modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe schoenen te kiezen om te dragen met een trouwjurk?

Trouwschoenen kunnen de trouwdag voor de bruid maken of breken. Schoenen moeten niet alleen geschikt zijn voor de bruid, de dag en de jurken, maar moeten ook comfortabel genoeg zijn om ze de hele dag te dragen. Of in ieder geval voor de gehele duur van de ceremonie, fotosessies en formaliteiten in verband met toelating. Gelukkig is het vinden van schoenen die bij jou en je jurk passen gemakkelijk tegenwoordig - de oude regels zijn niet langer geldig! Zolang je je afvraagt over je persoonlijke stijl en de toekomst plant, is het vinden van de perfecte schoen fascinerend voor jou.


1 Schoenen kiezen op basis van uw behoeften


1 Kies een schoen die bij je persoonlijkheid past. Het tijdperk van traditionele, hoge hakken, witte trouwschoenen is ten einde. Tegenwoordig kun je elk soort schoenen aan voor je trouwschoenen, schoenen, cowboylaarzen of sandalen. Het belangrijkste is dat elke geselecteerde schoen overeenkomt met uw persoonlijkheid. Dus je wilt er een vinden waarin je je volledig comfortabel en gelukkig zult voelen. Als u bijvoorbeeld nooit een hoge hak draagt, wilt u ze waarschijnlijk niet op uw trouwdag dragen. Je zult waarschijnlijk moeite hebben om erin te lopen en je zult je ongemakkelijk en ongemakkelijk voelen.

Als je vaak antieke items draagt, koop dan schoenen geïnspireerd door de jaren 40 of 50 van een website zoals Modcloth. In dezelfde geest, als je het type persoon bent dat altijd in de trainingsapparatuur zit, probeer dan een nieuw paar sneakers!


2 Kies de kleur van de bruidsschoen om je jurk te maken. Je kunt een traditionele kiezen en een kleur kiezen die bij de jurk past - wat kan betekenen dat je monsters neemt om ervoor te zorgen dat de kleuren identiek zijn - of je kunt buiten de doos gaan en een heldere, unieke kleur kiezen. De populairste kleuren van trouwschoenen zijn wit, neutraal, geel, paars, paars, grijs en zwart. Het kiezen van juwelen zoals smaragden of robijnen is echter een geweldige manier om extra schoonheid toe te voegen aan je jurk en je persoonlijkheid te presenteren.

Vergeet niet dat als u de gewenste kleur niet kunt vinden, de meeste schoenen kunnen worden geverfd.

Er is ook een optie om een schaduw te kiezen die afwijkt van de jurk, maar overeenkomt met accessoires zoals zilver of goud.

Je kunt de kleur ook veranderen met versieringen zoals parels, kralen, pailletten en strass steentjes.


3 Beslis over de structuur van je schoen. Kunstzijde, crêpe of satijnen schoenen zijn een gebruikelijke keuze, omdat het vaak stoffen van jurken zijn. Echter, het opgeven van de norm en het kiezen van een ander weefsel dan een jurk, zoals leer of metaal, kan het hele team een uniek karakter geven.

Vergeet niet dat als u schoenen kiest die gemaakt zijn van vinyl of plastic, deze waarschijnlijk onprettig tegen uw benen wrijven en wrijven. Ze ademen niet goed, waardoor de voeten meer kunnen opzwellen.


4 Zorg dat de schoen comfortabel zit. Bruiloften zijn de hele dag door evenementen en je wilt je schoenen niet schoppen, tenminste niet tot je de formele dans hebt voltooid. De realiteit is dat comfort een zeer belangrijke factor is waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een schoen, meer dan het lijkt, en je wilt het niet vinden tijdens zelfbeheersing tijdens een fotosessie. Hakken zouden alleen een optie moeten zijn als je ze gewend bent, en als je dat niet doet, maar je wilt ze echt dragen, koop ze dan ruim van tevoren om ze te hacken en eraan te wennen.

De vorm van de schoen kan ook uw comfortniveau beïnvloeden. Een schoen met een open of afgeronde teen zal bijvoorbeeld waarschijnlijk comfortabeler zijn dan een schoen met een spitse neus.



Bruidsschoenen vio Veaul


5 Pas de stijl van de schoen aan de jurk en gelegenheid aan. Houd rekening met de formaliteiten van de bruiloft, de stijl van de jurk en het seizoen bij het kiezen van een trouwschoen. Een satijnen, open en witte slipper werkt bijvoorbeeld goed met zijn schouder, met een open rug, satijnen jurk in de zomer. Een ruwe gesloten zijden schoen daarentegen zou de traditionele rok met ruwe zijde tijdens de herfst- en wintermaanden aanvullen. Informele bruiloften zorgen voor een gratis look, zoals balletschoenen of sandalen met kralen.


2 Schoenen kopen en klaarmaken


1 Koop van tevoren. Hoewel het lijkt alsof je je schoenen voor de laatste minuut kunt bewaren, is het het beste om ze te hebben voordat je de jurken gaat aankleden. Dit komt omdat de kustlijn van de jurk, evenals de trein, als je er een hebt, afhankelijk zijn van de hoogte van de schoenen. Als u bijvoorbeeld hoge hakken draagt, heeft u extra ruimte nodig aan de onderkant van de jurk om ze te bedekken.

Het zal je ook helpen ervoor te zorgen dat je niet over de jurk struikelt als je niet genoeg hiel hebt.

Als je geen schoenen hebt vóór de eerste wedstrijd, probeer het paar dichter bij degene te brengen die je wilt - of denk dat je dat wilt. Op deze manier heeft de naaister een goed idee om haar jurk te veranderen.


2 Kijk rond de schoenen. Koop niet alleen het eerste paar schoenen dat je zult vinden. Als je een stijl ziet die je leuk vindt, kijk dan online naar een vergelijkbaar paar voor een betere aanbieding. Trouwschoenen kunnen overal tussen de $ 20 en $ 150 kosten, en u wilt ervoor zorgen dat u geen geld verspilt aan schoenen die bijna niemand kan zien.

Probeer online schoenenwinkels zoals Zappos, RetailMeNot of Walkin on Air.

U moet er ook voor zorgen dat elke pagina die u gebruikt een terugbetaling biedt als zich een probleem voordoet.


3 Koop accessoires voor extra luxe. Ongeacht het type schoenen dat u koopt, kunt u altijd extra items kopen om hen te helpen het optimale niveau van comfort te bereiken. Invoegingen met zolen of antislip stoppers zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw schoenen goed op elkaar zijn afgestemd en blaren voorkomen.

U vindt deze artikelen bij elke apotheek, zoals Walgreens of CVS. Ze zijn ook relatief goedkoop, voor het geval u veelvouden zou willen kopen.


4 Vraag een vriend of familielid om hulp bij de aankoop. Omdat weddingplanning stressvol genoeg is, is het altijd de moeite waard om een ondersteuningssysteem mee te nemen. Ze zullen er niet alleen zijn om je aan te moedigen om te praten als je gestrest bent, maar ze zullen ook in staat zijn om hun advies en meningen te geven over de keuze van schoenen. Zorg er wel voor dat iedereen een goed idee met u kan meenemen over uw persoonlijke stijl. Zo niet, dan kunt u eindigen in een conflict met de stijlen van schoenen.


5 Neem een paar extra schoenen mee. Het maakt niet uit hoe comfortabel uw trouwschoenen zijn, het is altijd verstandig om een extra paar of voorraad te hebben. U weet bijvoorbeeld nooit of u uw hiel kunt breken of de stof kunt scheuren. Om deze redenen en comfort, houden de meeste bruiden een paar vast voor de huwelijksceremonie, foto's en de eerste dans aan de receptie, en worden dan de rest van de avond een tweede paar. Het andere paar kan van alles zijn, van flip-flops tot sneakers, het is aan jou.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!