modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe een winterjurk te dragen?

Het dragen van jurken tijdens de winter betekent dat je je benen en lichaam warm houdt. Houd warme benen, mix jurken met leggings, knielengte laarzen, kniekousen en broeken. Blijf warm in het lichaam dankzij de gelaagdheid. Draag coltruien en blouses met lange mouwen voor strappy jurken en zelfs mouwloze jurken. Het dragen van te grote truien en gelaagde jassen zijn ook geweldige strategieën om je lichaam warm te houden tijdens het dragen van jurken in de winter.



1 Probeer leggings en leggings. Ondoorzichtige maillots kunnen worden gedragen met korte, middellange en lange jurken om je voeten warm te houden. Kies in plaats van een maillot voor leggings voor die extra koude winterdagen en -nachten. Onthoud dat nude-legging en legging (zwart, grijs en crème) bij elke jurk passen.

Veel plezier bij het dragen van panty's en leggings met kleurrijke of patroonachtige motieven; bijvoorbeeld overeenkomen met een zwarte jurk met rode of paarse panty.



2 Don's kniekousen.Om extra warmte te krijgen, draag je kniekousen of wollen sokken onder je knieën. Je kunt ze zelfs dragen op een schone maillot om je voeten warm te houden tijdens het dragen van een jurk in de winter.

Draag bijvoorbeeld een paar gewone wollen sokken over een panty met een patroon en een korte jurk.

Omdat gebreide sokken niet zo volumineus zijn als wol, kun je proberen kniekousen te dragen met langere jurken.





Dames Laarzen vio Veaul



3 Geef hoge laarzen aan je knieën.Hoge schoenen en jurken combineren enorm. Draag ze met korte of lange jurken. Om extra warmte te krijgen, draag ze op panty's of kniekousen. Draag warme panty's, leggings en kniekousen op warme winterdagen.

Bijvoorbeeld: een paar hoge laarzen met kniekousen en een korte jurk.

Probeer kniehoge laarzen met een panty of legging en een lange jurk.

Als je je ongemakkelijk voelt in hoge laarzen, draag dan laarzen of kalveren met dikke beenkappen.



4 Draag shirts onder je jurken.Draag een getailleerde golf of blouse voor jurken met bijpassende bandjes. Voor jurken die losser passen, probeer dan een shirt met lange mouwen onder de mouw te dragen.

Je kunt zelfs blouses met lange mouwen dragen voor mouwloze jurken.



5 Probeer de oversized trui. Oversized sweaters zijn een geweldige manier om warm te blijven in het bovenlichaam. Draag ze door jurken op schouderbanden of op de schouder. Ook geschikt voor maxi-jurken.

Draag bijvoorbeeld een trui met een toelage voor een tuniek of shirt.



6 Verander de jurk in een rok. Doe het door strakke truien of shirts met ronde hals over de jurken te dragen. Je kunt ze dragen op korte of lange jurken, afhankelijk van wat je kiest.

Vergeet niet om strakke truien te dragen over strakke jurken om een lompe look te voorkomen.

7 Doe de jas aan. Statement jassen zijn een geweldige manier om je warm te houden terwijl je je jurk draagt. Kies een dikke jas om te dragen op shirts, tunieken en korte of lange jurken.

Kies bijvoorbeeld namaakbont en bijpassende korte of lange wollen jassen.





Gelegenheids Jurken vio Veaul



8 laag jassen. In plaats van het dragen van een dikke jas, meng en kies jassen. Kies twee verschillende jassen die elkaar aanvullen en draag ze op de jurk. Je kunt zelfs een extra laag toevoegen door een jas onder je jas te dragen.

Draag bijvoorbeeld een leren of denim vest op een fuzzy jas of op een spijkerjasje.

Je probeert ook een geprinte poncho op een leren of spijkerjack te leggen.



9 Kies een vloeiende broek.Als u een broek onder de jurk draagt, wilt u er zeker van zijn dat u er soepel uitziet. Doe dit door een broek te dragen met minimale of ontbrekende zakken, lussen en plooien.



10 Gebruik een broek van lichtere stoffen.Een broek gemaakt van dikke materialen zoals wol, corduroy, tweed en andere kan te groot zijn om onder de jurk te dragen. Gebruik in plaats daarvan slipjes van lichtere stoffen zoals katoen, linnen, lichtgewicht breisels, rayon challis en chambray om er maar een paar te noemen.



11 Probeer een strakke jeans en broek. Het dragen van een strakke jeans of broek onder een jurk is een geweldige manier om je warm te houden in je benen. Draag je strakke jeans of broek onder losse of strakke jurken. Ze kunnen ook onder lange of korte jurken worden gedragen. Probeer verschillende stijlen om te zien welke er het beste uitziet.

Combineer de maxi-jurk bijvoorbeeld met een dunne jeans.

Bovendien, bijgesneden broek mix goed met lange of korte jurken.



12 Pas het gordijn van de jurk aan het gordijn van de broek. Drape verwijst naar hoe de jurk hangt. Daarom moet je de jurk combineren met vloeistof met vloeibaar hijgen. Je kunt ook een extra grote tuniek of jurk combineren met een grote broek.

Koppel bijvoorbeeld een losse, vloeiende jurk met een brede kaki broek.

Je kunt ook een losse katoenen jurk combineren met een losse katoenen broek.

Vloeibare broeken kunnen worden gecombineerd met zijden jurken, zoals jurken.

Op zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!