modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zich te kleden en er goed uit te zien (voor meisjes)?

Heb je 's ochtends problemen met verkleden, weet je niet zeker hoe je deze nieuwe modieuze rok moet dragen die je net hebt? Heb je je altijd al afgevraagd welke kleuren op jou zullen lijken? Goed gekleed zijn heeft invloed op andere mensen die u als bekwaam, bekwaam en intelligent beschouwen en u helpen om u zelfverzekerder te voelen.



1 Koop de juiste kleding om er goed uit te zien. Let er bij het kopen van kleding op welke kleuren en stukken er uit zullen zien. Het shirt kan schattig zijn op een hanger, maar als het een dikke stof heeft, kan het je deck breder maken dan het is.

Koop de juiste maten. Je kunt een spijkerbroek vinden die slechts $ 20 is, maar als ze niet overeenkomen, draag je ze nooit. Verspil geen geld aan het kopen van iets omdat het goedkoop is. Koop alleen kleding die niet te lang, los, kort, klein of groot is. Dit betekent dat je altijd kleding probeert te kopen voordat je ze koopt.

Afbeelding onder de titel. Verkleed en er goed uitzien (voor meisjes)

Kleding op maat maken voor stomerijen. De pasvorm is zo belangrijk om goed te kleden. Een spijkerbroek of een spijkerbroek is misschien de beste investering, maar als het item te breed is of over de vloer uitsteekt, is dat niet het geval. Door naar de kleermaker te gaan om deze dingen aan uw behoeften aan te passen, zult u er fashionableer uitzien dan het nieuwste product "it".



2 Koop leuke kleuren. Zwart en neutraal trekken geen aandacht wanneer ze heldere en bleke kleuren maken. Als je voelt dat je benen dikker zijn dan je wilt, koop dan geen felrode spijkerbroek, hoe goed ze ook zijn. Als je van kleine armen houdt, investeer dan in een lichtblauwe top met lange mouwen. Let op: de beste kleur ter wereld is degene die er goed uitziet

Kijk naar tijdschriften als Vogue, Elle, InStyle, enz. Ze zullen debuut maken wat het kleurenschema dit seizoen is. Probeer wat van deze kleur toe te voegen om de mode vooruit te helpen. Koop geen gele jurk, bijvoorbeeld, omdat je hem zo veel kunt dragen. Probeer in plaats daarvan een gele ballet of gele riem te kopen die je vaker kunt dragen.



3 Koop "nietjes".50% van je kledingkast moet uniform zijn gekleurd, met nietjes. Een goede jeans zal een lange weg gaan, het horloge kan eeuwig meegaan en de zwarte jurk is een instant klassieker. Investeren in deze producten loont op de lange termijn. Hoewel de rode jurk leuk en vrolijk is, zul je hem waarschijnlijk niet te vaak dragen. Dus in plaats van de prijs tegen de nominale waarde te bekijken, moet u erover nadenken: de kosten / tijd die u verbruikt. De jurk die je twee keer draagt, kost maar $ 50, maar een spijkerbroek voor $ 150 die je drie jaar lang eens per week draagt, kost je op den duur minder.

Nietjes omvatten dingen als een kleine zwarte jurk, goed passende jeans, blote hielen, een beige jas, een zwarte blazer, effen witte overhemden, balletschoenen, bruine schoenen, een bijpassende kokerrok, enz.





Avondjurken vio Veaul



4 Koop leuke, trendy stukken. Dit zijn dingen zoals rode jeans, gebruik ze om vonken aan je garderobe toe te voegen. Als het blijkt dat de kleur en pasvorm van jeans voor je werken, koop ze dan. Met modieuze stukken zal de gedurfde mode-aanname je laten spelen met mode. Maar aan de andere kant zijn trends precies zo. TRENDS. Er is misschien iets in stijl, maar als het niet werkt voor je lichaam, kun je het beste je geld niet verspillen.

Probeer goedkopere modieuze stukken te kopen, zoals coole kettingen, funky t-shirts, enz. Dat je je niet slecht zult voelen als je je geld uitgeeft als het uit de mode is.

5 Verbind de outfit. Kleur houden en onthouden, sterren met de basis en bouwen. Zodra je het hebt gedaan, begin met het bouwen met accessoires. Zoals Coco Chanel ooit zei: "Kleed je volledig aan, en stop dan voordat je de deur uitgaat in de spiegel en verwijder een item." Vergeet niet dat eenvoud de beste is. Een mooie riem, een ring met een strikje of parelketting is alles wat je nodig hebt om je look te trekken.

Maak jezelf vertrouwd met de basis. Als je voor een gedurfde onderkant gaat, zoals Coral Jeans, is de kans groot dat je de rest van je outfit met een vergelijkbaar wit shirt wilt spelen.

Afbeelding onder de titel. Verkleed en er goed uitzien (voor meisjes)

Voeg dimensie toe aan je outfit. Gooi een blazer of trui. Blijf bij de neutrale om de verdikte bodems in evenwicht te houden, dus iets als marineblauwe blazer of beige vest.



Vind de juiste accessoires. Voeg massieve gouden sieraden toe voor een moediger uiterlijk. Voeg voor een meer expressieve look een charmante band en een paar oorbellen toe.



Doe je schoenen aan. Voeg hakken toe tot een bepaalde hoogte, schoenen voor een meer casual look, balletschoenen voor de look van een vrouw.





Pumps vio Veaul




6 Doe elke dag je haar en make-up. Het eerste dat iemand over jou opmerkt is je gezicht en haar. Als je voor deze zaken zorgt en je 's morgens probeert voor te bereiden, ziet de meest casual outfit er chic uit. Nogmaals, je wilt werken aan de theorie van "wat-vleiend-de-beste". Sla dus de neonoogschaduwen over die u deze maand in Vogue hebt gezien en schakel over naar een lichtpaarse kleur die de kleur van uw groene ogen afgeeft.



7 Denk aan vertrouwen. Dit is het belangrijkste wat een vrouw kan hebben. Lach op je gezicht; en houd altijd je kin op en kijk recht vooruit terwijl je loopt.

Op zoek naar meer gelegenheid-jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!