modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe deze kleine zwarte jurk aan te kleden?

de strenge stijl geïntroduceerd door Coco Chanel in de jaren 1920, de klassieke kleine zwarte jurk kan een lange weg gaan. Het kan u gemakkelijk van het kantoor naar het feest brengen - dit alles met de toevoeging of verwijdering van geschikte accessoires en extra kleding. Maar in een wereld waar veel vrouwen vertrouwen op hun kleine zwarte jurk om hun kledingkast te verfraaien en het er fantastisch uit te laten zien, kan het moeilijk zijn om op te vallen tussen alle andere kleine zwarte jurken. Hier zijn enkele suggesties om uw kleine zwarte jurk aan te kleden om op te vallen tussen de massa.

1 Begin met de juiste kleine zwarte jurk.Niet alle kleine zwarte jurken zijn gelijk; sommige hebben meer stijl en fitness dan andere. Houd bij het kiezen van een kleine zwarte jurk rekening met het volgende:

Feestkleding, lunches en feestjes: draag een getailleerde zwarte jurk in Shift-stijl met een split-halslijn. Vermijd alles dat zich aan uw lichaam hecht en leun naar de jurken die uw lichaamscontouren tonen. De lengte zou net onder de knie moeten vallen. Dit is ook geschikt voor op kantoor. In het geval van kantoorkleren zien zachtere stoffen er geweldig zwart uit. Lichtgewicht wollen crêpe is een goed materiaal voor de zomer als het is gekleed in een zwarte jurk.

Avondkleding, ongelooflijke datums en geweldige evenementen: deze jurk kan korter zijn en in een goede vorm blijven. Kijk voor de zwarte ruches jurk met bandjes, passend maar met een stof die alles verbergt, en met een hartvormige lijfje. De lengte moet eindigen op de knie.

Casual: T-shirt met zwarte zijde gewikkeld rond het zwarte linnen hemd en uitdagende, flexibele zwarte jurk geschikt voor minder formele evenementen en huisdier kleding.

Trends voor tieners: Voor kinderen die willen een LBD (little black dress) met een twist te dragen, proberen om het te variëren, te combineren met kitscherige sieraden met bijpassende heldere nagellak (zoals roze of turkoois bubblegum), en misschien zelfs duidelijke panty met het!

Besteed een redelijke hoeveelheid aan je kleine zwarte jurkje. Het is een kledingstuk dat je waarschijnlijk niet zult weggeven.

2 Draag een jurk in plaats van deze te laten dragen. Zwart is de beste klassieke kleur en het gemakkelijkst te gebruiken, en als je het goed kunt dragen, kun je geen fout maken. Zwart past echter niet bij iedereen. Het kan bijvoorbeeld bleke huidtinten verminderen of sommige mensen kunnen zich somber en somber voelen. [8] Dit betekent echter niet dat je kleine zwarte jurken moet vermijden.

Als zwart niet bij je past, vergeet niet om de jurk zo ver mogelijk van het gezicht (bv. Met behulp van deep of diepe ronde hals en mouwen in plaats van de mouwen) te houden. Op deze manier verandert de kleur van het gezicht niet, maar je kunt nog steeds genieten van de voordelen van elegantie, eenvoud en de achtergrond van het dragen van zwart.

zwarte korte vio Veaul



3 Leg panty's bij. Panty's maken uw huidskleur op de benen gelijk en zorgen voor een finishing-look. Voor dagelijks gebruik is een zwarte of grijze maillot de perfecte keuze. Kleurrijke panty's kunnen ook met een zwarte jurk worden gebruikt, op voorwaarde dat de kleur overeenkomt met andere accessoires en geschikt is voor uw leeftijd en huidskleur.

In het geval van winterkleding, onthoud dat benen er langer uitzien als schoenen en panty overeenkomen.

4 Kies de juiste schoenen.Het dragen van een kleine zwarte jurk met schoenen is een belangrijk onderdeel van de look, omdat de schoenen een contrasterende kleur of stijl van de jurk kunnen bieden. Schoenen gedragen met een little black dress zou een zeer goede of uitstekende kwaliteit hebben, omdat ze deel uitmaken van de functie, en de ogen van de mensen zullen aan hen worden aangetrokken door hun zwarte jurk.

Probeer de gebruikelijke zwarte en onopgesmukte flat om er net zo uit te zien als een kantoor of een informeel evenement. Slingbacki-stijl chanel zijn ook goede accessoires voor dagelijkse kleding.

Klassieke avondschoenen die goed passen bij een kleine zwarte jurk, inclusief ballerina's, sandalen met één hak of shuttles.

Draag een felle kleur, bijvoorbeeld rode hoge hakken om wat opwinding toe te voegen.

5 Gebruik sieraden om een kleine zwarte jurk op te fleuren.Een kleine zwarte jurk is een geweldige achtergrond om te pronken met je favoriete sieraden.

Ons goed dat werk, het is een halsband die past bij de stijl halslijn jurk, broche opgespeld in een charmante plek met een updo of vet oorbellen. De lijst is echt eindeloos als het gaat om combo's!

Een kleine sprankeling met kostuumjuwelen kan een lange weg gaan en is ideaal voor de avond.

Als je diamanten halskettingen, broches en andere sieraden hebt, gebruik dan een donkere achtergrond om de diamanten het beste te laten schijnen.

Parels dragen. Als het een jurk in shift-stijl is, laten parels met witte satijnen handschoenen en ronde tenen er schattig uit, en la romantically Audrey Hepburn. Draag echter geen puntige push-ups omdat deze te sterk zijn om een zachte en retro-look te creëren.

6 Voeg een riem toe aan de zwarte jurk. Op voorwaarde dat de stijl van de jurk de riem aankan, kan het een zeer effectief, contrasterend element van een kleine zwarte jurk zijn.

Kies een balk voor kleur, textuur, glamour of patroon. Het enige probleem is om ervoor te zorgen dat het de jurk als geheel past - controleer het volledige uiterlijk in de spiegel.

Pumps vio Veaul

7 Voeg een sjaal toe. Als je sjaals wilt dragen, kan dit een mooie aanvulling zijn op een zwarte jurk. Kies een print of patroon dat overeenkomt met andere accessoires voor de jurk en zorg ervoor dat de sjaal van hoge kwaliteit is, zoals een zijden sjaal.

Een zijden hoes kan een elegante toevoeging zijn aan een gewone zwarte jurk. Probeer een heel eenvoudig paar zwarte pumps, bij voorkeur ronde, en een paar kroonluchteroorbellen met Dupioni-zijdefolie. Oorbellen gemaakt van kroonluchter en zijden wikkels van Dupioni zien er geweldig uit als ze bij elkaar passen en hebben een warme kleur.

8 Als je het niet erg vindt om handschoenen te dragen, kunnen ze echt een klein zwart jurkje aantrekken. Witte handschoenen voor vandaag en zwarte handschoenen voor de avond kunnen wonderen doen.

9 Selecteer de juiste tas.Nogmaals, de tas zal worden opgemerkt omdat zwart als achtergrond dient voor alles wat je vasthoudt, dus zorg ervoor dat de tas wordt behandeld als onderdeel van de algehele fashionlook. De tas hoeft geen schoenen of andere accessoires te passen, maar hij moet goed in de kleur passen.

Een kleine clutch is een mooie, discrete look. Probeer een schitterende of sprankelende kleur om hem 's avonds aan te kleden.

De tas moet van goede kwaliteit en schoon zijn.

Een grotere tas kan dagelijks worden gebruikt, mits deze in perfecte, schone staat is.

8 Voeg hoofddeksels en haaraccessoires toe aan de lijst met mogelijke kledingstukken voor een kleine zwarte jurk.Een goed gepositioneerde hoed kan geschikt zijn voor speciale evenementen zoals race-evenementen, koninklijke feesten en zeer warme dagen.

Een angstaanjagend haar boog, een bloemenelement, een kapsel met linten of eenvoudige linten kan een lange weg naar een charmante verklaring met een kleine zwarte jurk maken.

9 Pas make-up aan. In een zwarte jurk moeten alle accessoires een kleurenthema hebben. Hetzelfde geldt voor je make-up. Zorg dat je nagellak, oogschaduw en lippenstift bij je garderobe passen.

Zorg er in plaats daarvan voor dat je make-up de beste eigenschappen van je gezicht benadrukt en je hele look een leven lang geeft.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!