modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zich te kleden als een meisje?

Ongeacht of je gekleed in een jurk, hakken en make-up, of per ongeluk in jeans, schattige appartementen en comfortabel ingerichte t-shirt, de sleutel tot verkleden als een meisje is om er fris en zelfverzekerd uitzien. Maak je klaar om je te kleden, je haar te stylen, verschillende looks met make-up te proberen en je kenmerkende geur te vinden. Kies een modieuze outfit die je persoonlijkheid laat zien en je helpt er op je best uit te zien en verfijn je look door bijpassende schoenen en leuke accessoires zoals sieraden of een sjaal toe te voegen.



1 Ga naar een casual, maar vrouwelijke look. De meeste meisjes staan niet elke dag op en brengen twee uur door aan kleding. Er zijn veel opties voor deze alledaagse dagen wanneer je je op je gemak wilt voelen, maar er nog steeds fris en samen uit wilt zien. Nu is het tijd om je gelaagdheidvaardigheden te doorbreken en de modieuze accessoires die je in de kast hebt te proberen.

De perfecte basisstijl voor dagelijks gebruik is een stijlvolle look van een klassieke jeans en een t-shirt. Draag een donkere strakke jeans, een goed gesneden top en een leren jas of blazer. Plaats de wiggen, armbanden en ophangoorringen. Als het een winderige dag is, accentueer dan het uiterlijk van de sjaal.

Probeer op een koude dag een New Yorkse meisjesoutfit. Laat je haar vallen, krul het, trek een stijlvol jasje aan en draag een rok met bruine of zwarte schoenen.



2 Wees meisjesachtig en lief.Voor dagen dat je op meisjes wilt lijken, doe je niets anders dan pastelkleuren en glimmende accessoires. Kies een jurk of top in pastelkleuren en accentueer een paar glanzende oppervlakken. Vergeet niet om het bewustzijn niet te verliezen door alle charmante accessoires die je op hetzelfde moment hebt aan te doen. Kies een paar items die je vrouwelijk laten lijken, maar niet kinderachtig.

Probeer een eenvoudige bloemenprint of een pastel of lichte jurk die net boven de knie valt. Draag het in het appartement en in de zonnehoed.

Het dragen van haaraccessoires is een geweldige manier om een meisjesachtig uiterlijk toe te voegen. Probeer de boogvormige haarspeld of hoofdband met een bloemenaccent aan de bovenkant.



3 Zie er modern en elegant uit. Als je stijl elegant en urban is, zoek dan naar gedempte kleuren die een gestroomlijnde look creëren. Zoek naar comfortabele stoffen in interessante stukken en combineer je kleding met een zonnebril en eenvoudige, subtiele toevoegingen. Deze stijl is perfect voor een kantoor of om met meisjes door de stad te lopen.

Je kunt niet fout gaan met een kleine zwarte jurk, rijlaarzen en wollen vest op koude dagen die een elegante look vereisen. Tuniek over legging is een ander prachtig, elegant en comfortabel effect op hetzelfde moment.

Probeer in de zomer maxi-jurken en -rokken in combinatie met dure zonnebril en oorbellen.



4 Verkleed je voor een chique evenement. Meisjes hebben meer opties dan mannen als het gaat om aankleden in negens voor een groot evenement, zoals een bruiloft of een cocktailparty. Nu is het moment aangebroken om deze paillettenjurk te strippen waar je op hebt gewacht om meer tijd aan je haar en make-up te besteden en de duurste accessoires te dragen. Kies een look die verbluffend is maar geschikt voor het evenement dat u bijwoont.

Voor speciale gelegenheden kunt u overwegen om kapsels te maken in de salon. Een klassieke updo is een leuke touch voor een bruiloft. In de zomer kun je besluiten om je haar met een bloem te versieren.

Om jezelf uit te rusten met een speciale gelegenheid, kies je de beste sieraden en zorg je ervoor dat het past. U kunt bijvoorbeeld diamanten oorbellen en een diamanten halsketting dragen.

5 Bouw een stijlvolle kledingkast.Er is geen manier om je te kleden als een meisje - het gaat erom de stijl te vinden die het beste bij je past. Experimenteer met verschillende snitten, kleuren en combinaties en begin kleding te kiezen die ervoor zorgt dat je er goed uitziet en je tegelijkertijd op je gemak voelt. Als je inspiratie nodig hebt, kijk dan eens naar modetijdschriften en lees blogs in stijl. Bepaal welke outfits je aanspreken en werk aan het opnieuw creëren ervan in je eigen kast.

Begin met een goede set basisprincipes. Vul je kledingkast met jurken, rokken, broeken en blouses die je plezier geven om te dragen. Elk item dat u koopt, moet overeenkomen met ten minste drie items in uw kledingkast.

Zorg ervoor dat je kleding goed past. Koop kleding in jouw maat, streef niet naar maat of koop flodderige kleding om te proberen iets te verbergen. Je ziet er het beste uit als je kleding overeenkomt met je silhouet. En wees niet bang om kleding te kopen die pronkt met je lichaam, zoals een mooie blouse of een strakke jeans.

Wanneer je probeert te beslissen wat je wilt dragen, probeer dan maar één item te kiezen als je muziek en werk daar vanaf. Misschien heb je bijvoorbeeld een mooie kokerrok en weet je niet wat je ermee moet doen. Voeg een katoenen T-shirt en een paar parels toe en je hebt de perfecte outfit voor een middaglunch. Verander je shirt in een zijden blouse en een jas en je bent klaar voor een zakelijke bijeenkomst. Werk met je favoriete items in de kast om geweldige outfits te maken.

Draag kleding die je zelfvertrouwen geeft. Kijk in de spiegel en denk na over deze gelegenheid. Wat is de beste outfit in je garderobe om vertrouwen te geven voor deze gelegenheid?



6 Ontdek hoe je laag kunt maken.Kleedkleding is een manier om er elegant en polijst uit te zien bij elke aankleding. Je kunt verschillende items uit je garderobe combineren en nieuwe, eindeloze outfits uitvinden met slechts een paar elementen. De laag voegt interesse en diepte toe aan de jurk, waardoor deze niet te saai wordt. Probeer deze gelaagdheidstechnieken om basisoutfits aan te kleden:

Trek een jasje aan voor een t-shirt of blouse met een spijkerbroek of doe het op een jurk.

Draag een vest op een shirt met lange mouwen of draag het op een blouse met een mouw.

Leg een minirok op een panty of legging.

Trek een shirt of t-shirt aan. Rol de mouwen op en knoop de voorkant vast.



Avondjurken vio Veaul



7 Mix van kleuren en prints. Wanneer u kleuren voor kleding kiest, gaat u verder dan de basistechnieken die u als kind hebt geleerd. Heldere, rode jurk en rode hielen lijken te passen, maar in de basis pasvorm is er niets erg interessant. Wees een beetje dapper en kies de kleuren die elkaar opvoeden en laat je outfit er interessant en niet saai uitzien.

Draag kleuren die tegenover elkaar staan op het kleurenwiel. Probeer bijvoorbeeld oranje en blauw samen of paars en geel te dragen. Deze complementaire kleuren zullen je outfit doen uitkomen.

Draag kleuren die consistent zijn met de trend van het seizoen. Elk seizoen gaat een nieuw kleurenpalet naar winkels. Als je niet zeker weet wat het is, ga dan naar het winkelcentrum en bekijk de nieuwe kledingkleuren van dit seizoen en zie welke kleuren met elkaar verbonden zijn. Voeg verschillende modieuze nieuwe kleuren toe aan je garderobe.

Combineer afdrukken met vergelijkbare kleuren. U kunt bijvoorbeeld een rok in lavendeldraden dragen met een rok met een bloemmotief, waaronder lavendel en andere kleuren. Gebruik één afdruk om kleuren in een andere afdruk weer te geven.

Ga in zwart-wit wanneer je je moedig voelt. Het dragen van een volledig zwarte of rode outfit is een gewaagde verklaring. Probeer als u dit doet naakte accessoires te dragen, zoals kamelkleurige schoenen en blote lippenstift.



8 Kies de juiste schoenen. De schoenen die je draagt, kunnen je outfit ruïneren, dus neem even de tijd om het juiste paar te kiezen. Een meisje kan niet slecht gaan met hakken om haar jurk te maken of een extra stijl toevoegen aan een casual outfit zoals een spijkerbroek en een t-shirt. Maar het feit dat je je als een meisje wilt kleden, betekent niet dat je hakken moet dragen! Probeer wedges of elegante flats die in bijna elke outfit passen.

Draag schoenen die bij het seizoen passen, zoals suède ritsen voor de winter en open wiggen voor de zomer. Leuke wiggen passen bij elke outfit, vooral als het gaat om spijkerbroeken of bloemenpatronen of een effen zwarte of witte kleur.

Als je een meer casual look prefereert, draag dan een mooie paar gewone witte sneakers met shorts, rokken en zelfs jurken.

Geef geen comfort voor stijl. Oefen om in nieuwe schoenen te lopen, vooral hakken, voordat u ze gebruikt. Als je niet op deze vier inch hoge hakken kunt lopen, draag ze dan niet! Als je valt, zie je er niet stijlvol uit.

9 Voeg elegante accessoires toe. Variety geeft elke outfit een vrouwelijk tintje. Als je eenmaal weet wat je gaat dragen, bedenk dan hoe je het er nog stijlvoller uit kunt laten zien door een paar geweldige accessoires toe te voegen, zoals een paar glimmende oorbellen of een dunne riem om je middel. Het is een kans om je persoonlijkheid te tonen en plezier te hebben. Een paar bassen kennen



10 Bereid de huid voor. Je zult je beter in je kleren voelen en meer gekleed, als je wat tijd doorbrengt om de huid er schoon en fris uit te laten zien. Was uw gezicht in de ochtend met een geschikt reinigingsmiddel voor het huidtype, of het nu vettig of droog is. Meerdere keren per week voert u diepreinigende behandelingen uit die uw huid een gezonde glans geven, een essentieel element in de inrichting van elk meisje. Dit is wat je zou moeten proberen:

Exfolieer de huid. Gebruik een delicaat exfoliant reinigingsmiddel op je gezicht. Je kunt ook de lichamelijke peeling op je armen en benen gebruiken.

Gebruik een gezichtsmasker om uw huid een gezonde glans te geven, zelfs voordat make-up wordt aangebracht. Maskers halen oliën uit de huid en spannen de poriën aan.

Bevochtig de huid. Gebruik een gezichtscrème en zonnefilter voor de rest van uw lichaam om uw huid glad te houden.



11 Controleer of u haar wilt scheren of verwijderen. Er is geen regel dat meisjes haar uit hun lichaam moeten verwijderen. Sommige meisjes doen het, anderen niet; je kunt je kleden als een tweerichtingsmeisje. Epilatie zorgt voor een soepele uitstraling van de benen, oksels en andere delen van het lichaam, maar het kost tijd en het proces is niet altijd comfortabel. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

Veel meisjes scheren hun benen, oksels en andere plaatsen met een scheermes. Door het meerdere keren per week te doen, is onderhoud gemakkelijker dan alleen maar af en toe doen, waardoor je haar een kans krijgt om volledig herboren te worden.

Je kunt het haar van je gezicht verwijderen, het eraf halen met een pincet, scheren of bleken, zodat het niet donker lijkt.

Naast het scheren zijn er nog andere opties, zoals harsen of elektrolyse.



12 Doe make-up aan. Hoewel veel meisjes zich natuurlijk gedragen en de huid het liefst naakt zien, kan experimenteren met make-up een leuk onderdeel zijn van verkleden als een meisje. Kies een regenboog van kleuren om je ogen te markeren, jukbeenderen te spelen en lip aan je lippen te geven. Ongeacht de outfit die je draagt, je zult meteen gekleed in make-up kijken.

Begin met een foundation die past bij de schaduw van je huid. U kunt het gebruiken om onvolkomenheden te verbergen en een vloeiende uitstraling te creëren.

Bevrijd je ogen met eyeliner, mascara en oogschaduw. Als je oogkleur erg elektrisch blauw of chocoladebruin is, probeer dan de kleur met de juiste blush uit te laten komen. In het geval van blauwe ogen probeer je een lichtblauwe tint met grijs en blauw op de waterlijn. Probeer voor bruine ogen een warm smokey-oog.

Verlicht je wangen en lippen met een blush en lippenstift die niet interfereert.

Voor een subtiele, natuurlijke uitstraling, houd je make-up die niet te opzichtig is zonder eyeliner en naakte lippenstift in verfijnde tinten.

Als je huid er een beetje saai uitziet, probeer dan de under-eye onderlaag om het er minder saai uit te laten zien.

Als je niet weet hoe je make-up moet aanbrengen, ga dan naar de make-upteller in het warenhuis en laat de make-up artiest dat zien. Ze zullen met je praten over het type en de kleur van de huid, en over hoe je er overdag, 's avonds, extreem, zelfs "zonder make-up" uitziet, en de service is gratis.

13 Een geweldige geur. Als je lekker ruikt, waar je ook bent, zoals veel meisjes, kies dan een paar verschillende parfums of slechts één parfum ondertekend als je je wilt kleden. Steek hem achter je oren, nek en polsen om hem zachtjes te volgen, wat charme toevoegt aan je outfit. Wees voorzichtig om niet te veel te gebruiken, want het parfum kan overweldigend zijn.

Draag niet te veel verschillende geuren tegelijk. Als je tegelijkertijd een geurige deodorant, lotion en parfum hebt, ruik je misschien niet zo goed als je denkt.

Parfums kunnen erg duur zijn, dus probeer het zelf te maken door een paar essentiële oliën zoals rozen, lelie of cederhout te mengen met water. Giet in een spuitfles en je hebt je eigen toiletwater.



14 Doe je haar. Ongeacht of je haar lang of kort, krullend of recht is, neem even de tijd om stil te staan wanneer je je wilt kleden. Gebruik producten die goed bij uw haartextuur passen en zorg ervoor dat het er gezond en glanzend uitziet. Je kunt een unieke stijl of een eenvoudige kam proberen, een paar krullen toevoegen en je kapsel in stijl instellen. Als u iets geavanceerder wilt proberen, overweeg dan het volgende:

Vlecht het. Probeer een vissenstaart of Franse vlecht als u een mooie opgestoken wil hebben die u kunt dragen voor speciale gelegenheden.

Strek of krul het, afhankelijk van wat je het beste staat.

Gebruik haarspeldjes, haarbanden, linten, clips of strikken om kleur en interesse aan uw haar te geven.

Uitbreidingen en pruiken zijn leuk als je er compleet anders uit wilt zien dan je natuurlijke haar.



15 Kies ondergoed voor je outfit. Wanneer je je kleedt, kan wat je onder je kleding draagt, je outfit er beter uit laten zien. Comfort is belangrijk, maar je moet ook ondergoed kiezen dat je vorm verbetert en dat onzichtbaar is in je kleding. Bijvoorbeeld, als u dat bent

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!