modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe een jurk te kleden?

Jurken zijn zeer veelzijdige items, omdat ze gemakkelijk kunnen worden gekleed en gedragen. Om elke jurk meer casual te maken, kunt u de laagtechniek gebruiken, of u kunt een paar schoenen kiezen die minder elegant zijn. Als je denkt dat je jurk nog steeds te luxe is, kun je eenvoudige accessoires toevoegen.

1 Gooi een gewone jas om een ontspannen look te krijgen. Kies een kleurrijke bomberjack, een vuile denimjas of een leren jas. Kies een stijl die contrasteert met de stijl van de jurk om een modieuze, casual look te creëren. Je kunt een jas dragen, het om je middel knopen of op je schouders leggen.

Als u bijvoorbeeld een elegante kanten jurk heeft, kunt u deze combineren met een leren jas om de jurk minder vrouwelijk te maken.

Als je een donkere jurk draagt, zoals een kleine zwarte jurk, doe dan een lichtblauwe omslag om een contrasterende kleur te krijgen.

2 Tweelaags, alledaags hemd onder de jurk met plooien, voor een groter bereik. Om het kledingstuk meer geschikt te maken voor werk of een casual gelegenheid, draag een blouse met een overhemd met knoop, een T-shirt met lange mouwen of een eenvoudig wit T-shirt. Experimenteer met verschillende kleuren en prints tot je een combinatie vindt die goed bij je jurk past.

Als u bijvoorbeeld een marineblauwe jurk wilt dragen, kunt u golfen met rode en witte strepen om een zeezicht te krijgen.

Wees niet bang om shirts met ruches of andere grappige versieringen te kiezen. Ze zullen de outfit speelser maken!

3 Combineer een feestjurk met een jas om een klassiek effect te creëren. Als je een chique pailletten- of satijnen jurk wilt om meer praktisch te zijn, kies dan een blazer in een donkerdere kleur, zoals donkerblauw of zwart. Houd de rest van je outfit dagelijks, met platte schoenen en minimale sieraden om in een jurk te spelen.

Als je een meer verfijnde jurk gaat dragen, kies dan een juweelkleur in plaats van een pastel of gedempte schaduw. Dit zorgt ervoor dat je outfit er doelgericht uitziet en contrast toevoegt.

Avondjurken vio Veaul

4 Trek een trui aan voor een jurk om een gezellige outfit te creëren. Een van de gemakkelijkste manieren om je minder goed te kleden, is door er een rok van te maken. Gooi een dikke gebreide trui om de middel die de illusie geeft dat je een rok en een trui draagt.

Tip: onthoud het weer wanneer u een trui voor de dag kiest. Als je het overdag warm hebt, moet je misschien je trui uittrekken en je in een mooie jurk laten liggen!

5 Bind de flanel rond de taille om deze aan te kleden. Flannels zijn populair in de herfst en zijn een geweldig materiaal om lagen met jurken van elke lengte te leggen. Plaats het washandje zo dat de armen rond de taille wikkelen en aan elkaar binden tegen de navel. Je kunt de flanel iets omhoogtrekken om het effect van de A-lijn te krijgen.

Kies een flanel of geruite patroon dat overeenkomt met de kleuren in je jurk. Als u bijvoorbeeld een marineblauwe jurk draagt, kunt u een blauwe, groene en witte flanel dragen.

Je kunt bijna elke flanelkleur in een zwarte jurk dragen.

6 Trek de legging onder de lichtere jurk aan om naar koeler weer te gaan. Als je een lente- of zomerjurk hebt van lichter materiaal, zoals chiffon, kun je deze dragen door er een legging onder te dragen. Kies een paar donkere leggings, zoals zwart, donkergrijs of marineblauw, en combineer deze met meer winteraccessoires zoals een trui om de look af te maken.

Het is ook een geweldige manier om op te warmen in de koudere maanden en de slijtage van je lente- en zomerkleding uit te breiden!

7 Trek een paar sportschoenen aan met een sportieve, elegante look. Als je een jurk draagt om op vakantie te gaan of gewoon dingen uitzoekt, kun je je voeten beschermen door een paar elegante sneakers te dragen. Probeer een paar te kiezen dat contrasteert met de stijl van de jurk om een expressievere look te krijgen.

Een van de meest populaire manieren om deze look te krijgen, is door een shirt of bodycon-shirt te combineren met een paar knapperige witte sneakers.

8 Verbind een lange jurk met platte sandalen om een boho-outfit te creëren. Lange jurken kunnen ervoor zorgen dat je langer lijkt, waardoor je er eleganter uitziet. Kies een paar sandalen met bruine of zwarte leren riemen om dingen op één lijn te brengen. Wees niet bang om koppels te kiezen met ornamenten of stenen, zoals turkoois.

Als je bijvoorbeeld een lange, glanzende, witte jurk hebt, kun je deze combineren met een paar bruine sandalen en een zachte muts om de perfecte, ontspannen vakantie-outfit te krijgen.

9 Kies een Oxford-paar voor een meer mannelijk uiterlijk. Speel een vrouwelijkere jurk, maak je outfit af met een paar leren of suede Oxford schoenen met een dikke hak. Het is een verrassende manier om stijlen te combineren om een opwindende, opwindende outfit te creëren.

Tip: als je een meer vrouwelijke stijl wilt behouden, kies dan voor oxfords met een meer afgerond figuur. U kunt zelfs lichtere kleuren kiezen, zoals roze of wit, om het contrast tussen de jurk en de schoenen kleiner te maken.

10 Draag schoenen met een langere jurk om naar koeler weer te gaan. Laarzen zijn een van de meest veelzijdige schoenen en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Combineer ze met een midikleding die tussen je knieën en enkels valt. Dit zal je ogen naar beneden trekken, je afleiden van de mooie jurk.

Als u meer interesse wilt hebben, kiest u een paar heldere kleuren, zoals rood, smaragd of elektrisch blauw. Heldere kleuren zorgen ervoor dat mode er niet te luxe uitziet.

11 paar hoge laarzen met een korte jurk voor een grotere dekking. Als je veel huid laat zien, kan je jurk meer op feestkleding lijken dan normaal. Kies een schoen die tot boven de knie gaat, maar laat ongeveer 2,5 cm ruimte tussen de onderkant van de jurk en het bovenste deel van de schoen. Vermijd overlapping van de rand, waardoor de schoenen er ongemakkelijk uit kunnen zien.

Om nog meer bereik te krijgen, kunt u een paar ondoorzichtige panty's dragen die de look kapot maken.

12 Breng de middel brede riem aan om de taille te grijpen. Kies een zwarte, bruine, rode of marineblauwe riem van ongeveer 2,5 cm breed. Maak het vast zodat het losjes rond de taille rust, let op de omgeving. Hierdoor zal de outfit er doelgericht uitzien, maar het zal niet te complex zijn.

Als je een trui op een jurk draagt, leg je de riem buiten de trui. Dit accentueert je taille zelfs in een dikke trui!

13 Kies een subtiele sieraden om het uiterlijk te benadrukken. Kies voor sieraden gemaakt van natuurlijke materialen zoals houten armbanden of een "ruwe" kwarts ketting om bohemianisme te creëren. Kies gewone oorbellen en kettingen en kies stenen om te stapelen zonder edelstenen.

Dankzij dit zal de outfit er doelgericht uitzien, maar laat het niet te chic lijken met grote juwelen of dikke metalen.

14 Gooi een dunne halsdoek rond om een gevaarlijker jurk te bedekken. Kies een lichtgekleurde sjaal of een spannende print. Wikkel het raam rond de nek om de borst en armen te bedekken, en de sjaal eindigt aan beide kanten van de borst.

Deze manier van draperen zal het grootste deel van de bovenkant van de jurk bedekken, afhankelijk van de stijl van de jurk.

Als alternatief kunt u de vleugel om uw schouders wikkelen als een sjaal om sommige van uw armen te bedekken.

15 Draag een grillige portemonnee om een zakelijke jurk aan te kleden. Kies een mini-rugzak, een riemtas, een clutch met een grappige print of een tas in een lichte kleur, om de zakelijke outfit casualer te maken in dagelijks gebruik. Wees niet bang om een tas te kiezen die is gemaakt van een ander materiaal, bijvoorbeeld. Wol, textiel en zelfs zakken in "wicker-stijl" gemaakt van geweven hout.

Probeer in het algemeen van de huid of suède weg te blijven in de gebruikelijke tas, omdat ze duurder lijken en als elegant kunnen worden gezien.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!