modieuze-jurken.reismee.nl

Hoe een trouwjurk te krijgen?

Hoewel de meeste trouwjurken niet automatisch verschijnen, is het belangrijk om na de trouwerij na de ceremonie te brullen. De drukte trekt de achterkant van de jurk van de grond zodat deze niet vies wordt, laat de bruid zich vrij rond de ceremonie bewegen en kalmeert de angst om over een lange trein te struikelen. Er zijn verschillende soorten drukte, die elk een beetje anders lijken, maar die de persoon die het kledingstuk draagt op dezelfde eenvoudige manier ten goede komt. Hier zijn enkele opties voor het toevoegen van de drukte aan uw trouwjurk

1 Een normale (of traditionele) buzz creëren


1 Bepaal of je van het gebruikelijke rumoer houdt. Bij regelmatige beroering wordt het uiteinde van de trein onder de achterkant van de jurk gevouwen. Hierdoor ontstaan de randen van de bubbels en de vollere rok van de rok. Regelmatige drukte is misschien niet merkbaar voor anderen, omdat wordt aangenomen dat je jurk geen trein en een volledige rok heeft.

Normale cirkels zijn meestal gemakkelijker te maken op een rok die vol is, maar er is geen ton tule eronder omdat tule het moeilijk zou maken om op natuurlijke wijze te vallen als het is uitgeschakeld.



2 Leg de stropdas aan de onderkant van de rok. De stropdas moet zo worden geplaatst dat na de drukte de rand van de rok net naast de vloer ligt. U of uw naaister kan het in de zoom van de rok naaien, zodat het niet zichtbaar is vanaf de buitenkant.



3 Plaats de ooghaak aan het einde van de trein. Ooghaak moet zo goed mogelijk worden verborgen. Er zijn er veel die op kant of decoratieve parels lijken, dus wees niet al te blij met de ooghaak.

Vergeet niet dat de ooghaak sterk genoeg moet zijn om de trein van je jurk vast te houden, dus als je trein erg zwaar is, zorg dan dat je een stevige ooghaak bevestigt.



4 Leg de onderkant van de rok onder de jurk en eronder. Je hebt waarschijnlijk iemand nodig om je te helpen. Bevestig de ooghaak aan de onderkant van de manchet. Hierdoor worden je bubbel en rok voller. Strek de jurk, zorg ervoor dat de rugleuning ligt zoals het hoort.

Mogelijk moet u meer dan één bevestigingspunt hebben om er natuurlijk uit te zien. Als u twijfelt, huur dan een ervaren naaister in om de drukte te laten ontwikkelen.



Trouwjurken vio Veaul


2 Een Franse drukte (of lager) creëren



1 Bepaal of je het uiterlijk van de Franse drukte leuk vindt. Met een Franse drukte bevinden de lus en de knop zich onder de rok. Na het aansluiten van de afgewerkte look krijgt er een trek in het midden van de rok en de onderkant van de rok ligt recht naar beneden. Dit soort ruis is erg zichtbaar, waardoor een laagje of meer ontstaat, aan de achterkant van een volle en gezwollen jurk.



2 Bevestig de stropdas aan de binnenkant van de rok, bijna tot aan de taille. De positie van deze stropdas hangt af van waar je wilt stikken op de achterkant van je rok. Onthoud alleen dat het bovenste gedeelte van de zwelling de plaats is waar u de stropdas bevestigt.

Als je van plan bent om meerdere bevestigingspunten te hebben, bijvoorbeeld als je trein erg lang is of als je gewoon kijkt naar de vele delen van een volle, donzige drukte, dan moet je wat stropdassen vastmaken aan de bovenkant van de binnenrok .

3 Leg nog een stropdas op de onderkant van de rok, dit keer langs de rok vanaf de eerste stropdas. Deze stropdas moet hoog genoeg zijn om de rok weg van de grond te houden, maar ver genoeg van de eerste stropdas, die na het inbinden een aangenaam, gezwollen gebied creëert. Het kan zijn dat je meer dan één stropdas nodig hebt, afhankelijk van hoe lang je trein is.

Gebruik gekleurde binten voor meervoudige bindingen voor kleurcodering die aan elkaar binden. Dit vereenvoudigt het werk enorm en maakt de banden ook makkelijker te zien onder alle lagen tule en latten. Als u bang bent dat er verschillende kleuren door uw stof kunnen verschijnen, telt u eenvoudig de uiteinden om overeen te komen met de stropdas die u in de volgende stap vastmaakt.



4 Bevestig de twee riemen samen. Zorg dat ze goed vastzitten en veeg de achterkant van de jurk weg totdat deze rechts lijkt. Als u meerdere links hebt, controleert u of ze zijn verbonden met de juiste koppeling.

Het is belangrijk dat iemand je helpt met dit soort onrust. Geef iemand die je in je bruiloft zal helpen. Meestal zul je de rok tussen de bruiloftsreceptie en het feestje bruisen. Laat deze aangewezen persoon voor je outfits zorgen, zodat ze kunnen leren hoe ze de jurk op de juiste manier kunnen omdraaien. Over het algemeen is deze persoon een bruidsmeisje of een ander lid van het huwelijksfeest.


3 Overmatige haast maken



1 Bepaal of je het uiterlijk van overmatige drukte en bedwelming wilt. Overdadige drukte is waarschijnlijk de eenvoudigste vorm van drukte. Het wordt gemaakt door simpelweg het middelpunt van de trein te bevestigen aan de knoop aan de bovenkant van de rok van de jurk, allemaal buiten de jurk. Dit kan worden gedaan met een enkel verbindingspunt, met name voor jurken die licht zijn en geen lange trein hebben of op veel punten in het geval van een zwaarder materiaal of een langere trein.

Het is de beste drukte als je trein veel details of borduurwerk heeft, omdat alles nog zichtbaar zal zijn na zijn dood.



2 Bevestig de ooghaak of -knop aan de buitenkant van de trouwjurk. Het moet hoog op de trein nabij de onderrug worden bevestigd. Goed zal worden verborgen in de naden met creatieve decoratie.



3 Bevestig de onderste stropdas rond het midden van de rok. Tapes worden meestal niet gebruikt voor overmatig lawaai, omdat ze erg zichtbaar zouden zijn. In plaats daarvan gebruiken mensen haak- en oogsystemen.



4 Verbind de haak en het oog die u hebt bevestigd. Na het aansluiten moet de onderkant van de rok volledig van de vloer weglopen. Strek de trein recht en zorg ervoor dat alle details aan het einde van de trein op een prettige manier zijn gerangschikt.



5 Monteer indien nodig meer sets haken en ogen. De rok kan meerdere bochten hebben om de achterkant van de jurk omhoog te brengen om decoratief werk in de trein weer te geven. Als dit het geval is, moet je elke vouw omdoen zodat de jurk netjes is gerangschikt met de laatste stropdas.

zoek naar meer gelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!