modieuze-jurken.reismee.nl

Geweldige huwelijksalternatieven als je geen sluier wilt dragen

Er zijn zoveel opties op de trouwdag en voor sommigen weet je niet waar je moet beginnen.
Veel aspecten van je huwelijk zijn keuzes die je alleen voor jezelf zult doen. Ze zullen sommige dingen doen omdat ze traditioneel zijn of omdat de verloofde van je familie het deed. Sommige mensen hebben geen idee.

Een van de meest interessante huwelijksgebruiken is de sluier.

Traditioneel gedragen om de bescheiden aard van de bruid te beschermen (en mogelijk zelfs om de bruid te vervangen zonder medeweten van de onbewuste bruidegom door een andere!), Het gordijn is misschien niet bijzonder relevant in de bruiloften van vandaag.

De bruid presenteert zichzelf zelden als een nederig kunstobject aan de bruidegom. En hoewel het redelijk is dat hij zich wil verstoppen totdat hij het altaar bereikt en hem verrast met hoe hij eruit ziet, heeft hij haar waarschijnlijk gezien en misschien is het niet zo verrassend. Een verloofde kan zich raar voelen in het gordijn.

Hebben we echt een gordijn nodig? Waarom draagt de bruidegom niet ook? En wanneer er twee bruiden zijn; stel je jezelf voor? En zo ja, wie zal eerst het gordijn opheffen?

Het is een prachtige bruiloft geworden die gemaakt kan worden als je van een raam houdt of eruit gooit als je er niet bent. In sommige religies en culturen maakt het nog steeds deel uit van de bruidsjurk. Echter, in de meeste bruid's uiterlijk is de sluier een extra aanvulling en iets dat je zou willen doen, want wanneer is je kans?

Wat zijn je gordijnopties?

Je houdt van het drama van het gordijn, maar je weet niet zeker of je het draagt als je je gezicht bedekt. Er zijn vele opties die een sluier in een volledige huwelijksuitdrukking omvatten zonder te traditioneel te gaan.

In de eerste helft van de vorige eeuw waren gordijnen bijvoorbeeld uit de mode en wanneer iemand werd gedragen, viel de achterkant van het hoofd in de plaats van het gezicht van de bruid. Het creëert een geweldige look, gekleed als deze traditionele bruid van de jaren twintig:
Misschien wil je het gordijn op andere manieren aanzetten, of je kunt het helemaal omzeilen. Sommige meisjes zijn niet traditioneel en hun mening over hun grote dag zou dit zeker moeten weerspiegelen.

Hier zijn enkele geweldige alternatieven voor de bruid die zonder sluier wil gaan

hoofddeksel
Hoofddeksels kunnen een beetje geschiedenis of cultuur aan uw uiterlijk toevoegen en het effect van een periode in of rond de wereld creëren.

Tiaras en juwelen

Het dragen van een diadeem of clip met juwelen gaat nooit uit de mode. Ze kunnen eenvoudig en onopvallend zijn of een grote impact hebben. alles over hoe je het draagt en welk effect je wilt bereiken.

Je kunt al gemaakte stukken kopen of iets kopen dat speciaal voor jou is, bijvoorbeeld. Zoete, prachtige items van Bridal Blue in Sydney.

Zijdelingse of diafragmenten kunnen erg dramatisch zijn en eenvoudig een prachtig totaaleffect creëren. Sommige clips hebben bijvoorbeeld ook juwelen draperen en een duizelingwekkende beweging terwijl u uw hoofd wegdraait.

Bruids Haaraccessoires vio Veaul


Bloemrijke kronen

Verwijder de gordijnen en versier ze met een bloemkroon. Je kunt zijde kopen of geborduurd worden met seizoensbloemen. U kunt een kleur kiezen of zich houden aan elegant wit.

Je kunt zelfs de sluier herstellen en deze in de bloemrijke kroon leggen om de look weer uniek te maken.

Bloemensamenstelling

Eleganter en klassieker dan een bloemenkroon is een bloemstuk dat aan je haar is bevestigd. het kan weer zijde of echte bloemen zijn. Het is anders zonder te rustiek of marktloos te zijn; Je kunt een bloem in je haar gebruiken om iets stijlvol en verfijnd te onthouden, zoals het oude Hollywood Hollywood of eigentijdse glamour.

Hoeden of fascinators

We hebben tijdens de races door mode geleerd dat hoeden en fascinators niet gebruikelijk of niet origineel zijn en nooit verouderd zullen zijn. En hoewel ze een uniek vintage effect hebben, kunnen ze ook ultra modern en effectief zijn.

Het kan een leuke manier zijn om eigenzinnigheid, detail, kleur en echte verschillen in uiterlijk toe te voegen.

Helemaal niets

Sommige bruiden hadden hun eigen uiterlijk en besloten om niets in hun haar te doen. Het is een uitdrukking van wie ze zijn en een geweldige stijl voor zichzelf. Als u niet zeker weet of u iets op uw trouwdag plaatst, moet u overwegen of uw uiterlijk de beste versie van uzelf zou moeten zijn en niet iets dat u niet bent.

zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken  

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!