modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe veelzijdige bruidsmeisjekleding kiezen?

Bij het kiezen van bruidsmeisjekleding wil je ze matchen met esthetiek. Echter, om ze veelzijdiger te maken voor bruidsmeisjes, kan het helpen bruidsmeisjes wat aanpassingsmogelijkheden bieden als het gaat om een jurk, vooral als je een brede selectie van lichaamstypes op het huwelijksfeest hebt. Bovendien kan het helpen bij een aantal praktische keuzes, afhankelijk van het weer en het type bruiloft dat je hebt.

1 Onthoud dat niet elke persoon er in dezelfde outfit goed uit zal zien. Het is moeilijk om een jurk te kiezen die bij veel lichaamstypen past. Je kunt er een vinden die goed bij een paar mensen past, niet bij anderen. Houd dit in gedachten bij het zoeken naar een universele "goede" jurk.

Een jurk met een goed gedefinieerde taille ziet er bijvoorbeeld goed uit bij iemand met een zandloper, terwijl een peervormige persoon er beter uitziet in een jurk met een bijpassende top en een iets vollere rok. Mensen in de vorm van een appel zien er het beste uit met iets dat in het oog springt, terwijl mensen die groter zijn bovenop een beetje volume rond de heupen nodig hebben om het evenwicht te bewaren.

2 Selecteer de klassieke stijl. Een manier om ervoor te zorgen dat bruidsmeisjekleding veelzijdiger is, is door een klassieke, verfijnde stijl te kiezen. Dit betekent dat trends leuk zijn, maar ze kunnen binnen een jaar misplaatst zijn. Als u iets klassieks kiest, zal de jurk iets zijn dat bruidsmeisjes jarenlang zullen dragen.

Minimalistische outfits met een paar intelligente elementen, zoals een interessante bodem, blijven bijvoorbeeld in stijl [4]. Je kunt er ook een beetje retro uitzien, zoals een jurk in 1950-stijl met een hoge taille, aansluitende onderkant en uitlopende rok.

Het modieuze patroon van dit jaar lijkt misschien een goed idee, maar je kunt dit bloemenpatroon al 10 jaar bekijken en je afvragen wat je ervan vindt. Effen kleuren blijven altijd in stijl.

3 Selecteer de juiste kleur of kleurgroep.Probeer bij het kiezen van een kleur na te denken over wat er voor de meeste mensen het beste uit zal zien. Donkere kleuren lijken bijvoorbeeld meer flatterend dan helderdere kleuren. Bovendien zal de kleur van de jas de jurk later comfortabeler maken.

4 Wees niet bang om van gedachten te veranderen. Je kunt een bepaalde stijl bedoelen, maar na een paar bruiden probeer je, je begrijpt dat dit niet de juiste look voor iedereen is. Wees niet bang om wijzigingen aan te brengen en uw team zich prettiger te voelen.

Zoek echter geen universele ondersteuning. Met andere woorden, bruidsmeisjes die hun jurken haten zijn om een bepaalde reden een cliché.

5 Kies een lichte stof voor de zomer. Als u een buitenhuwelijk voor de zomer plant, moet u een materiaal kiezen dat niet heet is. Organza is een goede keuze, omdat het licht en luchtig is, evenals chiffon. Deze stoffen ademen, dus bruidsmeisjes kunnen comfortabeler zijn.

Bruidsmeisjes jurken vio Veaul


6 Kies warmere stoffen voor de koudere maanden. Zelfs als je in het binnenland gaat trouwen, heb je waarschijnlijk externe foto's nodig op het huwelijksfeest. Onthoud dit door het materiaal voor je jurken te kiezen. Zwaardere stoffen, zoals zijde of satijn, zijn een betere keuze voor de winter.

Als u niet zeker bent van het weer, moet u nadenken over het toevoegen van gecoördineerde sjaals of pashmin als onderdeel van het huwelijksfeest.

7 Bedenk hoe uw bruidsmeisjes zich kunnen verplaatsen. Terwijl heel formele jurken er leuk uitzien, denk dan dat je bruidsmeisjes er al heel lang in zitten. Als u van plan bent om een geweldig dansfeest te organiseren bij de receptie, kunt u iets kiezen dat een beetje eenvoudiger is, zoals een cocktailjurk.

8 Bedenk hoe de jurk naar de receptie zal gaan. Vergeet niet om een kledingstijl te kiezen die leuk en comfortabel genoeg is voor uw bruidsmeisjes om door de receptie te gaan. Natuurlijk kunt u de bruidsmeisjes toestaan te veranderen, maar als u een consistent uiterlijk door de receptie wilt, moet u mogelijk een outfit kiezen die zowel de bruiloft als de bruiloft ondersteunt.

Bijvoorbeeld, een jurk in Victoriaanse stijl met veel lawaai lijkt misschien leuk voor motieven, maar wil je dat je bruidsmeisjes het dragen bij de receptie?

Als je een bruiloft in Victoriaanse stijl wilt doen, kun je misschien de Victoriaanse stijl in het ontwerp van de jurk overwegen (bijv. Een getailleerd jasje over de hele rok), maar laat je het rumor- en vloerdeel van de vergelijking weg.

9 Laat ze een halslijn kiezen. Een van de manieren waarop je bruidsmeisjes iets te zeggen hebben in hun jurken, is om het type outfit te kiezen en de bruidsmeisjes vervolgens een splitsing te laten kiezen. Je bruiloftsfeest ziet er consistent uit, zolang je dezelfde lengte en kleur hebt als de jurken.

Sommige bruidsmeisjes kunnen bijvoorbeeld een v-hals hebben, terwijl anderen misschien een meer bescheiden hals, boot of juweel prefereren.

10 Geef ze de vrijheid om een jurk te ontwerpen. Een andere optie is het kiezen van een kleur en een merk / ontwerper, en dan de bruidsmeisjes een jurk laten kiezen. Op deze manier kunnen ze iets kiezen dat ze prettig vinden en vinden ze meer flatterend. Bovendien zullen ze meer worden blootgesteld aan een hoger verbruik.

U kunt echter verschillende ontwerpparameters instellen om een consistenter uiterlijk te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld alleen jurken tot je knielengte willen en die kun je specificeren.

U kunt ook het materiaal instellen. U kunt bijvoorbeeld alleen lichte, zomerse stoffen nodig hebben die uw keuze beperken.

Niettemin, als je bij een ontwerper blijft, zou je een redelijk consistente reeks jurken moeten krijgen.

11 Laat ze kiezen uit verschillende specifieke kleuren. Een andere manier om een consistent uiterlijk te creëren, zodat bruidsmeisjes verschillende opties hebben, is een set van drie kleuren. De kleuren kunnen complementair zijn of ze kunnen dezelfde kleur hebben in verschillende tinten, bijvoorbeeld lichtblauw, blauw en marineblauw.

In deze stijl kun je jurken kiezen die dezelfde stijl hebben om een meer consistente look te krijgen, of om casual te zijn dankzij jurken in verschillende stijlen.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!