modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe draag je witte jurken?

Iedereen kan wit dragen, maar er zijn een paar trucjes om het te repareren. Als wit je huid saai of vaal maakt, kun je gewoon de verkeerde schaduw hebben. Er is meer om witte jurken te dragen dan om de juiste kleur te kiezen; je moet ook nadenken over wat je onder en op de jurk draagt.



1 Houd rekening met je huidtint. Hoewel iedereen wit kan dragen, kan het combineren van een unieke huidskleur met de juiste wittint u helpen om er nog beter uit te zien. Als wit je huid grijs, grijs of aards maakt, heb je misschien de verkeerde schaduw. Hier zijn de tinten wit die het meest worden aanbevolen voor verschillende huidtinten:

Een lichte huid ziet er het beste uit met warme witte kleuren. Je moet witte eiwitten vermijden omdat alleen zij je kunnen oplossen.

Als u een olijfkleurige teint heeft, moet u koel wit overwegen om de situatie in balans te brengen. Champagne, rum en witte zijde zullen hen ook helpen.

De gemiddelde huid met een roze of blauwe tint moet worden beschouwd als romig ivoor en eiwit. Dankzij dit ziet u er niet al te rooskleurig of rood uit.

Als je een donkere huidskleur hebt, heb je geluk: je kunt elke witte tint dragen. Een donkere huid met een olijfschaduw moet echter witte of ivoorkleurige tinten vermijden.



2 Pas het materiaal aan voor de gelegenheid of instelling. Witte jurken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van ademend katoen en ondergoed tot zwaardere wol en crêpe. Terwijl een gladde, witte maxi-jurk er prachtig uitziet op het strand of op een picknick, zou deze niet geschikt zijn voor op kantoor; een jurk van wol of crêpe zou meer geschikt en professioneel zijn.



3 Draag ondergoed dat past bij de teint. Kies een eenvoudige bh en een paar ondergoed, zonder kant, kralenversiering of andere versieringen. Zorg dat de kleur zoveel mogelijk overeenkomt met de huidtint. Draag geen andere kleuren, inclusief wit. Kleuren, patronen en texturen zullen zichtbaar zijn onder je jurk.



4 Koop zo nodig een slip onder de jurk. Schuif je hand in de jurk. Als je je hand ziet, zul je een witte jurk met een jurk moeten dragen. Kies een gewone slip, die enkele centimeters / centimeter korter is dan de jurk. Zelfs als je naakt ondergoed draagt, zal een normale jurk nog steeds te veel van je figuur laten zien. De slip zal helpen om alles soepeler te maken.



Witte jurken vio Veaul



5 Ga voor grote en krachtige kleuren. Witte jurken zijn leeg canvas en een geweldig excuus om elke kleur aan je outfit toe te voegen. Rode hielen zijn een klassieke combinatie en je kunt het effect krijgen van een brede rode riem, rode lippenstift of rode clutch. Als rood niet jouw ding is, probeer in plaats daarvan smaragdgroen. Koel blauw is een andere optie, maar je wilt alles met strepen vermijden, tenzij je op zoek bent naar een sailor-look.



6 Probeer de metalen om een beetje glamour te krijgen. Zilveren of gouden hakken zijn een perfecte keuze voor witte jurken. Probeer voor een avondlook een sandaal met bandjes. Probeer overdag iets moedigs te proberen, zoals een bootie. Je kunt ook koperen, bronzen of andere metaalachtige tinten proberen, zoals parelmoer.

7 Probeer hoge hakken te proberen. Ze werken met lange, maxi-jurken en korte jurken met een lengte tot aan de dij. Probeer voor een avondlook een metalen tint, bijvoorbeeld zilver of goud. Je kunt je band ook de indruk geven van een boho met leren gladiator sandalen. Ze zijn vooral goed met losse jurken in de stijl van tunieken.



8 Ga neutraal met kleur of huid. De huid is een prachtige combinatie met wit. Uitgerust met een losse, vloeiende jurk, kan het je outfit zorgeloos maken, boho ziet er perfect uit voor de zomer. Als je iets meer formeels wilt, probeer dan suede pumps in bruin of beige.



9 Rood is een klassieker voor witte jurken. Werk de look af met een brede rode streep, rode lippenstift of een rode clutch. Als rood niet jouw ding is, probeer in plaats daarvan smaragdgroen. Koel blauw is een andere optie, maar je wilt alles met strepen vermijden, tenzij je op zoek bent naar een sailor-look.



10 Kleed voorzichtig witte jurken met zwarte schoenen. Zwart en wit is een klassieke combinatie, maar het kan er erg ernstig en ernstig uitzien. Het is het beste om te zorgen voor avonden of vieringen. Als je zwarte schoenen wilt proberen, probeer dan een paar zwarte laarzen met een zomerjurk. Lijn het uiterlijk uit met een zwarte clutch, armband of riem.



11 Vermijd het dragen van witte schoenen, tenzij het een bruidsjurk is. Ze zullen je outfit er te bruisend, monochroom of verpleegsterachtig laten uitzien. Als je echt witte schoenen wilt dragen, probeer dan in plaats daarvan een heldere zilveren kleur of parelwit.



12 Pronk met je favoriete ketting met een opstaande kraag. Eenvoudige witte jurken zijn perfect voor je favoriete ketting om op te vallen op het eerste gezicht. Probeer echter te onthouden over de gelegenheid en stijl van kleding. Een losse, vloeiende, maxi-jurk zal er beter uitzien dankzij een boho-stijl ketting gemaakt van leer, glaskralen en veren hangers. Witte satijnen jurk zou er beter uitzien met een zilveren, diamanten halsketting.



13 Probeer verschillende soorten make-upjuwelen. Als grote, omvangrijke kettingen met een inscriptie niet jouw ding zijn, kun je zeker andere dingen dragen. Lange kettingkettingen zijn een goede keuze. U kunt ook een paar oorbellen met een kroonluchter of armbanden proberen. U kunt zelfs verschillende soorten bijpassende armbanden maken om een unieke look te krijgen!





Pumps vio Veaul



14 Ga voor metalen accessoires. Zoals schoenen, kun je niet fout gaan met een zilveren riem of een gouden gesp. Als u echter al metalen schoenen draagt, moet u de kleur van het accessoire op de schoen afstemmen. Als u bijvoorbeeld gouden sandalen draagt, moet u een gouden riem dragen in plaats van zilver.



15 Geef je outfit een stijl met leren riemen, tassen en cinchers. Ze zijn vooral goed in lange maxi-jurken. Je kunt je outfit naar een hoger niveau tillen door kleurrijke, geparelde sieraden toe te voegen.

Als je huid niet jouw ding is, kun je ook iets proberen in beige, bruin of bruin.



16 Vet dikke, brede riemen en koppelingen. Je kunt niet fout gaan met een brede riem in rood, blauw of roze. Werk de outfit af met een getailleerde clutch. Dit helpt om zwart-wit te breken en een vleugje kleur aan je outfit toe te voegen. Het is geweldig als je iets subtiel wilt, niet te saai of met de voeten op de grond kijkt.



17 Koppel de jurk met andere kleding. Witte jurken zien er misschien een beetje gewoon uit, maar je kunt je outfit onderscheiden door andere kledingstukken te dragen. U kunt een effen kleur of zelfs een patroon dragen, zorg er gewoon voor dat het overeenkomt met de stijl van uw jurk. Sommige ideeën staan hieronder:

Als je vrij wilt zijn, probeer dan een witte jurk met een leren jas en sneakers.

Combineer een mouwloze jurk op een shirt met een kraag. Dit geeft je een vintage look, een trui. Maak je outfit af met een bijpassende riem.

Voeg een afneembare kraag toe. Als de kraag mooi en gerimpeld is, kun je hem zelfs gebruiken in plaats van een ketting.

Gooi een bijpassende sjaal of hoed op. Als je al een paar schoenen, een riem en een tas hebt gedragen en je voelt nog steeds dat je iets mist, probeer dan een hoed of zijden sjaal toe te voegen.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!