modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe een kleine zwarte jurk uit te rusten?

De kleine zwarte jurk (LBD) is een van de meest tijdloze, stijlvolle en veelzijdige kleding. Of je je nu afvraagt hoe je een beproefde LBD moet bijwerken, of dat je moet weten welke klassieke items je combineert met je nieuwe LBD, accessoires helpen je bij elke gelegenheid een opvallende look te creëren. Verbind en pas het accessoire of twee aan en u zult zeker voelen waar u ook bent.

1 Fleur je outfit op dankzij de ketting. Indrukwekkende sleutelhanger revitaliseert elke set. Je kunt ook met een lange ketting op je figuur letten. Voeg meerdere threads tegelijk in om een meer dramatisch effect te creëren. Dankzij de bling van verschillende maten en stijlen past de jurk elke gelegenheid.

Neutrale metalen ondersteunen een conservatievere uitstraling.

Ketting met massieve stenen en een gedurfde kleur zorgen voor een modieuze uitstraling.

Een tattoo-geïnspireerde ketting met complexe patronen is een pure vampier.

2 Draag een dappere armband.Een brede metalen armband geeft een futuristisch uiterlijk en leren manchetten benadrukken je innerlijke opstandigheid. Meerdere armbanden samen stapelen zal een krachtiger effect hebben.

zwarte korte vio Veaul

3 Kies een groot en krachtig paar oorbellen. Vergulde mooi gevormde oorbellen en gloeiende hoepels zijn een sterke keuze. Aan de andere kant zullen de grotere noppen speciale aandacht besteden aan uw gezicht. [5] Kies kleinere hakken om een eenvoudigere en elegantere look te krijgen.

4 Markeer je look met een horloge of broche. Kies een heren geïnspireerd horloge (grotere maat) om uw sportieve kant te laten zien. Verfraai je jurk eenvoudig met een klassieke broche. Of combineer de jurk met iets moderners, zoals een broche geïnspireerd op knopen, of denk buiten de doos met een lint of veren.

5 Draag een versierde kraag of sjaal om op je splitsing te letten. Als je genoeg nek hebt, vervang deze dan met een afneembare kraag. Om een semi-formele romance te krijgen, combineer je een jurk met een mooie, maar delicate halsdoek. Pashmina biedt het grootste bereik van nek en schouders als het koud wordt.

6 Gebruik een massieve bar om op de taille te letten.Kies een metalen riem en sluit deze rond het kleinste deel van de taille om je vorm te tonen. Je kunt ook een felgekleurde of glimmende strip proberen die in het zwart verschijnt. Dit zal vorm geven aan a

7 Trek een opvallende panty aan om aandacht te trekken naar je benen.Blijf warm en style door een paar panty's toe te voegen aan je team. Probeer zwarte panty's om een meer traditionele look te krijgen. Als u iets te kort wilt halen, kiest u een naakte of bruine kous. Probeer polka dot panty's of gloeiende kousen om je jurk het juiste volume te geven.

Een experiment met kleurrijke kousen. Paars, oranje en zelfs fel rood zijn bijzonder aangenaam om te proberen. Draag deze vet gekleurde panty tijdens de avond uit, niet een dag op kantoor.

8 Voeg een vrouwen T-shirt toe onder de jurk om een nieuwe look te krijgen. Kies een andere kleur dan zwart, zodat de kraag en de mouwen echt vloeien. Als je experimenteel voelt, voeg je een mannelijke knop toe aan je jurk om een interessante structuur en kleurenschema voor de blokken te maken.

Besluit om vanaf de jaren 90 terug te keren naar de grunge door een flannel-flanel in de taille te binden. Combineer het met dikke zwarte schoenen om het volledige effect te krijgen.

9 Trek een trui aan om een ontspannen look te krijgen. Probeer een oversized trui, een trui met een sweater of bolero. Gebruik een trui om kleur aan je outfit toe te voegen. Creëer een casual stijl die ook dienst doet als extra laag bij lage temperaturen.

10 Kies je favoriete middelgrote jack.Voeg de rand toe aan je verfijnde look wanneer je een jas op je LBD draagt voor een avondje uit in de stad. Kies een jas op maat om uw jurk er als nieuw uit te laten zien. Kies een onverwacht legerjack of breng een koel, hard klimaat door met een leren bomberjack.

11 Probeer het kunstbontjasje. Voeg een bohemen toe met kunstbont. Probeer verschillende kleuren en lengtes om de beste maat en de juiste voor u te vinden. Kunstbont is een zeer gedurfd en opvallend materiaal, dus pas op dat je je uiterlijk niet rommelig maakt. Als u een bontjas kiest, pas dan andere accessoires aan.

12 Kies de kleur van de lange bedrukte of gekleurde vacht. Breek het monochrome palet van de jurk met een lange, gewaagde mantel. Een lichtgroene vloer of een halfhoge bloemenjas is perfect om de aandacht weg te trekken van een oudere jurk waar je misschien genoeg van hebt.

13 Wees traditioneel met klassieke zwarte pumps. Kies een lakleder of suede en zie er tijdloos uit, waar u ook bent. Een eenvoudige look met zwarte schoenen of gebruik deze om de aandacht van andere, luidere accessoires te trekken.

14 Fleur je look op met grappige pinnen. Kies een speld in een mooie kleur of stijl. Experimenteer met de vorm en hielhoogte, kleur en decoratie. Vergeet de funky dierenprints niet. Echo kleur van de schoen in een bijpassende riem of koppeling.

Pumps vio Veaul

15 Breng je conservatieve hakken naar voren voor officiële vergaderingen. Conservatief schoeisel is mogelijk, maar nog steeds verfijnd! De sleutel is om een lagere hak te kiezen, zoals een hielkat, in een neutrale kleur, zoals naakt of zwart. Nude schoenen trekken ook je been uit en laten het langer lijken - wie kan het weerstaan?

16 Blijf comfortabel in sandalen met hoge hakken.Probeer de aandacht te trekken van een paar gladiator sandalen of een paar glanzende sandalen met enkelbandje. Kies elke dag meer subtiele stijlen met meer ingetogen kleuren.

17 Leg geavanceerde verfijning vast met appartementen.Je kunt een lijn tussen gratis en verfijnd doorgeven door de flat met je LBD te koppelen. De perfecte flat heeft wat versieringen of een metalen tint om wat opwinding te creëren. Hoewel niet alle appartementen vrouwelijk zijn. Een paar conservatieve mocassins passen goed bij een herenhorloge.

18 Neem een mooie, urban look met schoenen of laarzen. Naarmate het weer kouder wordt, wil je je voeten en benen bedekken met een hoge hak of enkellaarsje om het modieus te laten lijken. Ga meer dramatisch met een schoen op je knieën of begin met een cowboylaars. Rijlaarzen voegen structuur toe, vooral in combinatie met een bijpassende top.

19 Draag sneakers voor losse ritten.Combineer en match formeel en informeel of "high" en "low" mode als je experimenteel wilt zijn. Laat je voeten rusten als je overdag wandelt of wandelt.

20 Verhoog de hoeveelheid haar. Als je niet het geld hebt om uit te gaan en nieuwe accessoires te kopen of gewoon niet veel wilt toevoegen aan je LBD, behandel je haar dan als accessoires. Krul je haar op hoog volume, of het nu los zit of op een mooie manier. Probeer een rommelige vlecht in het weekend wanneer je onderweg bent.

21 Gebruik haaraccessoires.Kleed je outfit aan door je haar te schikken. Een glanzende hoofdband, een kleine kroon met juwelen en een versierde pin of wotwka creëren een unieke, vrouwelijke look en helpen je haar te beschermen. Plaats de band een halve centimeter van de haarlijn om alles op zijn plaats te houden.

22 Voeg een fakkel toe met een hoed.Probeer een traditionele hoed met brede rand om de klassieke LBD-look te krijgen. Voeg een funky twist toe met een fedora op je vuile vlecht.

23 Vertrouw op een eenvoudige rode lippenstift. Omdat de LBD vaak voor zichzelf spreekt, kunt u ervoor kiezen om alle accessoires weg te laten. Concentreer je op de lijnen en vormen van de jurk zelf en voeg er niets meer aan toe dan een tijdloze felrode lippenstift.

24 Voeg een zonnebril toe om het uiterlijk te verfijnen.Kies een meer traditionele zwarte zonnebril en richt je op de stijl en vorm van de lens. U kunt ook een meer modieuze stijl kiezen. Probeer witte of lichtroze velgen met zwarte lenzen of zwarte of zilveren velgen met veelkleurige lenzen.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!