modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe kies je een avondjurk op kleur?

Het vinden van de juiste avondjurk lijkt misschien overweldigend, maar dat hoeft niet. Een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet, is door de juiste kleur voor je jurk te kiezen. Om te weten welke kleuren er goed uitzien, heb je een paar eenvoudige trucjes nodig, en dan ben je op de goede weg om er altijd het beste uit te zien, vooral tijdens dit speciale avondevenement.

1 Overweeg je kleur. De combinatie van huidtint, natuurlijke haarkleur en oogkleur bepaalt welke kleuren er goed uitzien. Dit proces lijkt misschien wat ingewikkeld, maar als je dat eenmaal doet, is het vinden van kleding in de juiste kleuren veel gemakkelijker voor de rest van je leven.

2 Specificeer uw subtekst. Om uw toon te leren kennen, ongeacht de huidskleur, draait u uw hand omhoog en kijkt u naar uw pols. Als je aderen groen of geel lijken, ben je warm. Als ze er paars of blauw uitzien, ben je kalm.

Als je koele tinten hebt, zie je er het best uit in koele kleuren zoals blauw, grijs en zilver.

Als je een warme ondertoon hebt, zie je er het best uit in aardse, warme kleuren zoals bruin, goud en donkergroen.

3 Controleer of u donker of licht bent. Als u uw toon kent, gebruikt u uw natuurlijke haarkleur om te bepalen of u donker of licht bent. Dit zal u helpen om verder te verfijnen welke kleuren het beste bij de subtekst passen.

Dark-Cool: je hebt koele ondertonen en donker haar zonder rode highlights. Probeer heldere, levendige tinten van juwelen, zoals turkoois of indigo. Vermijd warme pastels, zoals perzik en delicaat roze.

Koele koeling: je hebt koele tinten en blond of lichtbruin haar zonder rood wordende reflecties. Probeer bleke, koele kleuren zoals babyblauw en lavendel en vermijd verzadigde, aardse tinten.

Warm-Donker: u hebt warme ondertoon en bruin haar met roodachtige reflecties of donkerrood haar. Probeer zoute, verzadigde kleuren zoals goud, olijf en roest. Sla de felrode tinten over.

Licht warm: je hebt warme tinten en blond haar met roodachtige highlights, fel rood haar of goudblond haar. Probeer zachte, heldere kleuren zoals ivoor en poederroze. Sla scherpe, verzadigde kleuren over zoals diepzwart of marineblauw.

4 Houd rekening met je oogkleur. Niets is stijlvoller dan het dragen van een jurk die je ogen naar voren brengt. Je kunt de jurk ook matchen met de oogkleur. Als je bijvoorbeeld donkerblauwe ogen hebt, kun je ze laten opvallen met een donkerblauwe jurk.

Groene, blauwe en bruine ogen zien er geweldig uit in combinatie met lichtere jurken.

Donkere, aardse tinten maken bruine en zeer donkere ogen er leuk uitzien.

5 Vergeet niet dat sommige kleuren er voor de meeste mensen goed uitzien. Zwarte of donkere grijstinten zijn een andere veilige plaats, en de schaduw van wit of wit is netjes, wat betekent dat iedereen zich kan verbergen. Want elke huidtint heeft zelfs een rode kleur.

Pas gewoon aan bij uw subtekst. Het warme rood komt bijvoorbeeld overeen met de warme schaduw en het koele rood past bij de koele schaduw.

Als het wit te ruw voor je lijkt, probeer dan een donkerdere tint, zoals ivoor. Als het zwart er te scherp uitziet, probeer dan in plaats daarvan Donkergrijs.

6 Probeer nieuwe kleuren. Schaduw (licht / donker) en halftonen (warm / koel) zijn geen ijzeren basissen; veel mensen vallen ergens tussenin en sommige kleuren kunnen er goed uitzien met onverwachte schaduwen en boventonen. Kortom: probeer de kleur die je leuk vindt. Het ziet er misschien fantastisch uit.

Neem de tijd om verschillende kledingtinten in de kleedkamer uit te proberen en zie hoe sommige kleuren op u lijken.

Stel jezelf voor in verschillende kleurrijke jurken. Soms is het gemakkelijker om te beslissen wat er goed uitziet op basis van fotografie dan om te reflecteren in de spiegel.

Overweeg om meningen van anderen te krijgen, maar vergeet ze niet te nemen met een snufje zout. Er is een verschil tussen eerlijk, behulpzaam advies en schadelijke intimidatie.


Avondjurken vio Veaul


7 Controleer welke kleuren dit seizoen in de mode zijn. Elk nieuw seizoen, verschillende tinten en kleuren worden in de mode. Als je trends wilt overbrengen, kan het vinden van een modieuze jurk dat wel.

Bekijk de nieuwste modetijdschriften. Er zal meestal veel informatie zijn over welke kleuren trendy zijn dit seizoen.

Blader door kleding in winkels. Welke kleuren zie je steeds weer terug? Het zijn waarschijnlijk kleuren die trendy zijn.

Bekijk wat vrouwen dragen op tv en in de nieuwste programma's en films. Besteed aandacht aan de meest modieuze karakters.

8 Vergelijk modieuze kleuren met kleuren die je prijzen. Meestal zijn er elk seizoen verschillende kleurenschema's. Niet alle kleuren zien er goed uit, dus kies degene die bij uw kleur passen.

Sommige combinaties kunnen kleuren bevatten die niet overeenkomen met uw tint en subtekst. Selecteer in dit geval de combinatie met de meest flatterende kleuren.


9 Zoek naar manieren om modieuze kleuren te gebruiken die u niet vleien. Zelfs als je er niet geweldig uitziet in de meest modieuze kleuren, wil dat nog niet zeggen dat je ze helemaal niet kunt dragen. Er zijn andere manieren om de kleur naar je outfit te smokkelen.

Hoe verder weg van het gezicht de kleur, hoe minder belangrijk het is als het kleurboeken flatteert. Draag een niet-flatterende, modieuze kleur aan de onderkant van een lange jurk of in een panty.

Draag niet-vleiende maar modieuze kleuren in accessoires uit de buurt van uw gezicht, zoals schoenen of armbanden.

Soms zal een beetje meer make-up de slag maken. Corrector, foundation en blush kunnen helpen de vermoeide, aardse huid er levendiger uit te laten zien. Hierdoor ziet u er beter uit in meerdere kleuren.


10 Maak kennis met het kleurenwiel. Het kleurenwiel ziet er precies zo uit als de grote cirkel, verdeeld in verschillende kleuren, waarmee u in één keer 12 kleuren kunt bekijken. Elke kleur op de cirkel vertegenwoordigt alle schakeringen van die kleur, dus het groene blok op het kleurenwiel staat voor donkere, bleke en heldere groenen. Zodra je de wielcultuurtrucs kent, kan het erg handig zijn om erachter te komen welke accessoires het best bij de kleur van je jurk passen.

Begin met het kiezen van de kleur op het wiel dat zich het dichtst bij de kleur van je jurk bevindt.

De kleur over de kleur van je jurk is de complementaire kleur. Het paar complementaire kleuren is levendig en heeft een hoog contrast, vooral als u lichte tinten van kleur gebruikt. Je moet jezelf in kleine doses voorzien van complementaire kleuren.

De kleuren naast de jurkkleur zijn analoge kleuren en goed aangesloten. Kies een kleur voor overheersing (kleding) en een voor ondersteuning (schoenen, sjaal, tas). Als je de derde kleur wilt gebruiken, gebruik hem dan als een accent (fijne sieraden of details).

Het kan handig zijn om een kopie van het kleurenwiel af te drukken en op te hangen aan de binnenkant van de kastdeur. Op deze manier kun je er eenvoudig naar verwijzen wanneer je het nodig hebt.

Het is over het algemeen een goed idee om je outfit in drie of minder basiskleuren te houden.


11 Zet de meest flatterende kleuren het dichtst bij je gezicht. Voeg bij het toevoegen altijd de kleuren toe die het best overeenkomen met de kleur (en ogen) die zich het dichtst bij uw gezicht bevinden in accessoires, zoals oorbellen, een halsketting of een sjaal. Kleuren die er niet geweldig uitzien dankzij de natuurlijke kleuren, moeten verder gaan - in accessoires zoals schoenen of een tas.

Pumps vio Veaul


12 Probeer de accessoires in de winkel uit wanneer je je jurk uitprobeert. U kunt deze specifieke accessoires uiteindelijk niet kopen, maar ze geven u een goed idee van welke accessoires werken en werken niet met de jurk. Het is een goede mogelijkheid om te experimenteren met verschillende kleuren en stijlen zonder geld te moeten uitgeven.

Dit geldt voor zowel de accessoires die u al bezit als de accessoires die u wilt kopen.

Als je je eigen woonaccessoires meeneemt, vertel de verkoper dan dat hij niet denkt dat je steelt.

Houd er rekening mee dat niet alle winkels u accessoires in de paskamer laten brengen. Dit geldt alleen voor accessoires die ze verkopen, niet die van henzelf.


13 Vergeet de tas niet. Niets kan je ogen sneller bederven dan dat je een goede avondtas vergeet en pak gewoon je dagelijkse, opgezette tas als je de deur uitloopt. Avondjurken worden meestal aangevuld door een delicate handtas te kiezen.

Een ander voordeel van het brengen van een koppeling in plaats van een grote zak is dat het gemakkelijker te dragen en op te slaan is. Een grote tas zal je alleen maar storen.


14 Kies schoenen. Als het op kleuren aankomt, zorg er dan voor dat het een aanvulling is op uw algehele look. Je kunt rechtuit gaan en schoenen vinden die passen bij de rest van je outfit, of je kunt ervoor zorgen dat de schoenen het middelpunt worden en een kleur kiezen die opvalt - probeer sprankelende rode schoenen met een kleine zwarte jurk om een unieke maar elegante look te krijgen.

Omdat de schoenen zo ver mogelijk van het gezicht verwijderd zijn, zijn ze een geweldige kans om de kleur te laten zien waarvan je houdt, maar het maakt geen flatter.


15 Trek uw panty aan om uw figuur er gladder en dunner uit te laten zien. Kleurrijke panty's kunnen je benen er ook langer laten uitzien wanneer je ze combineert met de kleur van de zoom en schoenen.

Je kunt bijvoorbeeld een zwarte panty vastknopen met zwarte schoenen en een zwarte jurk.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!