modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe draag je een jurk in Shift-stijl?

De klassieke jurk wisselt van kleding is een extreem veelzijdige outfit. Dit is de basis van een kledingkast, want het is geweldig voor een weekend, voor werk of voor een cocktail. Het beste van alles is dat een eenvoudige pasvorm geweldig is voor vrijwel elk type lichaam. Kies voor een volledige dekking een losse snit en kijk, terwijl je naar glamour kijkt, zo hard als je durft.



1 Begin met een aangepaste verandering op het werk. Kies indien mogelijk een jas die een bijpassend jasje heeft, zodat u het kunt kleden voor bestuursvergaderingen of conferenties.



2 Koop een jurk in shift-stijl in zwart, marine of donkergrijs. Donkere kleuren zijn de meest flatterende stof en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan accessoires.



3 Probeer de mouwen zonder strepen te schuiven. Kan worden gecombineerd met een eenvoudig jack of met een t-shirt.



4 Leg de trui op de shift-schuif. Trui met patronen op een uniform getailleerde jurk kan je modieuzer maken en tegelijkertijd comfortabel blijven.



5 Experimenteer met de lengte. Ontwerpers maken wijzigingen in midi en maxi-lengtes. Ga niet te kort, maar probeer langer te werken.



6 Combineer het mouwloze shirt met lange mouwen en panty's in dezelfde kleur. Deze stijl geïnspireerd op de jaren 60 is warm maar krachtig. Kies een vetgedrukte wijziging om het effect te krijgen.






A lijn Jurken vio Veaul



7 Koop een jurk in T-shirtstijl. Deze jurken zijn gemaakt van een comfortabele mix van katoen of polybag. Ze zijn licht en ideaal voor warm weer.



8 Draag een paar panty's met een lichte of patroon onder uw uniforme kleurverandering. Combineer met een paar schoenen of schoenen.



9 Kies een korte wisseljurk als je zeker weet hoe je benen eruit zien. Omdat het passen van een jurk in een stijl van verandering vrij ingewikkeld is, zijn de jurken vaak korter dan in andere stijlen. Draag geen korte werkkleding of het ziet er misschien verkeerd uit.



10 paar lange verander jurken met balletschoenen of gladiator sandalen. Flats maken het er nog comfortabeler uitzien. Balletboog voegt een stijlvol karakter toe.



11 Draag een legging. Behandel je verandering als een tuniek en leg er een katoenen vrije legging onder. Je kunt kortere tunieken dragen op koudere dagen als de legging niet ondoorzichtig is.



12Probeer sieraden in heldere en krachtige combinaties. Paar paars met groen of blauw met geel. Omdat jurken met een shift vaak handiger zijn dan andere stijlen, kun je brutaler zijn met accessoires.



13 Zoek naar een afwisseling jurk met zakken. We hebben drukke vrouwen die de praktische bruikbaarheid van lezen waarderen met zakken voor een mobiele telefoon, portemonnee en sleutels.



14 Probeer de kleur in het linnenmateriaal te veranderen. Hoewel ze misschien los op een hanger lijken, hechten er stoffen die op kunstzijde lijken aan uw hoeken en verbergen ze gebreken. Ze zien er ook geweldig uit met hakken.



15 Gebruik ploegendiensten en draag ze met leren of metalen banden. Kies bijpassende heldere of grote accessoires.



16 Draag pakken of sieraden. Lange parelsnoeren met een zwarte verandering introduceren Coco Chanel. Probeer kettingen, lussen en een groot paar hangende glazen uit.



17 Kies een "shift" -jurk met ellebooglange mouwen als u wilt opwarmen of een beetje meer huid wilt bedekken.



18 Kies een gedurfde kleur. Shift-jurken zijn er in verschillende kleuren. Probeer de blauwe, rode, koraal of mint versie. Het kan dit seizoen je favoriete trouwjurk of outfit worden.



19 Experiment met materialen. Borduurwerk, kant en applicaties zijn perfect voor bruiloften, zomerfeesten en cocktails.

Op zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!