modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zie je er slanker in een jurk?

Ongeacht de vorm en de grootte van je lichaam, kun je strategische keuzes maken om er elegant en slank uit te zien in je jurk. Kies het juiste ondergoed, kies een silhouet dat uw lichaam verlengt en voeg accessoires toe die uw aandacht trekken naar de juiste gebieden om het uiterlijk af te maken. Als u deze eenvoudige tips volgt, voelt u zich geweldig en ziet u er in korte tijd dunner uit.



1 Kies het juiste getailleerde ondergoed. Te strak slipje en beha's veroorzaken onduidelijke bobbels. Koop een professionele bh die bij je lingerie winkel past, zodat je zeker weet dat je de juiste maat draagt. Vraag de verkoper om u te helpen bij het kiezen van een bh die uw borsten optilt en vormt. Zorg er ook voor dat de randen van het ondergoed de huid niet persen.



2 Voeg shapewear toe om de uitstulpingen glad te strijken. Kies een shapewear die je borsten en kont optilt terwijl je de uitstulpingen gladstrijkt. Shapewear met buikcontrole helpt om een slankere figuur te creëren, vooral onder kleding met een hoge taille, zoals potloodrokken. Kies uit lichaam, jongensshort, slipje, camis en anderen.



3 Draag ondoorzichtige zwarte nylons om je benen langer te maken. Ondoorzichtige zwarte panty's garanderen dat je benen langer lijken en slanker zijn. Perfect te combineren met je favoriete jurk in herfst en winter. Voeg een lang vest of een taps toelopende jas toe om je look af te maken.



4 Zorg ervoor dat het ondergoed niet zichtbaar is. Als u een strakke jurk draagt, is het noodzakelijk dat de lijnen van uw ondergoed niet zichtbaar zijn door het materiaal. Kies voor teenslippers of string, of gebruik naadloze ondergoed, nylons of shapewear, als u meer dekking wenst.



5 Kies gestapelde jurken om het middengedeelte van het lichaam te minimaliseren. Jurken uit de Flowy- en A-Line-serie voegen volume toe aan de onderste helft, waardoor u er uit evenwicht uit kunt zien. Gestructureerde jurken, zoals die met empire taille of kokerrok, verbeteren het silhouet.

Kies bijvoorbeeld een getailleerde jurk met felle kleuren aan de bovenkant en donkere kleuren van de taille tot de onderste lijn om je te concentreren op het bovenlichaam terwijl je de onderkant afmatt.





Zeemeermin JURKEN vio Veaul



6 Selecteer de V-vormige jurken om een hoog brandpunt te creëren. De V-halsjurk trekt het oog naar het gezicht en het centrale deel. Het creëert ook de illusie van een slanker, langer lichaam en egaliseert de verhoudingen. Kies een brede v-hals om de wijde dijen en heupen in balans te houden.



7 Kies maxi-jurken om ze lang en slank te laten lijken. Je hoeft je niet te houden aan de kortere hemlins om er elegant en dun uit te zien. Ga voor stevige maxi-jurken die geen volume toevoegen aan ruches of zakken. Zorg ervoor dat de onderkant van de jurk alleen de vloer reinigt in plaats van je schoenen of enkels te laten zien.

Kies bijvoorbeeld een koninklijke, blauwe maxi-jurk die uw lichaamslengte nabootst en koppelt met wiggen en een lange ketting.



8 Kies de wikkeljurken om de natuurlijke taille te benadrukken. Jurken die in een natuurlijke taille schuiven, trekken het oog naar het dunste punt, terwijl ze zich concentreren op problematische gebieden. Ga naar jurken met strikjes of andere details in een natuurlijke taille om de illusie van een zandloper te creëren.

Kies bijvoorbeeld een balletjurk met lange mouwen in een lichte kleur die uit de natuurlijke taille klopt en verbind hem met blote pumps.



9 Kies kleine afdrukken om er kleiner uit te zien. U hoeft niet op te passen voor afdrukken en alle zwart te dragen om er slank uit te zien. Jurken met print hebben eigenlijk camouflagemogelijkheden die gebieden verbergen waar u zich onzeker kunt voelen. U moet echter kleine afdrukken selecteren om het kader kleiner te laten lijken in plaats van grote afdrukken die de indruk wekken van een groter gebied.

Kies bijvoorbeeld een jurk in "shift" -stijl met een klein bloemmotief in plaats van een grote bloem.



10 Kies jurken met een kleurenslot om af te vallen. Jurken met strategisch geplaatste inzetstukken aan de zijkanten vormen onmiddellijk de vorm van een zandloper. Zoek naar jurken in één kleur aan de voor- en achterkant met contrasterende zijpanelen.



11 Kies voor platte stoffen die het volume niet verhogen. Katoen, zijde, denim en wollen gabardins zijn "platte" materialen die geen groot volume aan uw lichaam toevoegen. Je kunt ook kiezen voor stoffen die je helpen af te vallen en te vormen, inclusief dun katoen, jersey, kasjmier en spandex.



12 Vermijd jurken gemaakt van dikke stoffen. Vermijd fluweel, corduroy, leer, taft en brokaat, omdat ze het volume van het figuur vergroten. Blijf uit de buurt van andere zware stoffen zoals satijn, flanel, suède en mohair.

13 lagen op het taps toelopende jasje om de bochten te camoufleren. Een open jas of blazer verbetert het silhouet. Smalle flappen en duidelijke lijnen maken je lichaam slanker.

Als u bijvoorbeeld een jurk draagt voor op het werk of op kantoor, voegt u een goed passend jack toe in een complementaire kleur aan de outfit.



14 Voeg een lang vest toe om je romp te verlengen. Vermijd kortere, grazende truien die het uiterlijk van je lichaam verkorten. Kies voor lange truien op je dijen. Lang vest is een perfect herfstaccessoire voor een jurk die net over de knie gaat.



15 Kies een brede riem. Een brede riem die is vastgezet in de natuurlijke taille trekt het oog naar het dunste deel van het lichaam. Magere strips kunnen door het materiaal worden ingeslikt, terwijl de bredere riem opvalt en je kleiner doet lijken.



16 Kies pinnen met puntige vingers. Dunne hielen en slanke vingers verlengen de slanke figuur van de kuiten. Kies een hak van 5 cm (5 cm) of groter om uw benen dunner te laten lijken.

Vierkante vingers en dikke hielen maken de benen korter en massiever, dus vermijd deze stijlen.



17 Draag schoenen die passen bij de teint om je benen te strekken. Bepaal de hielen die dicht bij de teint komen en niet degenen die contrasteren. Naakte schoenen verlengen het uiterlijk van je benen in plaats van ze af te knippen van de enkel. Houd je benen naakt en ga voor een jurk die midden op de dij of net onder je knie valt.

Als u zwarte pumps wilt dragen, moet u ze combineren met een schone zwarte panty.





Pumps vio Veaul



18 Voeg lengte aan de hals toe met een lange ketting. Kettingen letten ook op het bovenlichaam, weg van de buik en heupen. Kies een halsketting die in je borsten of lager reikt, in plaats van een ketting of ketting te kiezen die in het midden van je borst rust.



19 Laag op armbanden om aandacht te besteden aan de polsen. Veel vrouwen voelen zich zelfbewust over hun armen. Schik een paar armbanden of kies een gloeiende manchet in combinatie met cocktailringen om de aandacht van je armen te trekken naar je polsen en polsen.


Op zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!