!