modieuze-jurken.reismee.nl

Je draagt geen wit? De kleurrijke betekenis van onwettige trouwjurken

Hoewel witte en ivoorkleurige jurken nog steeds de meerderheid van moderne bruiden vormen, is er een grotere variëteit aan kleuren beschikbaar dan ooit tevoren.

Dus als je overweegt om van traditie af te wijken, kijk dan naar de populairste alternatieve kleuren van een trouwjurk en wat ze betekenen ... Je favoriete kleur kan perfect zijn om je gevoelens of persoonlijkheid op een grote dag over te brengen!



Trouwjurken vio Veaul


ivoor


We weten allemaal dat wit wordt geassocieerd met onschuld en zuiverheid, daarom is het een traditionele kleur voor de bruid geworden om op haar trouwdag te dragen. Zijn symboliek is ook de reden waarom hij vandaag nog steeds een populaire keuze is, met ivoor als favoriet dan echt wit.



Roze



Zoals in het geval, is roze ook een kleur geassocieerd met onschuld, maar het heeft ook frisheid, liefde en vrouwelijkheid en kan een meer flirterige persoonlijkheid tonen.




Rood



Vet en opvallend rood is de tweede kleur die het meest wordt geassocieerd met liefde, dankzij het feit dat het dezelfde tint is die iedereen gebruikt in de harten van hun Valentijn! Het symboliseert ook energie, kracht en passie.



Trouwjurken vio Veaul



Oranje



Als je iets probeert wat je ding is, zal de oranje jurk perfect passen. Hij vertegenwoordigt jeugd, kracht en vitaliteit, en is ook verbonden met mensen die extravagant zijn en graag spelen.



Geel



De paal tegenover zwart, geel is een veel gelukkiger kleur die wordt gecombineerd met wijsheid en intelligentie. Geel wordt ook geassocieerd met humor, nieuwsgierigheid, drive en focus.




Groen



In combinatie met harmonie en balans kan groene kleur ook een bruid zijn die verfijnd, creatief en flexibel is. Als je naar de olijfgroene kijkt, zie je de traditionele kleur van de kamer, maar hoe levendiger groen (het idee dat groene Granny Smith ...) ook compassie en loyaliteit kan vertegenwoordigen.




blauw



Wanneer je aan blauw denkt, denk je aan water en de oceaan, en daarom betekent deze kleur rust en stilte. Het is ook een symbool van puurheid en leven-gevende leven - net als water. Bovendien kan blauw betekenen: stabiliteit, veiligheid en eindeloze loyaliteit. Lichtere tinten worden gecombineerd met een goede gezondheid en zachtheid, terwijl donkerblauw ernstiger is en staat voor kennis, kracht en eerlijkheid.




paars



Het is niet verrassend dat de traditionele kleur van het koningschap wordt geassocieerd met autoriteit en autoriteit, maar het wordt ook geassocieerd met magie, mysterie en kracht. Als je naar de lichtere tinten paars gaat, geef je een affaire en gevoelens van nostalgie door.



Bruin / naakt



De kleur van aarde, brons, toont een duidelijke verbinding met de natuur en is ook een symbool van orde, kracht en geduld. De bruiden, die bruin zijn, zijn stabiel, conservatief en betrouwbaar.



zwart



Eens een tabokleur voor iedereen, laat staan een bruid om te dragen voor een bruiloft, zwarte jurken zijn indrukwekkend. Als je verder kijkt dan de donkere associaties met zwart, kan het ook macht, verfijning, rijkdom en mysterie vertegenwoordigen.



Grijs



Hoewel grijs vaak volwassenheid inhoudt, kan het ook vrede, rust en veiligheid vertegenwoordigen. Zilver

Je kunt niet denken aan zilver zonder soepel na te denken, en het is deze schaduw die de belichaming is. Vertegenwoordigt verantwoordelijkheid en organisatie, en kan ook de natuurlijke atmosfeer van de aarde aannemen. Bruiden gekleed in zilver zullen rustgevend en kalmerend zijn voor iedereen om hen heen.



Goud


De verpersoonlijking van rijkdom wordt gesymboliseerd door goud, maar het kan ook volledige voldoening met het leven betekenen, met duidelijkheid en geluk in verband met gele tinten. Bruiden die goud prefereren, kunnen gezien worden als extravagant maar ook wijs en krachtig.


zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!