modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe te om Slimme Toevallige te kleden (Vrouwen)?

Een nette casual dressing voor een andere manier om stijlvolle alledaagse kleding te zeggen. Onverwacht chique casual op een manier waarmee je snel begrijpt wat een beetje meer uitgewerkt is dankzij de creatie van een nette, modieuze en beschikbare outfit. Een elegante dressing kan regelmatig worden gebruikt, maar kan nooit meer klaar voor gebruik zijn.


1 Denk na over het dragen van jicht. Voor een elegante outfit elke dag, moet je de fantasieën van professionaliteit en mode in balans brengen. Overweeg of u een comfortabele maar scherpe onderkant draagt; ze moeten een professionele maar nonchalante uitstraling hebben. Een mooi paar losse, donkerdere conservatieve rokken bijvoorbeeld, en zelfs een donkere spijkerbroek kan elke dag een geschikte onderkant zijn voor een elegante outfit. Meestal kunnen de bodems de basis vormen waaruit de outfit van het team is gemaakt.

Je broek kan volledig popkleuren bevatten. Je kunt een soort bruine of donkergroene rok, een donkerblauwe broek of een donkere indigo-jeans dragen.

Als u besluit om een rok aan te trekken, moet deze de juiste lengte hebben (ten minste tot de bovenkant van uw knieën).

Onthoud echter dat als je broek kleur bevat en meer in de mode is, je moet proberen je outfit in balans te brengen met een mildere, maar stijlvolle top.


2 Koppel de broek met de juiste bovenkant.Omdat smart casual afhankelijk is van balanceren, moet je best je outfit in balans houden. Als je broek eleganter is, kan de bovenkant losser zijn (plooien, kleuren, accenten, grafische afbeeldingen, enz.). Als je meer casual bent, kleed je de outfit aan door een elegant, professioneler sweatshirt te creëren.

De professionele top zal een button-up shirt, een chique blouse of een kraag zijn.

Nogmaals, je top kan kleur bevatten, het moet gewoon je outfit stabiliseren. Als je broek een ingetogen kleur heeft, kies dan een kleurig shirt. Als je broek een accessoire is voor je outfit, trek dan een neutralere bovenkant aan.


3 Doe de jurk aan.Het dragen van een jurk is een veilige keuze als je je elke dag elegant probeert aan te kleden. De jurk verhoogt meteen de "jurk" van de outfit, maar de print of het kleed van de jurk kan het nodige casual element toevoegen. Ongeacht welke jurk je kiest, de rand van de jurk moet minstens de bovenkant van je knieën bereiken. Als je een professioneel ogende jurk hebt (conservatieve lengte, donkerdere kleur), kun je hem aankleden en combineren met informele accessoires zoals een kleurrijke sjaal of eenvoudige maar stijlvolle sieraden.

Omgekeerd, als u een meer casual kleding heeft, kunt u de look variëren, in combinatie met stijlvolle en conservatieve hakken en eenvoudige, schone sieraden.

Draag het eenvoudig als je elke dag een jurk voor een elegante outfit draagt. Als je twijfelt, ziet je jurk er eleganter uit dan casual.


4 Voeg een blazer toe.De jas is een geweldige outfit die een professionele toon kan geven aan de outfit, maar het behoudt nog steeds zijn vrijheid in combinatie met een zachtere top. Als u overweegt een blazer te dragen, zorg dan voor een pasvorm op maat. Dit op maat gemaakte element kan je outfit complexer maken terwijl je andere kledingstukken de meer casual kant van je team vormen.

Een eenvoudige blazer van zwart of marineblauw kan een professioneler karakter hebben en een kleurrijke jas kan pop-kleur als accent toevoegen.


Avondjurken vio Veaul


5 Plaats de juiste schoenen. In het geval van een elegante casual outfit, denk erover na om je team af te maken met een comfortabel paar schoenen. Hakken werken geweldig, en de meest delicate pumps zijn altijd een veilige keuze om je look aan te vullen. Appartementen kunnen ook een optie zijn als u een meer casual look wilt.

Je kunt je outfit opvallen met een losse look dankzij het feit dat je appartementen de belangrijkste mode zullen zijn. Ze kunnen kleurrijk of van een patroon zijn, maar ze moeten je outfit in balans houden, voornamelijk bestaande uit neutrale, gecomponeerde stukken.

Wiggen en open schoenen met bloot tenen kunnen ook worden gebruikt voor elegante casual kleding, als u deelneemt aan een meer casual evenement. Als u zich echter voor werk kleden, blijf dan uit de buurt van deze opties.

Draag geen sandalen met elegante, alledaagse outfits; sandalen zijn gewoon.


Draag geschikte juwelen. Accessoires zijn vaak kledingelementen die de zin van uw team stevig kunnen versterken. Ze kunnen de outfit radicaal pushen om "slimmer" of meer casual te zijn. Halskettingen met een inscriptie zijn bijvoorbeeld meestal sieraden die kunnen opleven en zich kunnen kleden in een eenvoudiger outfit [18]. Ze kunnen een kleur bevatten en fungeren als een accent voor een outfit die anders gedempt is.

Hetzelfde principe is van toepassing op oorbellen. Je wilt nog steeds dat je oorbellen eenvoudig zijn, maar ze kunnen wat elegantie toevoegen en je outfit verhogen.

Als je outfit al een beetje gevarieerd is met kleuren en prints, denk er dan aan om je aan te passen aan de sieraden om je look in balans te brengen.



7 Bevestig de riem. De outfit aanpassen met de riem kan je uiterlijk een pop-up geven, als een element van de statement fungeren of een beetje textuur toevoegen aan je outfit. Als uw jurk bijvoorbeeld voornamelijk uit matte stoffen bestaat, kunt u een gepatenteerde of gepatenteerde riem dragen om uw set een beetje interessanter te maken en een beetje variatie toe te voegen. Afhankelijk van welk type riem je gebruikt, die je in je outfit kunt stoppen, kun je je look leuker en modieuzer maken (als de balk gekleurd is) of complexer en intelligenter (als de balk bescheidener is).

Dunne strepen zien er heel mooi uit op jurken, en brede banden passen goed bij langere rokjes.


8 sporthorloge.Het dragen van een horloge kan bloeden op het grondgebied van sieraden, maar het kan een aparte toevoeging zijn. Probeer een horloge te kiezen dat eenvoudig is, maar een statement kan maken. Een horloge met een iets groter gezicht, maar een eenvoudig riempje kan een geweldige aanvulling op accessoires zijn. Of, als je horloge een beetje meer kleur in je band zal hebben, zorg er dan voor dat je wijzerplaat niet zo groot en vet is.

Een ander ding om te overwegen is het horloge materiaal. Je horloge moet wat metaal zijn (zilver, goud, platina), maar de metalen kleur moet overeenkomen met andere metalen elementen in je outfit.

Als uw schoenen en handtas bijvoorbeeld gouden details hebben, vermijd dan het dragen van een zilveren horloge.


9 Draag een portemonnee. Een kleurrijke of unieke tas kan fungeren als een element van een statement over een kalmere, meer conservatieve outfit. Omgekeerd kan een stijlvolle en eenvoudige tas een meer casual outfit tillen. Je tas hoeft niet bij je outfit te passen, maar als je al de kleur in je set hebt (top, blazer, schoenen, enz.), Wil je misschien de portemonnee op de meer gereserveerde kant houden.

Elke portemonnee die u gebruikt, moet elegant en modieus zijn, ongeacht hoe uw jurk is gekanteld. Als de portefeuille bijvoorbeeld kleiner is, kan het iets leuker en flitsender zijn in combinatie met informele kleding. Als je portemonnee groter is, houd dan eenvoud en bescheidenheid in combinatie met een kleurrijkere outfit.

10 Overweeg een sjaal te dragen. De bandana kan dienen als een eenvoudige toevoeging die een beetje variatie aan je outfit kan toevoegen. Je wilt niet dat de sjaal je jurk overneemt, maar het op een kleine manier versterken. De sjaal kan altijd een vleugje kleur aan je outfit toevoegen en geeft soms een modieuze uitstraling, afhankelijk van de print en de stof.

Als je outfit voornamelijk uit donkere kleuren bestaat, overweeg dan om hem te combineren met een sjaal.

11 Draag je favoriete print of kleur. In het geval van pakken, kan een klassieke outfit behoorlijk saai zijn. Bedenk hoe u het uiterlijk van uw bedrijf kunt veranderen door een blouse te dragen die uw favoriete kleur is. Door deze variëteit toe te voegen, kan uw outfit er goed en slim uitzien, terwijl uw persoonlijke gevoel voor mode duidelijk blijft.

12 Verzacht je look met een trui. Blazers zijn een geweldige manier om een elegante, casual outfit te verfraaien, maar als je een zachtere look wilt, is het de moeite waard om een kleurrijke trui of trui te dragen. De kleur van het vest kan de kleur van de instructies zijn, of het kan een kleuraccent voor de outfit in een andere kleur zijn.

Als je het altijd koud hebt, is golf ook een haalbare optie voor een elegante, casual truilook.


Pumps vio Veaul

13 Vernieuw uw werkbasis. In veel zakelijke situaties is een broek de norm. Verander de standaard door je gebruikelijke broek aan te passen voor degenen met slankere lijnen. Slanke silhouetten kunnen je figuur flatteren, bescheiden blijven en combinaties van broeken combineren.

14 Draag altijd minstens één deel van de lift. Stijlvolle vrijetijdskleding kan vermoeiend zijn, maar draag bij twijfel (en werk in de juiste kleding) altijd minstens één kledingstuk. Dit betekent dat als je jurk de hele dag saai is, je schoenen moet dragen of je ketting, of dat je riem mode aan het doen is.

Uw uittreksel mag gekleurd, bedrukt of verfraaid zijn. Het is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je outfit het 'slimme' deel van smart casual heeft.

Op zoek naar meergelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!