modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe krijg je toegang tot de zilveren jurk?

Zilveren jurken zijn gedurfd en elegant, maar slechte accessoires kunnen gemakkelijk in stijl een ramp veroorzaken. De jurk zelf zou in het midden van je outfit moeten zitten, en je accessoires zouden het moeten aanvullen, niet alleen opvallen.

Door een kleurenschema te kiezen, kunt u eerst bepalen welke accessoires u later wilt zoeken. De beste kleuren van de zilveren jurk zijn eenvoudig en cool.

1 Draag zilver. De volledig zilveren kleur zorgt voor eenvoud en elegantie.

Werkt het beste als je jurk sprankelend is en glinstert in zilverachtige tinten.

Je moet ook proberen de schaduw van je accessoires aan te passen aan de tinten van je jurk.

Lijm met delicate, filigraan sieraden en eenvoudige zilveren hakken met een kleine decoratie, met de nadruk op de eenvoud van deze optie.

2 Meng zilver en goud. Dit creëert een andere elegante, elegante look, maar met meer diversiteit en visuele nieuwsgierigheid.

Zoek naar tweekleurige sieraden die goud en zilver combineren. Elk stuk moet een tweekleurig element hebben vanwege zijn consistentie.

Zilveren Avondjurken vio Veaul


3 Voeg wat zwart of bruin toe. Deze tinten zijn iets minder vrouwelijk en mannelijker, dus als je deze route volgt, kun je ontsnappen met sieraden en accessoires. U kunt zelfs overwegen zwarte leren armbanden en zwaardere zwarte hakken of schoenen om een scherpe look te creëren. Dit resulteert in een algemeen brutaler uiterlijk.

4 Houd blauwe tonen vast. Kleuren zijn een universele optie en kunnen er elegant of vet uitzien. Blijf bij de koele kleuren.

Blauw en tinten van violet of turkoois zijn blauw.

Vermijd warme kleuren, omdat ze eerder zullen botsen met de koude tint van een zilveren jurk.

5 Kies een onopvallende ketting. De zilveren jurk is een gewaagde modebeweging, en als je een luide ketting toevoegt, ziet je outfit er onnodig luidruchtig uit. Je ketting mag niet concurreren met je jurk.

Als je je houdt aan zilver of zilver en goud, werkt de delicate ketting met een eenvoudige hanger mooi, afhankelijk van de halslijn van je jurk.

Om een moediger uiterlijk te krijgen, draag een ketting met massieve zwarte of blauwe kralen gemengd met brons. Het kan een choker zijn of een lange lus die langs de romp loopt.

6 Kies een eenvoudige armband.

Fijne zilveren of tweekleurige kettingarmband voegt een vleugje klasse toe.

Dunne zilveren armbanden zijn feestelijk, maar vrouwelijk.

Dikke, massieve armband in zwart, bruin of donkerblauw voegt contrast toe aan de jurk, maar vermijdt botsen met haar of met haar concurreren.

7 Lijn de look uit met zilveren oorbellen. Oorringen kunnen voldoende glans aan uw gezicht geven om de mogelijke onbalans veroorzaakt door teveel zilver geconcentreerd in het midden van uw lichaam te corrigeren. Kies de juiste paaltjes, ringen of oorhangers die bij je kleur passen.

8 Voeg wat zilver toe aan je haar. Gloeiende, decoratieve haarspelden kunnen leuk of elegant zijn, afhankelijk van het ontwerp. Deze, zoals oorbellen, kunnen ook helpen om zilver op het lichaam in evenwicht te brengen.

9 Verbind en match de diamantaccessoires. Combineer een of twee belangrijke diamanten met niet-diamanten juwelen. U kunt bijvoorbeeld een diamanten hanger of ketting met dunne zilveren armbanden dragen.

Vermijd het matchen van diamanten juwelen met zwarte of bronzen accessoires. Diamanten zien er het best uit in combinatie met andere vrouwelijke stukken, en veel zwarte en metalen onderdelen zijn te mannelijk om goed te coördineren.

10 Leg alle diamanten op, maar houd ze subtiel. Combineer een eenvoudige diamanten hanger met een delicate armband met diamanten en diamanten oorbellen.

11 Kies een sterk stuk diamant en combineer het met een paar minder extravagante stukjes. U kunt bijvoorbeeld een kroonluchteroorbellen dragen met een eenvoudige diamanten hanger of een charmante tennisarmband met diamanten oorbellen.

12 Houd de diamanten uit de jurk. Diamanten juwelen kunnen opgaan in een zilveren stof. In het geval van armbanden en oorbellen is dit geen groot probleem. Dit kan het echter moeilijk maken om een diamanten halsketting te kiezen. Vermijd lange kettingen die het diamantelement direct boven de stof van de jurk plaatsen. Vermijd ook de extravagante diamanten halskettingen die teveel diamanten direct over de hals van de jurk gooien.

13 Blijf bij hakken voor elegantie en klasse.

Probeer een zilveren sandaal met dunne bandjes, een open teen en een smalle naaldhak om een vrouwelijke look te creëren. Accenten in goudtinten kunnen een zeker contrast geven zonder de elegante look te verliezen.

Titel afbeelding Accessorize a Silver Dress Step 13Bullet1

Zwarte hakken hoeven niet zo delicaat te zijn als zilveren hakken wanneer ze passen bij een zilveren jurk, maar je moet toch schoenen vermijden met een dikke platformhak.

Titel afbeelding Accessorize a Silver Dress Step 13Bullet2

Gekleurde schoenen zien er misschien plakkerig uit als ze verkeerd zijn gemaakt. Kies een diepe kleur blauw als u een effen gekleurde schoen gebruikt. Kies anders een zilveren, zwarte of metalen hak met kleurrijke stenen of andere accenten.

14 Overweeg om af te vlakken of te lakken. Flats zijn een casual stijl en de meeste passen niet goed bij een zilveren jurk die van nature formeel is. Sommige metalen flats of glanzende gelakte flats zijn elegant genoeg om in de eenvoudige matte zilveren jurken te passen.

15 Draag een kleine koppeling. Clutch bags zijn vrouwelijk en elegant. Kies een eenvoudige, stevige bedrukte clutch verfraaid met een paar stenen of een vergelijkbaar briljant accent.

16 Draag een grote schoudertas.

Kies je voor een iets brutaler uiterlijk, kies dan voor een grote zilveren of bruine schoudertas.

Een zwarte of donkerblauwe tas kan ook werken, maar het lijkt misschien te los om goed bij je jurk te passen.

Als u zwart of gekleurd in een tas wilt doen, kunt u dit het beste doen door een tas met gekleurde accenten te kiezen in plaats van een enkele gekleurde afdruk.

Pumps vio Veaul

17 Breng een foundation aan die overeenkomt met de natuurlijke huidtint.

18 lagen voor een blos gekleurd met bruin, maar overdrijf het niet. Houd de wangkleur licht.

Overweeg roze rozen als je een lichte huid hebt.

Kies een perzikblush als je huid een gemiddelde schaduw heeft.

Probeer pruimen als je een donkerdere huid hebt.

19 Bewaar de kleur van de schaduw niet in het lichaam. Breng donkere, glinsterende metallic tinten aan om je ogen te laten opvallen.

Vermijd licht zilver en grijs, zelfs als u hebt besloten volledig zilveren accessoires. Als u een volledig zilverkleurige look wilt behouden, kiest u een middelmatige tot donkere grijstint.

Ga met donker bruin of carbon grijs als je toegang hebt tot zilveren en gouden accessoires.

Probeer de variëteiten aan uw uiterlijk toe te voegen met gekleurde oogschaduw. Houd blauwe tonen vast. Denk aan de donkere blues, viooltjes met aubergine en diep turkoois.

20 Breng eyeliner met zwart oog aan.

U kunt een vloeibare glanzende voering op de zwarte voering toevoegen om uw ogen een beetje meer glans te geven.

21 Behandel zonodig uw ogen met zwarte mascara.

22 Blijf uit de buurt van felrode lippenstift. Gebruik in plaats daarvan violetrode kleuren zoals paarse of roze tinten.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!