modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe kleed je je aan als je petite en curvy bent?

Als je klein en bochtig bent, kun je wat frustrerende kledingwinkels vinden. Gelukkig kun je een paar tips nemen om goed passende en flatterende kleding te vinden. De beste outfits benadrukken je rondingen zonder dat je je zwaar voelt. Je kunt ook visuele tricks gebruiken om je lichaam te verlengen, zoals verticale strepen dragen.

1 Kies scheidt de jurken of overalls. Vanwege je natuurlijke rondingen, kun je problemen ondervinden bij het vinden van jurken die passen bij zowel je romp als je heupen. Het kiezen van een opening zorgt voor een betere pasvorm.

Kies bijvoorbeeld een mooi shirt en rok op de jurk. De jurk past op je buste of heupen, maar je hebt misschien moeite om een jurk te vinden die perfect in beide plaatsen past. Maar dankzij het T-shirt en de rok kun je elk stuk perfect combineren.

2 Voeg de vorm van de jurk toe met een riem. Als u kiest voor een gemakkelijk te gebruiken materiaal, zoals een jersey, voegt de riem een jurkvorm toe. Gebruik het om de taille op de juiste plaats voor het lichaam op te rollen en je krijgt een flatterende, op maat gemaakte jurk.

Kies een dunne riem die vorm geeft zonder de lichaamshelft visueel te snijden.

Een andere optie is een strakke jurk. Het wikkeleffect en de ingebouwde riem maken het gemakkelijk om het lichaam te passen.


3 Laat kleding op maat maken. De meeste mensen hebben problemen met het aanpassen aan kant-en-klare kleding, en het hebben van kleding die vanaf nul is gemaakt kan duur zijn! Het maken van kant-en-klare kleding voor kleermakers kan echter van invloed zijn op hoe ze bij u passen en is kosteneffectiever dan ze helemaal zelf te maken.

Hoe meer gebogen u bent, hoe meer problemen u zult krijgen met kant-en-klare kleding. Het lichaam van elke persoon is anders, dus het verkrijgen van juiste curves kan moeilijk zijn voor fabrikanten.


Avondjurken vio Veaul


4 Kies kleding die je natuurlijke rondingen volgt. Probeer uw curven niet te verbergen met items zoals trapeziumvormige jurken of veranderingen. Ga in plaats daarvan naar bijpassende kleding die de nadruk legt op natuurlijke rondingen in plaats van ze te verbergen. Focus op de gebieden die u wilt pronken!

Kies een pak met een getailleerde taille, bijvoorbeeld. Kies iets waar je je goed in voelt!


5 Sla de schoonheden over die je bochten zullen overschatten. Hoewel u uw curven niet wilt verbergen, kunt u door het toevoegen van te veel opsmuk er niet uitgebalanceerd uitzien. Ga in plaats daarvan voor rechte sneden zonder al te veel ruches of trekjes.

De grote ruches aan je armen kunnen je bijvoorbeeld zwaar laten lijken, en de onderste rok kan je zwaar op de bodem laten lijken.

6 Kies een V-hals of een V-hals om je ogen omhoog te krijgen. De V-vormige neklijn helpt om de scherpte van het gezicht te tekenen. Als je het effect van verlenging op een andere plaats hebt gecreëerd, helpt het om het oog te trekken, omdat iedereen die je ziet zich zal concentreren op je lachende gezicht.

Probeer bijvoorbeeld een trui met V-hals met een gesp en kniehoge laarzen.


7 Kies kleinere zakken om een proportionele uitstraling te behouden. Kies kleine tassen of kleine schoudertassen. Deze tassen zijn meer in verhouding tot de grootte van je lichaam, waardoor ze het uiterlijk verbeteren en er niet van afwijken.

Grote schoudertassen vergroten de breedte van het lichaam, let op zijn kleine formaat. Bovendien voegen ze een visueel volume toe aan de heupen en schouders.


8 Probeer een eenkleurige look. Als u een 1-kleurenlook kiest, kunt u een verbeterd effect creëren. Als u zich zorgen maakt over het overschakelen naar een kleur, begin dan met zwart, grijs of marineblauw, die van nature flatterend zijn.

Maak je outfit een beetje interessanter door verschillende texturen te kiezen voor items in je outfit. Probeer bijvoorbeeld een zwarte wollen trui met een leren rok.


9 Probeer een hoge taillebroek om je benen langer te laten lijken. Sterk verspilde jeans en andere broeken geven de illusie dat benen langer zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Het helpt om het hele lichaam uit te breiden, waardoor de balans in de bochten komt.

Probeer bijvoorbeeld een slechte skinny jeans die je rondingen bedekt.

Draag bij het dragen van een hoge taillebroek het dragen van een shirt of een kortere broekspijp.


10 Overweeg uitlopende jeans of broek. Kies een broek die op de natuurlijke taillelijn zit en die uw dijen en knieën bedekt. De flare aan de onderkant zorgt ervoor dat je benen er wat langer uitzien.

Kies een paar dat de bovenkant van je schoenen raakt.


11 Kies een rok in de rij om de avond met de appartementen door te brengen. De rok in de A-lijn benadrukt je natuurlijke vormen. Bovendien helpt de korte onderste lijn om de benen te verlengen, zodat je geen paar hakken hoeft aan te trekken om jezelf wat groei te geven.

Vergeet niet om een lijnvormige rok te kiezen die iets voller is dan gemiddeld om je rondingen te benadrukken.


12 Voeg een paar kniehoge laarzen aan de rok toe in een rechte lijn. Kies een paar schoenen die overeenkomen met ten minste één van je lineaire rokjes en breng ze dan samen. Als u bijpassende kleuren op uw benen gebruikt, zien ze er langer uit.

Probeer bijvoorbeeld een bruine rok met bruine, kniehoge laarzen. Voeg een paar bijpassende panty's toe.


13 Probeer de mini-rok om pootlengte toe te voegen. De minirok vertoont natuurlijk meer benen dan andere rokjes. De verkorte lengte van de rok zorgt ervoor dat de benen langer lijken, waardoor een langwerpig effect ontstaat.

Richt op de rok, die halverwege de dij is.

Kies outfits waarin je je op je gemak voelt! Als je je een beetje ongemakkelijk voelt in een minirokje, ga dan voor een iets langere aflevering of leg er een legging onder.



Pumps vio Veaul


14 Een paar vloeiende, lange rokjes met bijpassende topjes. Een maxi-rok kan een geweldige optie zijn om je hele lichaam uit te breiden. Kies echter met zo'n groot aantal stoffen hieronder een op maat gemaakte look voor het bovenste gedeelte om uw look meer in balans te maken.

Probeer bijvoorbeeld het shirt op de maxi-rok te leggen.


15 Kies schoenen met een lage vampier om je benen langer te laten lijken. Kies schoenen met een lage zaagsnede bij het kiezen van mooie schoenen. De vampier is het deel dat het bovenste deel van de voet kruist. Als je een schoen kiest die door je tenen gaat, niet hoger, dan zien de benen er veel langer uit.

Een andere optie is om schoenen met puntige vingers te kiezen, omdat ze je benen er langer laten uitzien.



16 Gebruik verticale riemen om het hele lichaam te verlengen. Verticale strepen vormen lange lijnen langs het lichaam. Dit helpt je op zijn beurt weer om hoger te kijken in het algemeen. Bepaal bijvoorbeeld strepen in een getailleerde jurk en je zult een langgerekte, flatterende look hebben.

Vergeet niet om te dragen waar je van houdt! Als de riemen niet jouw ding zijn, kies dan iets anders.

Op zoek naar meergelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!