modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe draag je jurken met laarzen?

Er zijn veel stijlvolle combinaties als het gaat om het koppelen van schoenen aan jurken. Met zoveel opties is het soms moeilijk om de juiste combinatie van schoenen en jurken te vinden. De keuze hoeft echter niet moeilijk te zijn als u enkele eenvoudige tips volgt. Ongeacht of u korte of lange schoenen draagt, de verscheidenheid aan combinaties waaruit u kunt kiezen, kan groot zijn, zelfs als u de richtlijnen in gedachten hebt.


1 Pas de schoenen aan de stijl van de jurk aan. Probeer de stijl van schoenen te koppelen aan de stijl van kleding die je draagt. Een paar dikke motorlaarzen zou bijvoorbeeld niet goed werken met een lichte, vloeiende jurk, maar het zou goed passen bij een leren jurk. Bruine laarzen zouden ook niet mooi zijn in een leren jurk, maar ze zouden goed werken in een licht vloeiende jurk.


2 Draag schoenen die formeel of casual genoeg zijn voor de gelegenheid. Samen met het matchen van de stijl van de schoenen aan de jurk, kies de juiste schoenen voor de gelegenheid. Een paar elegante, dijhoge laarzen kunnen er goed uitzien in een zwarte jurk, maar het zou niet geschikt zijn voor een redelijk willekeurige gelegenheid. Kies in plaats daarvan een paar dikke, casual laarzen.

Laat de zwarte jurk er meer casual en luidruchtig uitzien, met een paar dikke leren schoenen.

Draag hoge hakken in dezelfde zwarte jurk om de outfit aan te kleden.


3 Kies een panty of blote benen. Het maakt niet uit of je een panty draagt of niet, hangt grotendeels af van het weer. Het is beter om panty's of een legging met schoenen te dragen als het koud is, vooral als de jurk of short is. Om een warme, informele gelegenheid te krijgen, kiest u het uiterlijk van uw blote benen.

Draag op koudere dagen een wollen panty met lange lederen rijlaarzen.

Draag een paar platte schoenen met een denimshort voor warm weer.

Avondjurken vio Veaul

4 Laat een paar centimeter tussen de schoen en de jurk. Er zijn uitzonderingen, maar meestal moet je minstens een paar centimeter huid blootleggen tussen de schoenen en de lijn van de jurk. Minimaal enkele centimeters meer flatterend achterlaten. Zelfs als je een lange jurk draagt, probeer dan schoenen te dragen die de benen laten gluren.


5 Een paar "slouch" -schoenen met getailleerde jurk. Laarzen met enkellaarsjes zijn laarzen die niet strak om de enkel passen. Het koppelen van schoenen met korte benen met een kort aansluitende jurk is een goede manier om de speling te behouden. Het is ook een goede manier om je benen slanker te laten lijken.

Zet een zwarte panty om een meer afslankende look te krijgen.


6 Maak het grijs, dankzij de vloeiende jurk. Dit uiterlijk vormt een uitzondering op de instelling van paarschoenen met de stijl van de jurk. Het dragen van laarzen met een vloeibare jurk is een goede manier om een combinatie en een beetje rand aan de stijl toe te voegen. De keuze van motorlaarzen kan teveel combinatie zijn.

7 Trek je schoenen aan met blote tenen en jurk met franjes. Een jurk met franjes is een jurk die populair was in de jaren 1950 en meestal losser was, behalve de taille. Verbind de middellange jurk met een paar schoenen met blootgestelde tenen. Open schoenen moeten een enkellengte hebben. Open schoenen zijn een geweldige manier om een vleugje moderne stijl aan de retrostijl toe te voegen.

Draag een gebloemde jurk met onbedekte tenen die overeenkomen met een van de kledingkleuren.


Boots vio Veaul


8 Kies een korte jurk met over-de-knie laarzen. Een korte jurk met over-de-knie laarzen is een zeer mooie en universele keuze. Je kunt een strakke, getailleerde jurk dragen of een losse, korte jurk. Suède schoenen zien er goed uit in een casual jurk. Leren of zachte schoenen zien er beter uit op de jurk die tijdens de avond uit gedragen moet worden.

Draag een korte, vloeiende kanten jurk met een paar bruine, bruine schoenen.


9 Combineer de knielange jurk met rijlaarzen. Kies een losse, knielange jurk met hoge laarzen om te rijden. Een romige jurk met een paar lichtbruine hardloopschoenen zou een goede oplossing zijn voor deze look. Deze combinatie is casual maar elegant en kan bijna elk moment van het jaar worden gedragen.


10 Geen huid vertonen tussen de jurk en de schoenen. Dit is een uitzondering op het tonen van de huid tussen de jurk en de schoenen. Kies een paar schoenen met een lengte voor elk type jurk. Suède, fluweel en lederen schoenen zijn slechts enkele opties. Zorg ervoor dat de schoenen goed aansluiten op uw benen. Om meer casual schoenen te dragen, draag een losse, bloemrijke jurk. Draag een strakke jurk met hoge hakken voor de nachtlook.

Op zoek naar meergelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!