modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe zich te kleden voor je lichaamstype?

Vrouwen hebben verschillende vormen en maten, dus hoe vind je kleding die een bepaald type lijf flatteert? De sleutel is om meer te weten te komen over je verhoudingen en mode te gebruiken om je beste kwaliteiten te benadrukken - en al het andere te verbergen!

1 Identificatie van uw lichaamstype


1 Bepaal welke vorm je lichaam heeft. Besteed aandacht aan je rondingen. Zie hoe ze je borsten, taille en heupen verbinden.

De volgende lichaamstypes beschrijven de lichamen van vrouwen, niet een meisje dat de puberteit niet heeft ondergaan. Hoewel het soms mogelijk is om het type lichaam te bepalen voor de volwassenheid, is het pas na het groeien van de buste, heupen, enz. Het zal duidelijk worden.

Meet de grootte van de buste, taille en heupen. Afhankelijk van de grootte van elk onderdeel (in inches), kun je bepalen welke vorm je lichaam heeft om kleding te vinden die past

Er is geen "beste" of "slechtste" type. Een bepaald type kan op dit moment op een bepaalde plek in de mode zijn, maar dit betekent niet dat je lichaamstype "slecht" is.

Alle lichaamstypes hebben voor- en nadelen. Het kennen van het type lichaam houdt verbanding in om er het beste uit te zien.

Zelfs het lichaam van het model behoort tot een van deze categorieën.



2 Controleer of u het type lichaam van de appel hebt. Over het algemeen beschreven als "zwaarste", is het over het algemeen ongeveer 14 procent van de vrouwen, waarbij de buste drie of meer centimeters groter is dan de heupen. Kijk maar eens naar jezelf in de spiegel om te zien of je van het type appel bent.

Smalle ledematen, vooral de armen, maar brede schouders zijn meestal een sterk kenmerk van dit type lichaam.

Het gewicht concentreert zich rond de romp en de borst, wat soms het uiterlijk van een grotere buste en een uitstekende maag veroorzaakt.

Als je van nature een kleinere buste hebt, kan het gewicht zich rond je buik verzamelen.

Net onder de middellijn, kan je taille een kleine definitie hebben, wat aanleiding geeft tot een "zware" beschrijving van dit type lichaam.

Hoewel je bovendeel misschien aan de zwaardere kant zit, moeten je benen slanker zijn.


3 Bedenk of je een soort "peer" bent. Het tegenovergestelde zijn van het lichaamstype van de appel betekent dat je het type perenlichaam bent. Dit is aan de onderkant van een zware (of driehoekige) van ongeveer 20 procent van de vrouwen die heupen hebben die veel groter zijn dan de buste.

Je zult merken dat dit je lichaam behoorlijk snel is, omdat je onderlichaam: heupen, dijen en soms de rug meer opvallen.

De schouders zijn smaller, schuin en niet zo breed.

Meestal beschreven als de meest "contouren" lichaam. Het is gemakkelijk om het te zien, gewoon door naar je benen te kijken, omdat ze soms veel breder, gespierder en voller zijn in vergelijking met de rest van het lichaam.


4 Overweeg of je een recht / rechthoekig type bent. Ongeveer 46 procent van de vrouwen heeft een vorm waarin de taille bijna hetzelfde is als de heupen en borsten. Je silhouet is niet zo opwindend als een peren- of appellichaam. In plaats daarvan zie je er vrij recht uit met platte armen.

In tegenstelling tot de vorige twee soorten van het lichaam; de beste manier om een rechthoekig type te bepalen, is meten. Na het meten, merk je dat je taille één tot acht centimeter korter is dan je buste.

Rechtop staand, zou u geen significante hoeken rond de taille moeten opmerken.

Je borst zal het grootste deel van je vorm bepalen, omdat er geen taille-definitie zal zijn om bochten toe te voegen.

Hoewel het rechthoekig is, kun je nog steeds een gebogen bodem hebben (vergelijkbaar met de peervormige bodem) of een brede kist met een beetje extra gewicht rond de buik.


5 Controleer of je een zandloper hebt. Het komt het minst vaak voor, omdat slechts 8 procent van de vrouwen. Metingen van de heupen en buste zijn meestal gelijk, met een smalle taille.

In tegenstelling tot andere lichaamsvormen, heeft de zandloperfiguur een duidelijk gedefinieerde taille.

Je rondingen vleien op de juiste plaatsen. Vet wordt meestal gelijkmatig in de tekst opgeslagen.

Als u in de spiegel kijkt, hebben uw heuplijn en buste dezelfde breedte.

Je kunt nog steeds een zandloperlichaam hebben, zelfs als: licht vlezige schouders, bredere schouders en een iets vollere bodem.

6 Ik weet dat je huidige lichaamsvorm enigszins kan worden aangepast door een dieet en lichaamsbeweging. Je genetica bepaalt hoe vet wordt overgedragen op het lichaam; deze aanleg kan niet worden gewijzigd. Als u echter niet te veel op gewicht drukt, zal uw lichaamstype niet te overdreven of overduidelijk zijn. Slanke vrouwen lijken meer op zwaarlijvige vrouwen.

Je kunt "de plek niet verkleinen". Het is mogelijk om een specifiek deel van het lichaam te versterken - u kunt basisoefeningen doen om de buikspieren vlakker te maken. Maar je lichaam zal het niet op één plek doen. In het geval van vrouwen is de verandering het meest dramatisch in borst, heupen en rug, ongeacht of je het leuk vindt of niet.

Je kunt niet "het punt verhogen". Evenzo, als u geen operatie ondergaat, kunt u het deel van uw lichaam niet vergroten. Het uitvoeren van borstoefeningen of het gebruik van huidcrèmes zal je borsten niet vergroten. Terwijl de borst de buste lijn versterkt en versterkt, is dit niet precies hetzelfde als het vergroten van de buste.

Sommige typen van het lichaam hebben een aanleg om in bepaalde gebieden te winnen of af te vallen. Bijvoorbeeld, een vrouw met een zandloper karakter heeft de neiging om te winnen of af te vallen in de buste en heupen, niet in de taille. Maar een appelvormige vrouw heeft de neiging om op haar heupen te krijgen, en niet zozeer in haar buste - zelfs als ze dezelfde lichaamsgewicht heeft.

Cardiotraining en weerstandstraining worden meestal gebruikt om lichaamstypen te veranderen. Wetende dat u meer vet vasthoudt of sneller verliest, kunt u een oefenplan maken dat aan uw lichamelijke behoeften voldoet.

Vergeet niet dat kleding je lichaam moet vleien, niet je lichaam, om je kleding te vleien. Actrices, modellen en soortgelijke kleding zien er fantastisch uit, ongeacht het basistype van het lichaam. In feite zien modellen er in alles niet noodzakelijk goed uit. Wanneer de ontwerper een fotoshoot of catwalkshow organiseert, kiest hij het model dat het beste de kleding presenteert ... de modellen zijn niet uitwisselbaar.

Wat is het ideale type lichaamsveranderingen in de geschiedenis. In Amerika in de Victoriaanse periode was 'zandloper' perfect en vereiste vrouwenkorsetten om deze look te krijgen. In de jaren twintig was het ideale lichaam van een vrouw een jongensachtig "rechthoekig" type, waarin vrouwen riemen moesten dragen en grotere dozen moesten afvlakken.

Verschillende culturen en subculturen ervaren verschillende soorten lichamen als ideaal. Een Afro-Amerikaan in Amerika kan worden geprezen om zijn welgevormde, ronde achterkant. Echter, dezelfde kwaliteit in een vrouw in Japan misschien niet.



7 Kijk naar je genetica. Familie-genen spelen een grote rol in uw lichaamstype. Kijk naar andere vrouwen in je familie om de gemeenschappelijke trend te zien. Als vrouwen in uw familie een specifiek type lichaam hebben, is de kans groot dat u het goed zult doen. Vergeet niet dat dit niet alleen de familie van je moeder is, maar ook je vader!



Gelegenheids Jurken vio Veaul


2 Dressing voor elk type lichaam


1 Een lichaamskleding van een appel. Om je met succes op het lichaam van een appel te kleden, moet je de aandacht van de buik wegtrekken en kleding dragen om andere delen te accentueren.

Volg de basislijn en sla de details op het bovenste en onderste derde deel van het lichaam op. Voor dit type lichaam is het gemakkelijk om overhemden, blouses of jurken te dragen met lichte V-halzen die er te luxe uitzien of aan de bovenkant.

Trek de aandacht weg van de taille en armen / schouders (draag lange mouwen) en let op uw borst en nek (bijv. V-halzen).

Kies een uitgebreide broek op rechte benen of smalle broeken en om uw brede schouders en / of zwaar bovenlichaam in balans te houden. Draag de heup eronder om de aandacht weg te trekken van de maag.

Vermijd jurken en riemen die de taille samenknijpen. Hoogstwaarschijnlijk zal het de bochten accentueren die je niet wilt laten zien.

Draag stropdassen die elke bocht bedekken als je wilt.

Een functie verbeteren die verder weg is of u kunt deze bedekken met donkere kleuren.



2 perenleren jurk. De kunst om dit type lichaam te kleden, is alles dragen dat is toegevoegd aan de arm en buste. Kijk hoe je bovenlichaam de onderste helft minimaliseert.

Als je een soort peer bent, kun je een paar dingen doen om de heupen en de billen er slanker te laten uitzien als je wilt dat hun kont groter is!

Zet je top op de bodem. Probeer hoeden te dragen die je schouders benadrukken.

Vermijd broeken en panty's die de benen smaller maken.

We moeten rekening houden met de beha die de buste toevoegt of verbetert.

Draag eenvoudige benen of iets uitlopende broeken met hakken. Skinny broeken die je enkels bedekken, kunnen ervoor zorgen dat je onderlichaam het uiterlijk krijgt van een omgekeerde driehoek. Uitlopende broekspijpen kunnen je benen erg dik doen lijken, misschien komvormig, in vergelijking met het bovenlichaam.



3 Kleed je voor een rechte of rechthoekige behuizing. Met dit type lichaam kun je een lang, dun lichaam hebben dat meestal geen bochten heeft. Soms wordt het een "jongensachtig" profiel genoemd. Je doel is om kleding te dragen die je dunne profiel flatteert, je figuur breekt en bochten maakt die op en neer bewegen vanaf je middel.

Als je dit type lichaam hebt, kun je de taille "tweaken" om de bochten te overdrijven. Voeg bijvoorbeeld een riem aan de jurk toe.

Ga voor kreukels en franje om een figuur, volume en vrouwelijkheid toe te voegen. Bijvoorbeeld, jurken met veel versieringen op de buste geven vaak een bepaald "gewicht", waardoor het gebied er een beetje groter uitziet.

Vermijd mannelijke kleding. Als je je bijvoorbeeld in een wijde spijkerbroek en kleding omkleedt, zie je er "een van de jongens" uit, maar geen potentieel meisje. Kies in plaats daarvan voor een skinny jeans die is afgestemd op je lichaamstype en draag dameskleding voor training.

Bewaar op minirokken en lichte panty om het beste uit je geweldige benen te halen. Ze voegen ook meer vorm toe aan het eenvoudige lichaam.

Gebruik shapewear. De rechthoekige vorm van het lichaam beïnvloedt de vormgeving van het ondergoed. Bijvoorbeeld, een BH die een cupmaat zal toevoegen, zal zonder veel moeite uw hoekkarakteristieken in evenwicht brengen.



4 Kleed het zandloperlichaam aan. Vermijd alles waardoor je op "boxy" lijkt! Je hebt geweldige bochten, dus gebruik beide handen.

Gebruik het dek als middelpunt tijdens het aankleden. Dit betekent het dragen van comfortabele kleding en accessoires in het dunste deel van de taille. Door hier de aandacht op te vestigen, komen uw beurten nog meer naar voren.

Kleed je aan om mooie hoeken te laten zien, volg de contouren van je lichaam. Ingerichte kleding is meestal flatterend. Vormloze of gedrapeerde kleding heeft de neiging zich te veel op de buste te concentreren en de zandloper-vormen er zwaar of zwanger uit te laten zien.

Balanceer op en neer terwijl je je taille benadrukt. Let op je taille met riemen en jurken die knellen in het middengedeelte.

Vrouwen met rondingen kunnen uiteindelijk teveel borstbeelden onthullen. Als de hals te diep of ongeschikt is, laat deze kleding dan op de standaard staan.

Vorm je buste. Als je de vorm van een zandloper hebt, heb je waarschijnlijk veel bustes; Je grootste zorg zou moeten zijn het dragen van een ondersteunende BH om je borst er spunky uit te laten zien, niet hangend en hangend.

Verkleden en hals V-hals. Hoewel veel decolleté goed werkt voor goedbegaafde vrouwen, zijn V-halzen meestal behoorlijk vleiend. Vergeet niet om niet meer splitsing te tonen dan dat het geschikt is voor de situatie.


p zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!