modieuze-jurken.reismee.nl

Acht geweldige manieren om een jurk te vinden die past bij jouw lichaamsvorm

Fishtail of A-type rok? Ballon of vagina? Satijn of stretch kant? Het vinden van de perfecte trouwjurk die bij jouw vorm past, kan overweldigend en uitputtend zijn.

Volgens Lili Rich van Robina in Queensland is het echter de moeite waard om een jurk uit te brengen die goed aansluit en je vorm geeft.

De bruid wil ervoor zorgen dat ze haar beste eigenschappen op haar dag belicht en is comfortabel in een jurk die ze urenlang zal dragen. Voor mij is het beste aan het helpen van een verloofde bij het kiezen van jurken hun jurk, die hun gezicht verlicht en ze mooi en magisch doet aanvoelen.


Sta open voor andere stijlen

Tijd om de werkelijkheid te controleren. Niet iedereen past met grote prinses baljurken of slinky jurken met fishtail rokken.

"De grootste fout gemaakt door bruiden is niet flexibel over hun visie op hoe ze denken dat ze eruit moeten zien in hun tijd." Het is belangrijk om open te staan voor andere mogelijke stijlen en troeven, "adviseert Lili vriendelijk.

In plaats van je lichaam te passen aan de jurk waar je altijd al van hebt gedroomd, vind je er een die bij je vorm past en je figuur flatteert.



Zeemeermin Bruidsjurken vio Veaul


Een jurk die bij iedereen past

Als je niet zeker weet wat je moet dragen en waar je moet beginnen, stelt Lili voor een jurk te kiezen in lijn A, die over het algemeen flatteert op bijna alle lichaamsvormen. Het zit op de heupen en verspreidt zich geleidelijk naar de zoom. Een andere optie om te proberen is een strapless jurk met een romantische halslijn met je lieverd, voegt hij eraan toe.


Bedek in stijl

Als je huwelijk plaatsvindt tijdens de koudere maanden of als je je gewoon wilt verbergen, zijn er veel verfijnde jurken met halve of volledige mouwen waaruit je kunt kiezen, zegt Lili. Als alternatief kunt u overwegen om een bijpassend jasje te dragen in de stijl van een bolero.


Bedien je dames

Rondborstige bruiden kunnen de behoefte voelen om hun borst te verbergen door het dragen van hogere halslijnen, maar dit zal je alleen nog meer doen lijken. Strepen met decolleté kunnen er geweldig uitzien op sommige met een uitgesproken buste, en schouders kunnen een voordeel zijn voor diegenen met een smalle armen.


De perfecte petite jurk

Als je een kleinere bruid bent, zal een strapless zeemeermin of trompetmantel heel goed werken. Je kunt ook een stijl met een taille boven de natuurlijke taille kiezen, omdat je er langer uit zult zien. Vermijd gevallen taille of grote balmantel



Baljurk Bruidsjurken vio Veaul


Maak een afslankend effect

Om de illusie van een slanker lichaam te creëren, zijn diagonale plooien een geweldige keuze voor sensuele dames en baljurken, maar blijf weg van de schorten en elastische kant.


Voeg wat vavavoom toe

Om het beste uit je rondingen te halen of er een paar te maken, zou een zeemeermin of flare-achtige jurk de prachtige vorm van een zandloper helpen vormgeven.

Als je kleinere borsten hebt, zal een sweetheart halslijn of een diepe V-hals volume toevoegen aan je buste. Probeer een eenvoudige neklijn te vermijden


Dat ben je niet, buik

Jurken uit het rijk of A-lijnen zijn het best geschikt om de taille en buikomtrek kleiner te laten lijken. Vermijd elastische kanten schorten


zoek naar meergelegenheid jurken, kunt u kijken naar de veaul-jurken

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!