modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe kleed je Vintage?

Vintage kleding dragen is nog nooit zo populair geweest als het nu is; Met bijna een eeuw-oude stijl om uit te kiezen, zal iedereen iets voor zichzelf vinden in een vintage stijl. Ga naar je plaatselijke winkel voor tweedehands goederen of ga winkelen bij je oma. Binnenkort creëer je de perfecte teams van moderne en retro geïnspireerde kleding die alle lokale fashionista's zal doen zwijmelen.



1 De basis van de vintage bespreken



1 Kies items uit verschillende tijdperken. Vintage kleding, hoewel niet rigide, wordt algemeen erkend als kleding of accessoires vervaardigd in de jaren 1980 of eerder. Daarom is er een enorme selectie kleding om uit te kiezen in de categorie "vintage". Hoewel het normaal kan zijn om je te concentreren op een bepaald tijdperk, probeer je kledingkast te mengen met verschillende kledingperiodes. Het dragen van stukken die uit hetzelfde tijdperk komen, kan het eruit laten zien als een kostuum, niet als vintage liefde.

De jaren 1900 stonden bekend om hun uitgebreide kanten jurken, korsetten en kragen.

De jaren 1910 brachten vrouwen een trenchcoat en veterschoenen.

De jaren twintig van de twintigste eeuw stonden bekend om flip-flops en jurken, maar ook voor fascinerende liefhebbers.

In de jaren 1930 waren breedgerande hoeden en bontkragen populair.

De jaren 1940 staan bekend om hun stijl van sigaretten, pastel truien en blouses met een opstaande kraag.

De jaren vijftig zorgden ervoor dat de rokken in de vorm van wielen en dozen, leren jassen en jassen uit één stuk populair werden.

De jaren zestig stonden bekend om het zuigen van gebreide klokvormige broeken, paisley-shirts en vredestekens.

De jaren zeventig bracht denim en neutrale tinten in de schijnwerpers, samen met broeken en beenwarmers.

De jaren 1980 waren bekend voor neon kleuren, armbanden, kanten en kanten blouses en tuniek met legging.



2 Mix en match vintage tot moderniteit. Hoewel er een paar mensen zijn die een vintage-stijl outfit kunnen maken om een elegante look te behouden, geen kostuum, is het belangrijk dat de outfit in een 50/50 moderne en vintage stijl is. Je kunt er gemakkelijk over nadenken: als je een vintage top draagt, trek dan een strakke jeans of een moderne broek aan. Vintage broekjes? Voeg het huidige shirt of de trui toe om het uiterlijk te balanceren. Jurken kunnen moderner zijn dankzij de toevoeging van moderne accessoires en kapsels.

Vintage dressing hoeft niet altijd groot te zijn; draag een vintage sjaal of sieraden met een volledig moderne outfit, als je wilt.

Als je je op je gemak voelt in vintage, kun je dit toevoegen aan je teams.



3 Vermijd het dragen van je vintage in een slechte staat. Alleen omdat het stuk vintage is, wil nog niet zeggen dat het in goede staat (of stijl) is om te dragen. Als uw wijn zichtbaar beschadigd is, inclusief vlekken, scheuren of ontbrekende onderdelen, gebruik deze dan niet tot de kleermaker of naaister. Al je antieke items moeten voor gebruik droog worden gereinigd, omdat ze vaak een geur en rimpels hebben die thuis moeilijk uit te halen zijn.

Hetzelfde geldt voor het dragen van oude stukken die duidelijk niet jouw maat zijn.



4 Overweeg om vintage-geïnspireerde werken te kopen. Hoewel niet zo vriendelijk voor het land en gevuld met het perceel, zijn er veel winkels die een selectie vintage-geïnspireerde, maar moderne kledingstukken aanbieden. Ze zijn een geweldig alternatief voor een echte vintage, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het beschadigen ervan, ze zijn in uitstekende staat en ze hebben al een gegarandeerde maat.



VINTAGE JURKEN vio Veaul


2 Vintage dragen



1 Kies enkele oude tafelbladen. Vintage shirts vanaf bijna elke leeftijd is de gemakkelijkste manier om de wereld van vintage kleding te betreden. Shirts en sweaters zijn relatief niet nodig om te onderhouden en te combineren met elke moderne bodem. Tegenwoordig is het erg populair om een vintage top in te pakken met strakke jeans en laarzen, samen met andere accessoires die je zou willen toevoegen. Je kunt ook een vintage trui of trui toevoegen aan bijna elke moderne outfit zonder er achter te blijven.

Als je net begint aan je avontuur met geschiedenis, blijf weg van de toppen in de jaren '70 en '80 omdat ze recent genoeg zijn om er modieus uit te zien als ze niet goed gedragen worden.

Je kunt gemakkelijk een te groot shirt kopen en het dragen met strakke benen of een brede riem om het er flatterend uit te laten zien.


2 Kijk voor flatterende vintage rokken. Vintage rokken zijn over het algemeen verdeeld in twee categorieën: volledige lengte / maxi, of knie / midi lengte. Tot de jaren '80 en '90 waren rokken niet sociaal geschikt, tenzij ze in de knie of onder werden gedragen. Om deze lengte te compenseren, moet u vanaf 2000 of later duidelijk een T-shirt dragen. Dat gezegd hebbende, is er een enorme selectie van flatterende vintage rokken op de markt. Probeer stijlen zoals een cirkelvormige rok of A-lijn rok met tule. Rokken zijn ook gemakkelijk te dragen omdat ze geen grote snit nodig hebben om goed te passen.


Vintage rokken in elke neutrale tint (zwart, grijs, bruin, bruin en olijf) zijn een geweldige aanvulling op je garderobe.


3 Probeer een paar paar broeken met dimensies. Vintage broeken kunnen moeilijk te vinden zijn omdat de maten in de broek in de vorige eeuw dramatisch zijn veranderd. Afhankelijk van hoe ver de broek reikt, hebben ze misschien niet eens een 'maat' die we konden herkennen. Als je echter meerdere paren kunt uitproberen en een aantal bijpassende elementen kunt vinden, aarzel dan niet om ze aan je garderobe toe te voegen! Probeer een vintage broek te combineren met een modern gestreept overhemd of een grote gebreide trui. Probeer bovendien de kanttop of zeefdruktank te verbergen voor een beetje moderne overstraling.


4 Kijk voor de perfecte vintage jurken. Vintage jurken zijn cool om te dragen, vooral omdat er een enorme selectie goed passende jurken te koop is. Houd rekening met jurken die gemakkelijk toegankelijk zijn om een moderne look te krijgen. Dit betekent dat jurken met veel versieringen en decoraties er misschien te kostbaar uitzien voor normale slijtage. Jurken in een uniforme kleur, met een zachte print of in een goede kwaliteit stof kunnen gedragen worden met schoenen / flats / sandalen, een charmante hoed of een hoed met brede rand en een paar moderne sieraden.


5 Probeer antieke hoeden en sjaals aan je stilering toe te voegen. Ben je nog niet toe aan een complete outfit? Het is gemakkelijk om een klein, antiek item, zoals een sjaal of pet, aan een volledig moderne outfit toe te voegen. Zoek naar hoeden met een tulband en breedgerande hoeden (nu in goede stijl) om ze toe te voegen aan je favoriete moderne outfit. Zijden sjaals kunnen om de nek worden gedragen of omwikkeld worden om een retro-geïnspireerde armband te maken. Vergeet niet dat ze in goede staat verkeren wanneer je ze koopt, omdat ze niet gemakkelijk (of goedkoop) kunnen worden gerepareerd of schoongemaakt.

Vintage donker groene casual dames schoenen 2018 strik 8 cm dikke hakken ronde neus afscheid


Vintage Pumps vio Veaul


6 Houd de grote vintage sieraden in de gaten. Sieraden raken bijna nooit uit de mode, dus je kunt stukjes vintage sieraden dragen zonder het verschil te kennen. Zoek naar geweldige kettingen, stoere armbanden en clipoorringen voor je stilering. Vergeet niet dat je niet wilt dat je sieraden concurrerend zijn, gebruik dus slechts één stuk gewaagde sieraden tegelijk.


7 Vergeet schoenen niet! Vintage schoenen zijn een van de vaak over het hoofd gezien vintage items die je outfit volledig kunnen veranderen. De moeilijkheid met vintage schoenen is om een goede conditie te vinden die het waard is om te kopen. Zoek naar klassieke stijlen zoals geregen schoenen en oxford flats (mannelijk of vrouwelijk!), Om ze toe te voegen aan elke moderne outfit in je kast. Bij twijfel, blijf bij neutrale tinten in een kwalitatieve huid om het effect te krijgen dat nooit uit de mode raakt.


p zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!